16 yaşındaki kardeşim bilinçsizce şeytana uyup erkek arkadaşıyla birlikte olmuş. Dün gece iç çamaşirinda lekelenme farketmis arastirdik çoğu kişi yerleşme kanaması falan yazmış aileme söyleyemeyiz öyle bir durum varsa , ne yapmalıyız nasıl kurtarırim kiz kardeşimi bu durumdan.
Cevabın nedir?
yerlesme kanamasi herkeste olmaz. muhtemelen yerlesme kanamasi degildir. ben bazen regl olmadan birkac gun once oyle kan geliyor. regl kanamasidir insallah. siz yarin eczaneden bir test alip yaptirin. pozitif cikarsa doktora gidip aldirirsiniz. istanbuldaysaniZ duydugum uygun ucretli bir hastane var orayi soyleyebilirim. benimde arkadasimin basina geldi boyle bir sey ailesi ogrendi hayati mahvoldu. annene soyleme, hatta cocuga bile soylemeyin ki yayilmasin bu olay. sen calisiyorsun imkanin var kendi imkaninla gidip aldir. zaten bu olay kardesinin omru boyunca unutamicagi bir travma olucak, dersini alir yani kendine gelir. sende yaninda olmaya calis eger hamileyse ve aldirirsaniz. daha yasi cok genc bunlar unutulup gidicek onunde cok guzel bir hayati olucak sen yaninda oldugun surece. allah sabir versin sana
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim teşekkür ederim bana özelden yazip bilgi verirseniz çok sevinirim
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce bir test yapın netligi öğrenin sonra kıza sor bu oğlan kim diye oglanı bul konus sonra al ikisinide Ailenle konustur ha intihar felan ederim dersede etme yapma abim deme göt ister o kolay kolay yapamaz Şu an ergen intihar cok modası 2.3 çizer bırakır ama ne olursa olsun bir ders verilmeli hadi şimdi hamile degil diyelim bu kafa ile giderse bidahaki sefere olur. 16 yasında cinsel ilişki ne demek ya bu ilişkiye giren erkek nasıl bir zihniyette. Asıl siz nasıl bir ailesiniz ki kızınız bu derece ilişki yasarken bir haber olursunuz e okula dışarı vs. Cıkıyo nasıl bilelim demeyin takip edin zor bişeymi bu.. telefonuna baksan bile cıkardı ortaya. Herneyse ailen kalpten gitme işini bir bıraksın sahip cıksaydı en basta sende al kızı konustır versin oglanın adını sanını
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam ayrı annemle ben çalışıyoruz aksama kadar haliyle basinda duramıyoruz bu kadari yeterlimi babamda zaten ilgisiz sorumsuzun teki sahip cikmadi sürekli calistigimiz icin gerekli terbiyeyi veremedik bizdede suç var ama anneme bunu söylemek benim için cok zor
- +1 yıl
Annem ögrenmeli bunu. Valla ben 20 yasıma geldim o terligi hala babaanemden yerim döve döve hallettiriyo işini annenden dövsün ben şiddeti mantıklı buluyorum ben küçükken aksam ezanı eve girmeyince dayak yerdim çıt diyemezdim şimdi tokat atsan " ben özgürüm sizden nefret ediyorum ööö " diyip kapı carpma showları oluyo. Terbiye ögretilmez sende aynı sekilde büyümüssün ama evine bakabiliyosun seninn terbiyen nerden geliyosa kardeşininde ordan gelmeli. Belliki suanda ne yapıcagını bilemez durumdasın bir büyügünden yardım al veyahut kardeşin ile ciddiyetli bir şekilde konusarak profesyonel yardım almaya ikna et eger sevfisi cinsellikte arıyosa sevgi aclıgı yasıyodur
Soran+1 yılEvet kesinlikle hak veriyorum size , bende aynı şekilde bişey yapmayayim terligi vurur annem direk kafama ama bu cocuk neden boyle oldu kime cekti bilmiyorum benimde annem babam yoktu basimda ama cok sukur basima boyle bisey gelmedi dediginiz gibi bencede sevgi acligi yasiyor olmali ama simdi diger insanlar gibi yargilayamam yasanmadan bilinmiyor
- +1 yıl
Sen bugün bir konus ilişkileri ne zamandır sürüyomus kaç kere yaklaşmalı olurmus ayrıntıları ile anlatsın sana bide test yapın net sonuç verenlerden eger yaklasım yeni oldu ise Şu an hamilelik cıkmaz en neti doktora gitmek yası sıkıntı degil bir kan testi yaptırın doktora gitmeden alın testi ha eger kız derseki oglan istemiyp vs savcılıga gidin şikayetci olun isteyerek dahi olsa resit olmadıgı için cocuk istismarı olarak geçer bu konu
+1 yılsana bir olay anlatıyimmi.. simdi iyi oku yemin ederim gerçek bir olay..
eğer o kızın karnındaki bebeği herhangi bir yöntemle kürtaj vs. yollara basvurursanız kardesin müebbet yer çünkü mahallemizde aynı dediğin olayı bir kız yasadı evde kendikendine doğurdu ve asırı kandan bayılmıs haliyle doğurunca bebeğinde pesinde gelen göbek baı boğazına dolandı ve öldü.. polisler içeri tıktı kasten öldürme suçundan..20 yıl yatıcak hiç bir sekildede kurtulusu affı yok iyi hal indirimi falan bekliyolar suanda..
aile eninde sonunda öğrenecek.. eğitim sart diyorum..08 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşında cocuk cocukmu doğurur kardesim
- +1 yıl
ben bunu senin kardesin doğurur diye anlatmadım.. ibret al diye anlattım..
- +1 yıl
yapmıs bir hata ama bence o doğurmadığı takdirde hosuna gittiyse bir dha yapar.. bir kere yatımı devamını getirmek ister diye düsünüyorum..
Soran+1 yılIsi falan birakicam zaten basinda durucam okula ben goturup ben alicam sunu bir halletsek hicbisey yapamaz
- +1 yıl
istanbullumsunuz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ya zor seyler adnıza üzüldüm
Soran+1 yılAllah razı olsun
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. çok güzel olmuş umarım daha çok böyle şeyler olur. Ailenizden gizli onun bunun kekesinin altına yatın ha? Hayatınız bir mahvolsun da görün. O çocuğu da aldırmayı aklınızdan geçirmeyin o günahsız şeyin bir suçu yok. Unutmayın ki şeytanın insanlara yaptırmayı en çok sevdiği şey bebek öldürtmektir. Onu öldürürseniz cehenneme VIP alırsınız. 16 yaşında anne olsun da ebenizinkini görün. Cehenneme gitmenizden iyidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğul konuşma kardes.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
47Cevap
+1 yılÖzel hastanelerde hala kürtaj var diye duymuştum eskiden aldırma yasağı yeni çıktığında ama hala varmıdır bilemem ve ücreti biraz pahalı olabilir.. ailenize söylemeyin bencede, benim kuzenim evlenmişti 14 yaşında şimdi afedersin köpek gibi pişman bana kalırsa dediğim yolu izleyin derim.. iyi geceler.
18 Yorumla
Soran+1 yılSon pismanlik neye yarar iste ucret falan önemli değil gunahada girmek istemiyorum ama birlikte olduğu kim o bile belli değil boyle bir dunyaya daha kendisi küçük olan birisi nasil bebek getirir
- +1 yıl
Kesinlikle dünyaya getirmenizi önermiyorum bu büyük bir sorumluluk. Kim olduğu belli değil diyorsunuz birde. Tek başına bu işin altından kalkıcagını düşünmüyorum kardeşinizin tamamen karşıyım açıkçası. Hem ileride evlenmeye kalktığında çocuğu olduğu icin daha büyük bir sorunlar çıkabilir evlenmesi bakımından. İlk görüşümü daha ılımlı buluyorum şahsen.
Soran+1 yılKesinlikle haklisiniz ama benim içinde çok zor gerçekten ama bir dokturunda 18 yasindan kucuk birisine kürtaj yapacagini dusunmuyorjm
- +1 yıl
Bu konuyu hiç araştırmadım ama şöyle anlatayım size tek başına gitse 18 yaşından küçük olduğu için sıkıntı çıkabilir ama siz yanında gittiğinizde velisi olarak geçiceğinizi düşünüyorum ablası olduğunuz için
Soran+1 yılOlurmuki acaba öyle bir şey
- +1 yıl
Olucağını düşünüyorum çevrenizde özel hastane ile irtibata geçiniz ve bilgi alınız.. velisi diye geçiceğinize eminim ama sormakta yarar var tabii.
Soran+1 yılSorayım o zaman inşallah mümkündür
- +1 yıl
Umarım yardımcı olabilmişimdir, umarım sorunu en kısa sürede çözebilirsiniz iyi geceler dilerim..
+1 yıl16 yaşında mi, malesef çok büyük bir hata yapmış. Aldırması günah, size dinî perspektifle söyleyeyim kesinlikle aldırıp ahiretini yakmasin. Tevbe edip evlenmesi en uygunu. Tabi karşı taraf bunlardan haberdar olacak inşaAllah kabul eden biri çıkar. Evlenmese bile aileniz destek olmalı sonuçta bu hatada onların yadsınamaz payı var.
00 Yorumlayapcek bısey yok aıleye söylemek ve erkenden onlemını almak gerekiyor kendı basınıza altından kalkamazsınız sızı ıntıhar etmekle tehdıt etmeden once yedıgı haltın ne olduğunu kavraya bılmesı ıcın mutfaktan alacağınız bır oklova yardımıyla ıyıce dovun sonrada annenize soyleyın ısı bır sekılde kurtarırsınız
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİki ergenin kulağından tutup ana babalarının önüne atın.
Yoksa yanlış şeyler yapacaklar.
Ya bebeği tuvalete atacaklar,
ya birileri canına kıyacak.
Tabi anlattığın olay gerçekse...17 Yorumla
Soran+1 yılGerçek olmayan bir olay yüzünden böyle sıkıntıya girmem, kendini oldurup intihar etmekle tehdit ediyo beni ailelerin haberi olursa
- +1 yıl
Bak kardeşim.
Ne olursa olsun. Eğer doğulu değilseniz, aileler infaz etme töresi yoksa
aileler tepki verecektir eminim.
Çünkü akla zarar bir durum.
En iyisi ailelerin bilmesi.
Benden demesi.
Uygulama size kalmış.
Ya kız kürtaj mı olacak?
16 yaşında kız kürtajı nerde olacak?
Hatasının bedeli çok ağır olacak.
Ama anne baba bilsin.
Soran+1 yılCocugun kim oldugunu bilsem 1 dk dusunmez gidip dava açarım annem hasta o yuzden bende biyandan soylemek istemiyorum aklimi yitiricem ne yapacagimi sasirdim
- +1 yıl
Kardeşinden öğren oğlanı.
Onunla konuşup çözüm aradığına ikna et bacını.
Soran+1 yılİnşallah soyler
- +1 yıl
Onu yalnız bırakma.
Zamanı da geçirmemeye gayret edin.
Yazık yavruya.
İnşallah her şey şakadır.
Ben üzüldüm, şaka olmasını, yalan olmasını diliyorum.
Soran+1 yılBende isterdim ama böyle şeyin sakasini yapmaz keşke dediğiniz gibi olsa
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. ailenize söyleyin ona bunu yapan yaşı büyükse cezasını çeker..
sonra kardeşiniz içinde gereken olay hastanede çözülür.. cahil cühela hareketlerle saçma sapan şeyler yedirip içirmeyin hamile kalmasın diye..14 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir düşüncem yok ama bende perişan oldum dün öğrendim daha stresten dudagim ucukladi vucudumda putur putur şeyler çıktı gelip burda yargiliyorlar bide kendileri gunahsizmis gibi
Soran+1 yılİlk başta aileme soylemeye karar vermiştim zaten ama abla kendimi öldürürüm diye ayaklarima kapandi sasirdim ne yapacağımı
+1 yılilk öncellikle sakın ailene söyleme git test yaptır eczaneden hamilemi diye eğer hamileyse git bebeği gizlice aldırabileceğin bir sürü yer var zaten dini inançtada 3 ayı geçmezse günah sayılmaz ama ailene söyleme kızın hayatı biter kendin hallet
07 Yorumla
Soran+1 yılOyle biryer bilmiyorum annem hasta zaten onun icin soylemek istemiyorum hemde ne okul hayatı kalir nede bisey
- +1 yıl
bir doktora gidersen sana yardımcı olacaktır eğer sen onu ailene söylersen kızın hayatı biter açık ve net hem kendine zarar verir hemde annen kalp krizi felan geçirir bir doktora git kendin halletmeye çalış
Soran+1 yılInsallah buluruz bir yolunu
- +1 yıl
zor değil bulursun
Soran+1 yılHic boyle bisey yasamadim bana cok zor geliyo Şu an inanki ben 19 yaşındayım basima gelse bulurdum bir çaresini ama 16 yasinda bir kiza ne care bulabilirim
- +1 yıl
bak işte 19 yaşındasın yasal izninde var bu işlerle ilgilenen bir doktora git derdini anlat hiç yoktan iyidir
Soran+1 yılBana ozelden yazarmisiniz bir
Gizli Üye(36-45)+1 yılO cocugu aldirtin ilk. Sonrasinda bir psikologa gotur.
Cocuk ayni okuldaysa okulundan da aldirin baska okula yazdirin. Cunku o cocuk tum okula onla yatip kalktigini anlatmistir zaten.
Allah sabir kolaylik versin. Ne diyecegimi bilemedim. Insallah aklini basina alir kardesin ve bu durumdan en az zararla kurtulur.00 Yorumla
+1 yılAilenle konuş cocugu aldirsinlar. Hamile birakan erkekte 18 den büyükse mahkemeye verin.
Kızın da üstüne cok gitmeyin. Genctir yapmis bir hata.03 Yorumla
Soran+1 yılCok üstüne gittim ben ben oldurucektim ama vicdanim el vermiyo vurmaya bile cocuk kim kac yasinda haberim bile yok annemlere soylersen kendimi öldürürüm diyo bana sürekli yardım etmek istiyorum ama en sonunda ben gidip soyleyecegim annemin kalbine iner ondan korkuyorum
- +1 yıl
bir kere kürtaj yaptirirken aile onayi gerekiyor. Her turlu ogrenirler.
Annenle degilde baska bir aile buyugu ile konus amcan teyzen gibi
Soran+1 yılOnlarda soylerler beni intihar etmekle tehdit ediyor
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani ohh çekecek kadar büyük, ahh çekecek kadar küçük?
12 Yorumla
Soran+1 yılBu dunyaya günah isleyip pisman olmaya geldik gunahsiz birimi var calismayip basinda durabilseydik kör seytana uymazdi belki ama iş isten gecmis yargilamaya hic gerek yok
- +1 yıl
Ailenize söyleyin kendi başınıza karar vermeyin.
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaile büyükleri ne ise yarar, iş işden geçmiş, büyükler girmeli konuya ve en mantıklısı onlar karar verirler. kardeşin yaşı genç olabilir ama yediği halt büyük hiç k bakma. büyükler girmeli konuya elinize ayağınıza bulastirirsiniz
00 Yorumla ailenize söyleyerek tabiki. kendi başınıza iş yapmaya kalkarsanız sonucu büyük bir ihtimalle hüsran olur. önce test yapın eğer hamileyse yol yakınken ailenize bahsedin
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur öyle yapıcam şeytana uymuş neye ugradigimi sasirdim duyunca
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım bu önemli bir konu.. annenle babanla konuşmanız lazım.. aksi de olamaz.. bence derhal annenizle konuşun o en doğru yolu izleyecektir zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hasta tepkisi ne olur bilemiyoruz
- +1 yıl
bu durum çok ciddi. böyle bir şansı yok kardeşinin. ve yaş olarak da acilen annenin babanın bu durumdan haberdar olması gerekiyor.
+1 yılBence önce bir test al kardesine sonra kara kara mi düsünürsünüz naparsiniz karar verirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana ozelden yazarmisiniz bir
- Diğer konusunda 949 cevap paylaştı.
+1 yılkanaması olan biri hamile değildir ya adetinde gecikme var mı
09 Yorumla
Soran+1 yılOndan bir bilgim yok
- +1 yıl
adetinde 20 gün gecikme varsa hamilelik riski vardır
Soran+1 yılAbimlere yolladım geldiginde ogrenip burada bilgi veririm
- +1 yıl
tamam bide bişey daha sorabilir miyim mide bulantısı var mı
Soran+1 yılKusuyodu sabahtan beri abimin evindede kusmuş hasta diye doktora götürelim demişler sakin gitme dedim bende
- +1 yıl
hamileyse bebeği aldırmayı sakın düşünmeyin çünkü cinayet işiniz çok zor senin yaşın kaç
Soran+1 yıl19 yasindayim
- +1 yıl
doğruyla işiniz çok zor kardeşin içinde senin içinde
- +1 yıl
pardon doğruysa demek istedim afedersin
Hamiledir vs bilemem hukuki durumu soruyosanz yardmci olmaya calisiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılCocuk kac yasinda kimdir neyin nesidir hiçbir bilgim yok soylemiyoda polise falan vermeyelim diye mahkemeye versek ne kadar ceza yer
Soran+1 yılXp seviyem 1 siz yazarmisiniz
+1 yılallah bılır senınde yasın kucuktur buyk olsaydı a. g. zına sıcardın. nerde oturuyorsunuz ben sıze hastane onerırım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka yerleşme kanama bir damlaysa bile hamile değil
00 Yorumla
+1 yılyahu bu iş netten ordan burdan bakmayla mı olur jinekoloğa gideceksiniz önce
23 Yorumla- +1 yıl
@Kursun85 :))))
bebek aldıramazsınız 18 yaşını doldurmadan anne ve babasının imzası lazım 18 yaştan küçükler için bu işlemde
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir halt yemeyi biliyorsa arkasında da dursun. Katil mi olacaksınız bebeği aldırarak?
09 Yorumla
Soran+1 yılHenüz cok küçük kardeşim aileme bunu açıklamasi imkansiz oldursunlermi kızı
Soran+1 yıl@Zevkle aynen öyle kardeşim hak veriyorum sana insanlar yargiliyor olmus kendileri gunahsiz kulmus gibi
- +1 yıl
bende özgürlükten bahsetmedim..
daha yaşları 16-17 diyerek küçük olduklarını belirten cümlen yine kendinle çelişkiye düşürecek bir giriş..
harçlık vermeyerek daha kötü şeylere teşvik edeceğini biliyor musun?
parası olanın büyüsüne kapılmaları gibi..
neyse bizim ülke burası normaldir erkeğin erkek çocuklara tecavüz ettiği sokaktan kızların zorla kaçırılıp hem tecavüz edip hemde hunharca katledilişi..
ALLAH akıl fikir versin insanlara..
etmiş bir cahillik tamam öldürek mi? asak mı kızı? napalım söyle?
- +1 yıl
Siz beni anladığınıza emin misiniz? Utanmasanız çocuk tecavüzcüsü falan da diyeceksiniz. Kendinizde misiniz? Öldürün, asın kesin falan demişiz de haberimiz mi yok? Niye kendi ürettiğiniz şeylere ben demişim gibi inanıyorsunuz?
Çocuklar hatalıdır, kusurludur, ama dövmeyle, öldürmeyle olmazo işler. Tıpkı ufacık bir canın hayat hakkına kast edilemeyeceği gibi!
+1 yılgeçmiş olsuuuunnn git ailene aç konuyu napacan bırak büyüklerin bir çözüm bulsun kafanıza göre iş yapmayın
00 Yorumla
+1 yıl16 mı aferim ona. eminim ki kızlığını 12 yaşında verenlerdendir seninkide.
00 Yorumla
+1 yılo erkek arkadaşı boku yedi doktorla konuşun yapmaz ama düşürebilirseniz düşürün
011 Yorumla
Soran+1 yılO nasil olucak
- +1 yıl
doktorla gidin konuşun yalvarın ağlayın ama yoksa polise söyleyebilirler geç kalmayın
Soran+1 yılNasil dusurucek cok günah biliyorum ama baska care yokki
- +1 yıl
lan 16 yaşında kardeşini devleyt rezil eder ananı babanı seni o elemanıda 20 yıl hapse atar haberin ola
Soran+1 yılBen ve annemle ne alakasi var kardesim dun haberim oldu diyorum napmam gerekli
- +1 yıl
doktora gidin doktor bunun yaşı ufak deyip risk alamam der ve polise söylerse olacaklar bunlar
Soran+1 yılPeki doktora gitmeyip ne yapacagiz
- +1 yıl
gidin özel olsun ama bin tl çıkar cebinizden inşallah o kadar çıkar fazlası bile olabilir
Soran+1 yılDevlet hastanesi şikayetçi olacakta özel hastane olmayacakmi peki
- +1 yıl
özel en azından para için ses çıkartmayabilir
Soran+1 yılOlabilir haklısın
az once kardesinde yazmisti bu soruyu o 17 demisti yasim. olan olmus allah anali babali buyutsun.
02 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşında henüz bilmiyorum annemlerle konusurum belki diye abimlere yolladım
Yahu okdr basitmi ya sen nasıl kurtaran kardesni yasida cok kucukkmus be kullanmislar resmn cok yzk
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynı şeyi bende söyledim ama is isten gecmis annem hasta soyleyemiyorum hemde okul hayati herseyi biter
+1 yılVala ya evlenecekler ya da aldiracaklar yapacak bisey yok
00 YorumlaYerleştirmişler artık yapacak birşey yok. He cinayet işlemek istiyoruz dersenizde aldırın.
00 Yorumla
+1 yılHele bir o çocuğu alın bende yapisirim yakaniza ahirette
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşında ne cinseelliği bu
eteği kalkmadan köteği kalkmış00 Yorumlayeni olmuşsa dün felan hemen bir ertesi gün hapı alsın
20 Yorumla
+1 yılGerçekten hamile ise kurtarmak için ailene söylemek zorundasın
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılemin olmadan bişey yapmayın yaşı da küçük büyük sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBinanın tepesine çıkarıp atarsan kurtulma potansiyeli yüksek
00 Yorumla
+1 yılhemen ertesi gün hapı al
00 YorumlaDiğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. At balkondan aşağı gitsin
00 Yorumla
+1 yılailene söyle daha kötü şeyler olmadan anneene
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hasta kadina inme iner
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece camasirindaki lekeden mi bu kaniya vardiniz
00 YorumlaBırak o zaten hayatını bitirmiş mahvetmis
00 Yorumla
+1 yılŞaka felan değil dimi ciddisiniz 😕
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla
+1 yılyasal olarak almazlar anca merdvn alti
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dogursun napcak baska
00 Yorumla
+1 yılaz önce paylaşmıştın kaldırıldı :D
00 Yorumla
+1 yılŞmdi ki gençlik çok hızlı yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşında ne yapmış ya
00 YorumlaAllah ıslah etsin
10 Yorumlainshallah hamiledir
039 Yorumla- +1 yıl
o üniformayı derhal çıkar sana yakışmıyor
- +1 yıl
o mübarek uniformanın altında senin gibi bir şerefsiz var
Soran+1 yılAllah korkusu olmalı insanda kardesim küçük evet şeytana uyup bir hata yokmuş hemen soruyu terket
- +1 yıl
yurt dışında olsan ne fark eder onlarda bu uniformayı vatanı için kötüler için giymiyor mu hem hiç bir kıza o*spu diyemezsin siz yapınca çapkınlık oluyorda kızlar yapınca o*uspuluk mu oluyor?
- +1 yıl
ama kardesine söylede birkac postada biz atalim ne demek biliyor musun sen
Soran+1 yılYa bos yapma kaybol git şu sorudan senin ananadir ettigin hakaretler susayim diyorum kelime yapmiyim ama sanane kardesim sanami kalmis ya
- +1 yıl
olabilir çocuk sonuçta 16 yaşında tamam bir b*k yemiş ama bunada gerek yok
- +1 yıl
tabiki ufak hata olarak görmem çünkü ben çocuğumu böyle yetiştirmem
Soran+1 yıl@furkan3512 annesi ablasi çalışan babasi terkedip giden birisi icinde gecerlimi bu biz basinda duramadigimiz yeterli terbiyeyi veremedigimiz icin boyle oldu aman can kardes sen olda cocugunu boyle yetistirme burda ettigin laflar döner Allah buyuktur unutma
- +1 yıl
Kiz sevdigiyle yatti diye bacım mu oluyor? Erkekler peki erkek erkege mi yatiyor da onlar namuslu kaliyorlar? Onlarin yattiklari hep bacım mu?
- +1 yıl
Bacim nerden cikti ya bacım yazdim ben 😂
- +1 yıl
kendi zevki için erkeklerle yatıp kalkana o*uspu denmez parayla yapana o*uspu denir
- +1 yıl
Ya ben öyle yazmiyorum 😀
Soran+1 yılYa kes sesini sen cik git su sorudan yargilama herkesi
- +1 yıl
benim annem babam yok öldüler o yüzden aile terbiyesi felan bilmem ben
- +1 yıl
Lan? Weisst wohl nicht wie man mit Frauen redet! Sayfa otomatik olarak düzeltiyor bazi kelimeleri ben öyle yazmadim.
- +1 yıl
Boss18 Allah ıslah etsin!
- +1 yıl
Çocuk daha kardes çocuk kaldırılmış belli öyle deme günah kinama
- +1 yıl
Sen öyle diyerek o kizdan daha mi namuslu oluyorsun?
- +1 yıl
Ilginc bir piskolojiye sahipsin.
- +1 yıl
Tartisilabilir. Hakli oldugun noktalar vardir elbett.
- +1 yıl
Yaşın henüz kücük sayilir. Hep hakli olmadigini tecrübe ederek ögrenirsin ancak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılJinekologum isterseniz yardım ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecavüz e uğradım desin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsizin gibilere aciyamiyorum bile
00 YorumlaAldirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılReşit değil
Soran+1 yılAmin sagolun evet öyle resitim ama ablasıyım olurmuki
Soran+1 yılEvet bana özelden yazıp biraz daha bilgi verirmisinz rica etsem
Soran+1 yılSana nedense cevap veremiyorum tekrar yazarmisin bir
Gizli Üye(25-29)+1 yıltest yapın ilk kimsye demeyin sonra düşünürsünüz.
00 Yorumla
+1 yılKurtarma
00 Yorumla2500 tl
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıkma be
00 Yorumla
+1 yılAilenize söyleyin
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılannene söyle
00 Yorumla dogurunn
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnalı babalı
00 Yorumla Yuhhh
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım