Aşk İlişkileri Kızkardeşim kocamdan hamileymiş ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bide eski kocamdan... Güncellemeler+1 yıl Ne kadar kötü kalplisiniz... Kızkardeşim kocamdan hamileymiş ne yapacağım? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Umarım troll bir sorudur eğer troll değilse diyecek bir şey bulamıyorum… 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke trol olsa ciğerim yanıyor Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hangimiz ara sıra eski baldızlarımızı hamile bırakmıyoruz ki yavrum, sorun etme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne dedin ahlaksız herif bir de normalleştiriyor musun bu durumu pislik Yorumla Oluştur +1 yıl Sensin pislik, çok konuşacağına arada üçlü yapın. Üçlü her zaman güçlüdür, aş artık bunları 2024 yılındayız Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alacaksın öyle kocayı da kardeşi de evire çevire 0 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Haydaaa biliyorum o hikayeyi sonu bozuyor ama 😅 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Aileye bak tren olmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen ne zaman ayrıldın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İki sene önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kardeşin de baya kaliteli peynirmiş Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yabancıya gitmemiş dua et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Leyla Necla vakası bitti sanıyordum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçilecek bir konu değil 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga geçmiyorum. İkisi ile de görüşmeyi kes. Yorumla Soran +1 yıl 3 çocuğumuz var hafta sonları onları almaya geliyor bazen ben iş için seyahatte oluyorum kardeşim evdeydi... Neyse anlatmıyorum devamını 😭 çocuklarımı emanet ettim ona ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaov. Velayet sende mi Yorumla Brkmerall +1 yıl Neymiş o vaka birde bana anlat ya @TesettürlüBirHanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Brkmerall yaprak dökümü sdfsf Yorumla Brkmerall +1 yıl He şu mesele 😂 @TesettürlüBirHanım Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bundan güzel haber mi olur kutlamalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Delirdiniz mi siz Yorumla
VELİTTİNANZO Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Haaa çok ayıp namıssiz 😱😱😱😱😱😱😱😱 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sormayın Yorumla
mertbay-34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Neee böyle bişey bar mı 0 0 Yorumla
rdemir04 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl allah akıl fikir versin insanlara 0 1 Yorumla rdemir04 +1 yıl @gayeakçaa Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tam altın takarsın çocuğa doğunca 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçilecek bir konu mu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ikisinden mi hamile 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güncellemyisülelene okutbize değill Soran +1 yıl Sülalem ne alaka? Sen kötü kalplisin iste Cevap sahibi +1 yıl konuşman çok kötühepimizi kötü safa koyuyorsundiğer yorumlqrında gayetgerçekçi ve mantıklısın..
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sen nasıl öğrendin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Umarım troll bir sorudur eğer troll değilse diyecek bir şey bulamıyorum…
Keşke trol olsa ciğerim yanıyor
Hangimiz ara sıra eski baldızlarımızı hamile bırakmıyoruz ki yavrum, sorun etme
Sen ne dedin ahlaksız herif bir de normalleştiriyor musun bu durumu pislik
Sensin pislik, çok konuşacağına arada üçlü yapın. Üçlü her zaman güçlüdür, aş artık bunları 2024 yılındayız
Alacaksın öyle kocayı da kardeşi de evire çevire
Haydaaa biliyorum o hikayeyi sonu bozuyor ama 😅
Aileye bak tren olmuş
Sen ne zaman ayrıldın
İki sene önce
Senin kardeşin de baya kaliteli peynirmiş
Yabancıya gitmemiş dua et
Leyla Necla vakası bitti sanıyordum
Dalga geçilecek bir konu değil 😭
Dalga geçmiyorum. İkisi ile de görüşmeyi kes.
3 çocuğumuz var hafta sonları onları almaya geliyor bazen ben iş için seyahatte oluyorum kardeşim evdeydi... Neyse anlatmıyorum devamını 😭 çocuklarımı emanet ettim ona ben
Vaov. Velayet sende mi
Neymiş o vaka birde bana anlat ya @TesettürlüBirHanım
@Brkmerall yaprak dökümü sdfsf
He şu mesele 😂 @TesettürlüBirHanım
Bundan güzel haber mi olur kutlamalısın
Delirdiniz mi siz
Haaa çok ayıp namıssiz 😱😱😱😱😱😱😱😱
Sormayın
Aşkı memnu 1. Bolumden basla izlemeye.
Eski kocan benim
Oo o nasıl aile ilişkisi
Anlatmak ister misin olayi