Sizde durup dururken 2 3 aylık flörtünüz ile bu kadar askerden sonra buluşma ayarladı iseniz ve bi anda durup dururken ben ilerletmek istemiyorum diyip sızı terk ediyorsa ne dersiniz ve bu kızın instegram da erkek dolu hiç kız yok nerdeyse ve ben buna erkekler ile konuşuyorsun dediğimde evet diyip ee beni yedekte tuttun ondan ayrıldın diyince hayır diyor ve tüm gün onun için geceleyin ağladım ben ne yaptım diye bi suçum günahım yoktu buluşmaya yakın böyle bi karar aldı siz ne dersiniz bu kız için Askerde iken cidden terk edilmek kötüymüş kalbiniz yok?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu kız için hediye almayı düşündüğüm günde beni terk etti 😔😔😔😔
Ee zaten geleceği görmüşsün de sen ilerlemissin bisuru erkek var diyorsun konuştuğu iletişimde olduğu için sen kendini çok kaptirmissin.. zamanla unutursun daha iyisi çıkar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın öncelikle bi erkek öneri verdi sende aldattığını itiraf etmiyor ise yalandan bende çarşı izninde bi kızla yattım dicem normalde kız hayatım hiç olmadı el ele tutuşma bile
Başta red flag vermiş zaten o an iletişimi kesmen lazımdı hayat bu daha ne insanlarla karsilasacaksiniz
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın ama askerdeki psikoloji için insan çok duygusal oluyor zaten duygusal birisiyim hayatımda bu kadar zorluk varken ona hediye almayı düşünürken bunu yaptı bana
Kimseyi hayatınızın merkezine koymayın kimseye kendinziden fazla değer vermeyin, karşınızdaki kişinin gidici olduğunu düşünerek hareket edin hep bundan sonra kendinize ve kariyeriniz3 odaklanın
Bi erkek öneri verdi sende aldattığını itiraf etmiyor ise yalandan bende çarşı izninde bi kızla yattım dicem normalde kız hayatım hiç olmadı el ele tutuşma bile
Ne farkın kalacak ondan kendin ol en azından karakterinden taviz vermemiş olursun iletişimi komple kesip yoluna bak neden durduk yere yalan söyleyip karakterini kötü göstereceksin
Böyle kızları seviyorsunuz o kız şimdi seninle çok ilgilense hiç erkek takip etmese sende onu cepte görüp sevmeyecektin hayat işte
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben öyle insan olmadım hep ciddi düşündüm ilişkimde benim suçum neydi ben onun için instegram herşeyi vermeye razı idim evlenmek istiyordum suçlu ben mi oldum şimdi
Haklısın ne bilim ben çok zorladım onun için ksyi kapatmaya uğraştım çok zor başardım her gün zorladım çıkar diye yapmadı kolay mı sanıyorsun benim için
Niye zorluyorsun yav erkek olsana yüz verme öyle birine sen neden her gün dil döküyorsun erkekleri çıkar diye değişik baban annene dil döküyor mu erkeklere konuşma diye demiyor neden çünkü annen böyle bir şey yapmaz neden yapmaz? Çünkü yaparsa bunun kötü sonuçlar doğuracagini bilir ama o kız ne yaparsa yapsın senin bişey yapamayacağının farkında kolay lokma olmayın oğlum
Bi erkek öneri verdi sende aldattığını itiraf etmiyor ise yalandan bende çarşı izninde bi kızla yattım dicem normalde kız hayatım hiç olmadı el ele tutuşma bile
Yani o kadar erkek olup konusmama ihtimali düsük bence. Ben acik oldugu dönemler bile yabancilari siliyodum listemden rahatsiz olup Demek ki rahat biri
Rahat değil içini görmedim ama iç güdüm yüksek çok rahat birisi başka birisini buldu terk ediyor suç bende mi diyorum ben ilişki istemiyorum diyor bahanesiz terk etmesi zoruma daha çok gitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ee zaten geleceği görmüşsün de sen ilerlemissin bisuru erkek var diyorsun konuştuğu iletişimde olduğu için sen kendini çok kaptirmissin.. zamanla unutursun daha iyisi çıkar
Haklısın öncelikle bi erkek öneri verdi sende aldattığını itiraf etmiyor ise yalandan bende çarşı izninde bi kızla yattım dicem normalde kız hayatım hiç olmadı el ele tutuşma bile
Sacma kendini düşürme bence
Başta red flag vermiş zaten o an iletişimi kesmen lazımdı hayat bu daha ne insanlarla karsilasacaksiniz
Haklısın ama askerdeki psikoloji için insan çok duygusal oluyor zaten duygusal birisiyim hayatımda bu kadar zorluk varken ona hediye almayı düşünürken bunu yaptı bana
Kimseyi hayatınızın merkezine koymayın kimseye kendinziden fazla değer vermeyin, karşınızdaki kişinin gidici olduğunu düşünerek hareket edin hep bundan sonra kendinize ve kariyeriniz3 odaklanın
Ne farkın kalacak ondan kendin ol en azından karakterinden taviz vermemiş olursun iletişimi komple kesip yoluna bak neden durduk yere yalan söyleyip karakterini kötü göstereceksin
Haklısın ya öyle yapayım peki
Umarım gönlünüzce olur her şey kimse için psikolojinizi mahvetmeyin sonra hastanelerden çıkamazsınız
Haklısınız yoluma dolu dizgin devam edicem ben zaten en son çare görücü usulü dedim öyle evlenirim temiz birisini bulur muyum evet
Böyle kızları seviyorsunuz o kız şimdi seninle çok ilgilense hiç erkek takip etmese sende onu cepte görüp sevmeyecektin hayat işte
Ben öyle insan olmadım hep ciddi düşündüm ilişkimde benim suçum neydi ben onun için instegram herşeyi vermeye razı idim evlenmek istiyordum suçlu ben mi oldum şimdi
Evet suçlu sensin instasinda o kadar erkek varken hala onun gibi biriyle evlenmek istemen senin suçun safmisin oğlum sen açsana gözünü
Haklısın ne bilim ben çok zorladım onun için ksyi kapatmaya uğraştım çok zor başardım her gün zorladım çıkar diye yapmadı kolay mı sanıyorsun benim için
Niye zorluyorsun yav erkek olsana yüz verme öyle birine sen neden her gün dil döküyorsun erkekleri çıkar diye değişik baban annene dil döküyor mu erkeklere konuşma diye demiyor neden çünkü annen böyle bir şey yapmaz neden yapmaz? Çünkü yaparsa bunun kötü sonuçlar doğuracagini bilir ama o kız ne yaparsa yapsın senin bişey yapamayacağının farkında kolay lokma olmayın oğlum
Yavvv öfffff saçmalama kızın umrunda bile olmaz çıkar onu hayatindan önemsemez bile hazır sana çamur Atar bahanesi olur oğlum boş boş işlerle ugrasma
Böyle bir kız için mi üzülüyorsun
Hayır Sırf suçum olmadığı halde böyle bırakılmak zoruma gitti kendimi kötü hissettim ne yapam
Dostum kız erkek delisi, bırakmasa aldatacaktı zaten böylesi daha iyi olmuş
Sen öyle diyorsan öyle olsun ama kız kabul etmicek kadar patavatsız
Dene o zaman, çarşı iznimde seni aldattım de. O da bende seni diyecek
Haklısın öyle yapıcam
Önceden yok muydu o erkekler
Vardı ama konuşmuyorum diyordu ya da sevgilim flörtüm yok diyordu
Yani o kadar erkek olup konusmama ihtimali düsük bence. Ben acik oldugu dönemler bile yabancilari siliyodum listemden rahatsiz olup
Demek ki rahat biri
Rahat değil içini görmedim ama iç güdüm yüksek çok rahat birisi başka birisini buldu terk ediyor suç bende mi diyorum ben ilişki istemiyorum diyor bahanesiz terk etmesi zoruma daha çok gitti
Hem rahat degil diyorsun hem rahat diyorsun, boş ver yol yakinken ortaya cikmasi daha iyi olmus
Öyle diyorsan öyledir sağol fikrin için
geçmiş olsun
Sağol ama kızların geneli böyle Allah ı yok yazık ama ayrılır iken beddua okudum iyi ahım tutar benim