Kız arkadaşımı affetmediğim için sorun ben miyim?

Merhaba herkese, sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak ve sizlerden fikir almak istiyorum. Ben 20 aralıkta İstanbul’da ameliyat olacaktım. Kız arkadaşım Ankara’da oturuyor ve ameliyat olmadan önce 1 hafta boyunca beraberdik. Sonrasında 18 aralıkta ameliyat için İstanbul’a gittim. 20 aralıkta ameliyat oldum ve kız arkadaşımla konuştuğumda 27 aralıkta geri dönme planı yapmıştık fakat burnumda problem olmaması için birkaç gün geç dönmeye karar verdim. Kız arkadaşımla yılbaşına beraber girme planı yapmıştık. Yılbaşından bir gün önce arkadaşım (erkek) yanımdaydı ve kız arkadaşım bunu biliyordu. Kız arkadaşım aynı gün teyzesi gile gidiyordu. Arkadaşım yanımda olduğu için ve kız arkadaşımın teyzesi gile gitmesi dolayısıyla kız arkadaşıma o gün çok vakit ayıramadım. Hatta neredeyse hiç yazmadım. Ama kız arkadaşıma gece 3-4 gibi arkadaşımla ps4 oynadığımı yazdım. (Not: burun ameliyatım dolayısıyla zaten dışarıya çıkamıyordum ve kız arkadaşım telefonumu ne zaman ararsa anında açıyordum. Yani kız arkadaşım evde olduğumu, bir şeyler yapmadığımı biliyordu.) Gece geç uyudum ve sabah arkadaşım beni korkuyla uyandırdı. Çünkü burnumdan kanlar gelmiş, yüzümün her yeri kan olmuş ve yatağımda kana bulanmıştı. O endişeyle direkt lavaboya gidip yüzümü temizledim ve arkadaşımla hastaneye gittik. Yolda ise kız arkadaşımın “Günaydın Aşkım” mesajına acele bir şekilde günaydın diye cevap verdim. Kız arkadaşım zaten ameliyat olmamdan korktuğu için endişelenmesin diye bu durumdan bahsetmedim. Hastanede sıra ve doktorumun ameliyattan çıkmasını vs beklerken saatler geçmişti zaten. Ama gün içinde kız arkadaşım hiçbir şekilde beni aramayıp yalnızca “Neden sadece günaydın yazdın, merak ettim?” Mesajını atmıştı. Ben de akşama kadar beni aramaması ve başka bir şey yazmaması sebebiyle sinir olup mesaj atmadım. O süre içinde whatsapp a girip çıkıyordum. Akşam olduğunda kız arkadaşım bana eğer böyle davranacaksan bitirelim diye mesaj atınca sinirlenip mesaj attım. Ona başıma gelenleri anlatıp bu yüzden yazamadığımı, ama arasaydı öğrenebileceğini söyledim. Aramadığı için kızgındım. Sonrasında kız arkadaşım iyi misin, bir sorun var mı diye sordu. Ben de iyi olduğumu söyledim ve hemen sonra bana gece de bir şeyin mi vardı, niye mesaj atmadın vs. Deyince dinlenmem gerekiyor, beni sorguya çekme dedim. O da gülerek bitirelim dedi. Ben de o anki duruma rağmen bu şekilde kolayca bitirelim dediği için tamam sen bilirsin dedim. Ertesi günü yani yılbaşı gecesi ise barışmak için adım attım. Yılbaşında arkadaşlarım davet ettiler ama kabul etmeyip kız arkadaşımla vakit geçirmek istedim. Fakat yılbaşına 20 dakika kala kız arkadaşımı aradığımda telefonumu meşgule atıp neden arıyorsun dedi. Ben de öylesine deyince tamam o zaman ben de öylesine açmadım dedi. O olaydan sonra tamamen soğumuştum. Çünkü hem çok zor durumdayken benden ayrılmıştı hem de attığım adıma ters cevap vermişti. Şu an ise çok çabalıyor ve birkaç gündür ağlayıp barışmak istediğini söylüyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Son birkaç gündür çok ağlıyor ve sürekli barışmak istediğini söylüyor. Ben ise bu durumu yediremiyorum. Çünkü benim için en zor günümde, belki de ölümden döndüğüm günde beni terk etti. Yılbaşında bile ben adım attım ve o reddetti. Şimdi ise barışmak için elimden geleni yapacağım diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Kız arkadaşımı affetmediğim için sorun ben miyim?