Eski sevgilimle nisanda ayrılmıştık uzak mesafe ilişkisi olmuyomuş yapamıyormuş öyle demişti. 8 ay görüşmeden konuşmuştuk memlekete gelmeme 2 ay kala terk etti. Memlekete geldim bin defa denk geldik hep dik dik baktı, instagram hesabımı açtım storylerimi izledi, mesaj attı gelmişsin hoş geldin diye. Hesabımı gizliye aldım. Bir daha ses çıkmadı.
Ne yaptıysam unutamıyorum. Yazmak istiyorum. Ne diyebilirim? Her sey farkli olabilirdi tarzi mesaj atmali miyim? Teşekkürler..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hoş geldin yazdığında yazsaydın keşke bi fırsatın olmuş. Şimdi yazarsan sanki unutamadığın onu istediğini çok belli etmiş gibi olursun gibi. Bunu anlayınca da erkeklere gereksiz bi özgüven geliyor biliyosun ama bilemedim yine de
Evet çok haklısın. Ben şaşırdım birden ilgilenip ortadan kaybolunca tekrar yazıp bir şey der sandım öyle olmadı. İçimden kalbimin sesini dinlemek geliyor ölümlü dünya diyorum, unutamadığımı düşünecek zaten dediğin gibi. Ne yazsam bilemedim ki..
Keşke görüldü yapmasaydin mesajı. Şimdi farkettim falan derdin
Ben görüldü yapmadım ki. O hoş geldin yazdı hoşbuldum dedim bir daha bir şey yazmadı görüldü attı
Haa öyle desene o zaman boş ver nabız yoklamış gitmiş. Madem konuşmak için yazdı konuşurdu
Bende senin gibi düşünüyorum isteseydi devamını getirirdi. Ama sürekli bi beklenti içerisindeyim. Belki bir şey yazarsam soğurum beklediğim gibi çıkmaz falan diyorum içimde kalmasın gibi bilemedim
Bence yazma çünkü hiçbir şeyi değiştirmez bu. Konuşmak istese zaten devamını getirirdi. Senin yazman sadece onun egosunu tatmin edecek
O benim kafamı karıştırdı ya, açıkcası bende onun kafasını karıştırmak istiyorum..
Adil yıldırım videoları izlemeni öneririm 😂
İzledikten sonra yazmazsin zaten
Sorular bile sordum uygulamasından :D o da seni bi görüşmeye çağırması gerekirdi ama henüz o seviyede değil belliki adam dedi. Ama ben geleli 22 gün oldu.. hani bende mesaj atıp kısa kesip kafasını mı karıştırsam falan diye düşündüm biraz
Bilemedim ki şimdi 😂😂
Bende kararsız kaldım :)
Kafaya koymuşsun zaten içimde kalmasın diyorsun git yaz bari 😂
:D :D valla birşeyler umduğumdan değil. Bende biliyorum şimdi barışsak ben gidince yine bırakır elbet. Ama sürekli beklemektense amaan yaz gitsin diyorum. Acaba nasılsın mı desem sadece. Devamını getirmesem. O devam ettirirse devam ettireyim bende?
Madem görüldü atacaktın neden yazdın. En sevmediğim şey görüldü atılması yaz. Yazma meraklısı gibi durmazsin 😂😂
Hakkatten bak hemde görüldüyü sevmediğimi bilirdi çok iyi akıl ettin ya :) öyle yapayım dimi. 2 hafta sonra aklım başıma gelmiş görüldüyü soruyorum ama neyse :D
Şimdi farkettim de görüldü atmışsın bana yaz o zaman
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için mantıklı geldi yazdığın biraz daha toparlamaya çalışıp atarım artık yarın mesajı :)
Rica ederim ne demek 🥰
Bnce yazma o bir adım atar belki tekrar sen atarsan cepte olursun
Çok bekledim ama devamı gelmedi geleceğini de sanmıyorum. Biliyorum unutamadığımı düşünecek ama iyi kötü sonuç ne olursa yazmak geliyor sanki içimden..
Bnce değerini düşürme erkekler hep kovalamaktan hoşlanıyor, ya sonra yazdığına pişman olursan, sen bilirsin yine de ama bekle biraz daha derim
Haklısın, ben bir şey olacağını düşünmüyorum artık. Çünkü gittiğimde yine bırakır anladım bunu. O benim kafamı karıştırdı ya bende onun kafasını karıştırmak istiyorum açıkcası
O yazdığında devamını getirecektin
Ben devamını getirir sandım bu şekilde kestirip atacağını tahmin etmedim