Arkadaşlar benim gerçekten takıntılı kaldığım bir çocuk var adı Mehmet olsun mehmetle bi anda cok boş bir sebepten ayrıldık kavga ediyorduk soğuk yaptığı için o da beni soğuk yapmakla suçluyordu falan en son kabul etmedi ama 1-2 saat kavga ettik soğuk yapıp yapmadığı hakkında kabul etmedi bende iyi peki yazdım sonra e benim şimdi buna ne dememi bekliyorsun dedi bende tamam mehmet bir şey deme dedim sonra bu saatten sonra demem de zaten Allah’a emanet dedi ve ayrıldı benden daha sonra en yakın arkadaşıma benden başka birinin sarmadığını söylemiş ben ayrıldıktan yaklaşık iki iki buçuk ay sonra içtim ve sarhoş olup bu çocuğu defalarca aradım açtı konuştu niye ağlıyosun iyimisin sen neredesin yanında kim var vs diye daha sonra bana alkollüsün heralde müsait bir zamanda yüz yüze görüşelim yazmış biz o gece biraz konuştuk bana insanlara güvenmemem gerektiğini söyledi yani erkek bir arkadaşımla ve yeni tanıştığım bir kızla içtiğim için ve reşit olmadığım için ve bi anda neyse uykum geldi yatıyom deyip gitti ya birkaç gün sonra ya da sonraki gün bana yeniden yazdı ama öyle dalgasına Birsürü insana yazmış ben başlarda tersledim arkadaşım Mehmet’in dalgaya vurarak sohbet etmek istediğini söyledi bende o şekilde sohbet ettim ve yine uykum var yatıyorum ben deyip yine gitti bu olay 20 gün önce vs olmuş bugün benim telefonum uçak modundaydı beni 5 kere aramış aslında telefon uçak modundayken gelen aramalar bende görünmezdi ama geçenlerde internetim olmadığı için paketimi değiştirip interneti daha bol bi paket almak istedim ama hattınıza uygun paket bulunmamaktadır yazıyordu ve sim kartımı aldığım hat uygulamasından internet kazanma yolları ararken bir uygulama indirip abone olursam birkaç gb kazanabileceğimi öğrendim ve indirdim aslında o uygulama sayesinde öğrendim ve daha dün indirmiştim bunu görünce çocuğu geri aradım ama bakmadı sizce mesaj atıp 5 kere aramışsın? Yazmalımıyım yoksa hiç yazmamalımıyım asla karar veremiyorum ve kendimi tutamıyorum ve o uygulamayı indirmem vs üst üste olması sanki bir işaret gibi
Güncellemeler
6 ay
Ve aslında sanki onu özlemiyorum ama ona cok kırgınım ve gönlümü almasını bekliyorum onu değil yaşayamadığımız anıları özlüyorum sanırım ama bilmiyorum işte
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, hikayen gerçekten yoğun duygular içeriyor. Öncelikle, hislerini anlamaya çalışıyorum çünkü böyle şeylerin içinden geçerken kafamızda milyon tane soru dolaşıyor, değil mi?
Biraz sakinleşip düşünmekte fayda var. Mehmet'le olan geçmişinize dair durumlar biraz karışık görünüyor ve bir taraf hep diğerini anlamaya çabalıyor gibi. Onu arayıp düşüncelerini öğrenmek, içinden gelenleri paylaşmak istersen bunda bir sorun yok. Ama önce kendini düşün; gerçekten yazarsan bu sana iyi hissettirecek mi? Yoksa "keşke yazmasaydım mı" diyeceksin?
Eğer içinden bir ses bunu yapmanı söylüyorsa ve kalben rahat edeceğini düşünüyorsan yaz. Ama unutma ki önemli olan ikinizin de duygusal olarak rahat olduğunuz bir durum yaratmak. Kendini de ihmal etme. ❤️☀️