Askerdeki sevgilim hiçbir neden yokken ayrıldı?

Sevgilim 2 aydır İzmir'de asker. hemen hemen her gün konuşuyoruz birkaç günde bir de görüntülü konuşuyorduk. Her şey çok güzel gidiyordu hiçbir sıkıntımız yoktu. Buluşacağimiz günü bekliyorduk ikimizde. Gecesinde bebeğim seni seviyorum diyordu sabah bir kalktım ayrılmak istiyorum yazmış nedeni yok seni mutlu edemem yalnız kalmak istiyorum yazmış ama ayrılmak ne ara verse anlarım yani insan ister istemez ben mi bir şey yaptım diye sorguluyor daha dununde böyle değilken birden ne oldu diye. Aradım en son seni bekletmek istemiyorum falan diyor ailevi sıkıntısı var sanırım askerde de bunaldı herhalde bir an önce bitmesini istiyor bahane mi bilmiyorum dedikleri kendisine seviyor musun beni dedim evet dedi seven insan bu kadar kolay bırakabilir mi kolay mı bu kadar kafayı yicem gerçekten kac gündür düşünüyorum çok koyuyor insana bunu yapan senin canından bir parça olunca hele... biraz düşünmek istiyorum dedi bende o fırsatı sunacaktım zaten haber bekliyorum kendisinden ama ben kaç gündür mutlu olamıyorum sürekli düşün düşün tavsiye verebilir misiniz 🥺
Askerdeki sevgilim hiçbir neden yokken ayrıldı?