Askerdeki sevgilim durup durmadık yerde benden ayrıldı neden?

Sevgilimle internette bir oyunda tanışmıştık beraber oyuna girip oyun oynuyorduk arkadaştık başlarda bir nevi sonra whatsapp instagram gibi yerlerden de konuşmaya başladık her gün yazışıyorduk gün geçtikçe aramızdaki samimiyet arttı sonra bunun askere ne zaman gideceğini tarihi belli oldu bana gitmeden önce buluşalım tarzı birşey söyledi dahada bulamazsın beni dedi bende kafede şurda buluşalım dedim o da ben kafe ortamlarını sevmiyorum tarzı bişey söyleyip vazgeçti sonra bu askere gitti giderken otobüste bile yolda onunla konuştum telefonda sonra acem birliğinde hergün telefonla konuşmaya başladık bana hergün konuşuyoruz bunun sonu nereye gidicek hani sevgili olmayı ima etti bende ondan hoşlandığım için kabul ettim sonra hergün telefonda konuşmaya devam ettik bana değer verdiğini hissediyordum sonra bu usta birliğine gitti orda da 14 gün karantinaya alındı ve android bir telefon aldı kendine eski telefonu yasak diye tuşlu bir telefondu neyse işte telefonu olunca whatsapptanda yazışmaya başladık karantinada daha çok boş olduğu için beni günde 4-5 kez arıyordu sürekli iltifatlar sen benimsinler yok spora yazılamazsın izin vermiyorum yok açık giyinme yok iyiki varsın iyi ki biziz hergün günaydın aşkım güzelim diye mesaj atardı dışarı bir yere gitsem hemen haber veriyordum ona neyse bu karantinaya alındığından beri ben burda iyi değilim burda ben ben değilim daha 4 ayım var çok kötüyüm burda ben diyordu konuşmanın arasında bende sabret diye teselli ediyordum bir insan sizi terk edecek olsa anlarsınız değil mi ama hiç soğuk yapmadı tartışmadık bile beni terk etmeden önceki gün bile 4-5 kez arıyordu açamayınca bile trip atmıştı bana sonraki sabah bir uyandım baktım günaydın yazmamış ben ona napıyosun yazdım bana bir anda ben burda yapamıyorum beni anla sen daha iyilerine layıksın senle veya başkasıyla alakası yok kendimle ilgili sadece yalnız kalmak istiyorum seni yarı yolda bırakıyo gibi olucam ama kusura bak ya da bakma tarzı şeylet söyledi sonra aradım meşgule attı en son mesajında da hakkınj helal et sen daha iyisini hak ediyosun kendini üzme tarzı şeyler söylemişti cevap bile vermedim şok oldum yani hiçbirşey yoktu 1 günde ne değişti sizce başkası mı var acaba dedim ama benden instagram şifremi istemişti ordan birisiyle konuşuyor olsa isteyemezdi mantıken whatsappta da bir bana yazıp çıkıyordu ben seni aldatmıyorum yalanda söylemiyorum diyordu o yüzden hiç başkasının olduğunu düşünmedim bile ya sürekli gelecek hayalleri kuruyordu ben gelince buraya gideriz şunu yaparız bana araba kullanmayı bile öğretecekti sizce neden böyle yaptı pişman olup bana geri döner mi ben çok üzgünüm evet hiç görüşmedik ama çok alışmıştım ona o hiç yokluğumu hissetmiyor mu neden yaptı sizce
Askerdeki sevgilim durup durmadık yerde benden ayrıldı neden?