Eski sevgilime yazmalimiyim?

Eski sevgilim ameliyat olmustu. Yanina gitmek istedim gelme dedi. Brnde ameliyatin ertesi gnu hazmedemeyip ayrilmistim. Sonucta yaninda olmak istemistim. İki bucuk senelik bi iliskiydi. Megersem beyefendinin de istedigi buymus yani oda istiyormus. Bende son kez konusalim dedim. Konustuk bana dine yoneldigini benim ona haram oldgmu ailesinin istedigi gelin profili olmadigimi vs soyledi. Buraya kadar hersey normal helallestik bitti gitti. Ta ki nerde dul kadin var yazana kadar. Hani ben haramdim ya? İki bucuk senem heba oldu. Cok dert oldu bana bunlar sizce yazmalimiyim icimi dokmelimiyim? Gerci heryerden engelledi normal mesaj yollayabliyorjm sadece aramalarim acik olcak istedigin zaman arayablirsin demisti. Velhasil dullara karilara kizlara yazmaya baslamis icimi dokmek istiyorum cok zoruma gidiyor ben onun kafayi yedigini dusunurken o megersem benden deli taklidi yapip kurtulmanin derdindeymis emeklerime mi uzuleyi
Yoksa aptal yerine koyulduguma mi? Sizce ben yazip icimi dokmelimiyim yoksa o yazar mi? Dort ay oldu ayrilali ne diyosunuzz?
Eski sevgilime yazmalimiyim?