+1 yılÖnlemini niye almadı hata yapıyor madem? Hayatını mahvedecek. Öte yandan onu hamile bırakan kişi evlenmez ki onunla. Babasız çocuk dünyaya getirmek, nikahsız çocuk dünyaya getirmek.
Bunu söylemek istemiyorum ama aldırmak en doğru çözüm gibi kimseye duyurmadan ya da en azından annenize söyleyin. O bilir ne yapması gerektiğini ama baba duymasın. Erkekler daha hassas bu konularda10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşkım al kardeşini karşına konuş şu an 18 den küçük olduğu için adli bir durum bu. Kendi rızasıyla hamile kalmamış olabilir bunu muhakkak ailenizle paylaşmanız gerek. Durumu polislere de bildirmek zorundasınız. Önce hastaneye götür belki test yanlıştır veya hap içebilir veya fetüs çoktan ölmüş olabilir ilk iş kardeşinle hastaneye git durumdan emin olduktan sonra maalesef anne babanın haberi olması şart. Sakın kötü şeyler yapmayın şu an kaderiniz yazılıyor olabilir
40 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
Öncelikle ortada bir suç var.
Bunun bilincinde olmalısınız.
Yapmanız gerekn ailenizle konuşmak, kim yaptıysa onun hakkında şikayetçi olmak, bebeği aldırmak ve psikolog desteği almaktır. Sonra da okuluna devam etmeli elbette.10 Yorumla
+1 yılgidipte kızcağazı yargılama. kim bilir psikolojisi nasıldır. zaten yeterince kötü bir de sen gitme üstüne. ilk etapta ailene bir şey söylemeden önce kendisiyle bu konuyu sakince bir büyüğü olarak konuş ve rahatlamasını sağla. ne bileyim ikinci bir test yaptırın. son çare kürtaj gibi duruyor. ama sakın yargılayıcı yaklaşma. ablalık vazifeni yerine getirerek destek çık kardeşine. unutma bu durumda sen de olabilirdin. empati kurarak hareket et...
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın aılene söyleme veya söyle dıyemem aılenı en ıyı sen bılırsın muhafazakar ınsanlarsa asla söyleme kardesının ıyılıgı ıcın okuldan bıle alırlar kızı mahvederler herkes hata yapabılır belkıde tecavuze uğradı senın yapman gereken kardesını ıncıtmeden korkutmadan adam gıbı konuşmak aılenın olmadıgı bı yerde onu dınle önce hemen kendı basına karar alma aılene sakın söyleme ama kızın hayatı hepten kayar ( en azından tc aılesınde bu durumu ogrenıp evlılık dışı cocuk yapan kızlarını mahvedecekler kesın
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuç burada Kızda Değil O Hamile Bırakan Şerefsiz Oğlanda suç olmasa O oğlanı öldür derdim Ama Allah'ından bulsun Şimdi o it için başına iş alma hapis yani Ulan ak çocukları sizi Sözüm cinsel ilişkiye giren erkeklere Önceden düşünemiyor musunuz Cinsel ilişki nin hamile bırakma olasılığı yüksek olduğunu korunma olsa bile bu risk gitmiyor evli olunsa sorun olmaz ama kızın yaşı henüz çok genç şimdi aldır desem onun günahı çok büyük Bunu diyemem Bilmiyorum ki ne desem ama sakince konus kızla suç o herifte kızda değil kökünden kesmek lazım o or çocuğunun zevkini sk
212 Yorumla- +1 yıl
Pardonda neden tek suç erkekte oluyor ne alak
- +1 yıl
Aynen suç neden tek erkekte oluyo?
- +1 yıl
Tek derdi yalakalık yapmak
- +1 yıl
He kız oğlanla onu yaparken hiçbir suçu yok mu yani suçu oğlanda bulmakta doğru değil kız da az değil
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar Tepki Gösterdiniz ama Ben burada Sadece Oğlana demedim İkisi de Suçlu Cevap Yazacaktım Ama KS Dondurdu hesabımı inceleme altında olduğu için yazamadım @Tubaacelyaaa Evet Kız da suçlu Ben Hep Diyorum Evlenmeden Cinsel ilişkiye girilmez diye böyle risk de var çünkü ikisi de çok büyük hatalı bunun çözümü evlenmektir
- +1 yıl
Gdhdhs burada sadece erkek suçlu senin kardeşin suçsuz diyorsun döneklik yapma
Cevap sahibi+1 yılSenin Anlama Sorunun sa Ne diyim Ben Sadece Eksik yazmışım O sırada Müsait değildim hızlıca yazdım detaylı yazsam böyle demezdin Suç hem erkek de hem de kızda Erkek de neden biraz fazla dedim Biliyor musun çünkü hamile bırakan kim erkek kız kendi kendine mi kalıyor sanki Kız istese bile oğlan reddecek
- +1 yıl
Şimdi küfür edicem olmayacak ben yalnis anladım diğer 2 kişide mi yalnis anladı döneklik yapma adam ol
Cevap sahibi+1 yılBana Bak Dua et kızsın yoksa sana Bir laf söylerdim hoş olmaz eksik yazdım Diyorum laftan anlamakta kıt mısın sen He ister inan ister inanma sana yalan söyleyecek halim yok O sıra eksik yazmışım kızda suçlu kız girmeyecekti erkek de girmeyecekti ikisi girmese bu sorun olmaz di
- +1 yıl
Söylesene sen kimsin senden mi korkucam beyinsiz
Cevap sahibi+1 yılBenden Korkmana gerek yok Laftan Anlamıyorsun anlama sorunun var senin ben diyorum ki eksik yazmışım normalde sadece erkek de suç var yazmam ama hızlıca yazınca acele oldu yalanda söylemiyorum sana kendimi inandırmak zorunda değilim gerçek bu ikisi de suçlu
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı olay benim kız arkadaşımın başına geldi geçen sene ama o sevgilisinde hamile kaldı. Çocuk asker gidince buda ortada kaldı. Çok büyük kavgalar oldu. Aileler arasında. Kızın babası dayanamadı bu rezilliğe dayanama artık dedi. Kız 6 aylık hamile haliyle evinde intihar etti.
Lütfen sizde çok üstüne gitmeyin. Zaten daha çok küçük. Mazaallah kendine bişey yapar.33 Yorumla- +1 yıl
Olan yine kadına olmuş yazık o erkeğin vicdanı rahattır ama
Cevap sahibi+1 yılÇocuk da şikayet üzerine hapise gitdi. Kızın babası iftira atdi Tecavüz dedi bu yüzden çocuk da hapisde daha 19 nda biri mezarda diğeri hapisde.
- +1 yıl
Yuh ya ikisinin de hayatı mahvolmuş bi çoçuk yaptılar diye. Çok üzücü ya bari evlenselerdi kimseye bir şey olmasaydı
Allah yardımcınız olsun git iyice sıkıştır öğren kim olduğunu hayatı yanmasın sonuçta şiddet uygulama sakın gözlüde olsa bur şey deme git bul o kimse ailesine söyle cal kapılarını korkma dava açın mahkemeye kardeşi ne vasi tayin edin evlenene kadar yok sa herseyi yapar sizden habersiz en iyisi Vasi tayini
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla şiddet vs uygulamam o tiniyette bir insan değilim dediğiniz gibi konuşmaya çalışacağım en iyisi o
+1 yılAilene söylemelisin reşit değil çünkü tek başına bunun üstesinden gelemezsin tecavüz bile olabilir söylemeye korkuyor olabilir gersey olabilir kardeşini karşına al konuş ve ailene bunu bildir gerçekten pişman olabilirsin sonra
40 Yorumla
+1 yılKız kardeşinin özeline saygın neden yok bu birinci sorum !
İkincisi yaşı önemli değil , kimle yaşadığı önemli.
Üçüncüsü ailede cinsel eğitim olmazsa tutuculuk olursa sonuçlar işte böyle olur.
Kardeşinin hayatına karışma derim.
Kendisi seks yapacak kadar büyükse sonuçlarına da katlanır olur biter.02 Yorumla
Soran+1 yılDeli misin? Kız daha reşit değil sen özel hayat diyorsun kafalar uçmuş sizin mk
+1 yılHanım efendi önce konuşun, çocuk aldırmak vs çok kötü ve yanlış ancak bu durumu düşünemeyen bir bireyin çocuk yapması çok daha yanlış. Yani bu özel hayat vs zırvasını edenleri ciddiye almayınız. Öncelikle üzerine giderseniz kaçabilme ihtimali varsa ona göre davranın. Yani aileye söyleyip söylememek konuştuktan sonra verilecek bir karar olmalı
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 360 cevap paylaştı. Muhakkak ailenize haber verin. Anne babanız kızsa da bağırıp çağırsa da sizin için en iyi geleceği kurmak için çaba harcayan insanlardır.
Doğru karar vermek için muhakkak onlarla paylaşın.20 Yorumladüşünsenize böyle önemli bir olay yaşıyorsunuz reşit olmayan kardeşinizin hamile olduğunu öğreniyorsunuz ve bu saçma siteye yazıp mantıklı bir cevap bulmayı hedefliyorsunuz
sadece düşünün50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz nasıl bir ailesiniz. Sen zamanında çok seks yapmışsın senden öğrenmiş demek ki. Kız kardeşleri öyledir. Ablasından gördüklerini taklit eder. Demek ki yanında sevgilinden seksten bahsedersen onundw ilgisini çeker. Mesela beni abim hiç elimden tutmadı hadi karıya gidelim demedi. ya da 18 e bastığımda demedi milli oldun mu? Ama keşke söyleseydi. Bu arada hayırlı olsun teyze oluyorsun 😃
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir yıl önceki soruya cevap verme. Şimdi çocuk doğmuştur 🤣🤣
Bütün gençlere korunmasız seks yapmanın önemi anlatılmalı bu ayıp bir şey değil kaç bebek doğuyor böyle sonrası daha felaket zaten
60 YorumlaÇek köşeye adamakıllı sor. Belli ki o da zor durumda. Konuşmaya ihtiyacı vardır emin ol. Kızıp bağırmak daha kötü sonuçlara yol açar.
20 YorumlaKardesinle sakin sakin suclamadan konus daha yasi cok genc bu konular konusulamadigi icin cogu seyi bilmedigi icin hata yapmis olabilir ona destek ol bu test eski bile olabilir veya onun olmayabilir falan bunlarda mümkün ama kesinlikle konusmalisin
10 Yorumla
+1 yılher halukarda çocuk istismarına girecek 3 ayı geçmeden aldırılabiliyor onada kimlik lazım yası tutmadıgı için polise bildirilecektir yani anlıycagın bu işin sonu pok
11 YorumlaOnunla güzelce konuşmalı ve işin aslını öğrenmelisin. Zor bir durum yani benim de 2 kız kardeşim var böyle bir durumu ben yaşasam ne yapardım bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.
10 Yorumla
+1 yılGidip aldırırn gğzel ibr dile uyarın olan olmuş gerekli uyarıyı zamanında yapmadığınız için sizdede suç vae unutmamak lazım bide bu kendi hayatı onun seçimi saygı duymanız gerek
10 Yorumla
+1 yılHerkes çok ön yargılı cevaplar vermiş, bence bağırıp çağırman onun için daha zor bir hata yapmış olabilir ama bilincindedir hatasının, belki çok aşık kandırıldı belki başka bir şey oldu. Bence iyi bir şekilde konuşarak doğruları öğrenmelisin yargılamaktansa.
10 Yorumladoktora götür önce. Sonra da kızmayın bakalım kimmiş o bebeğin babası gelsin sana. Sonra ailene anlatırsınız bebek alınır
20 Yorumla
+1 yılMadem yediği bōku düzelticen , hemen bebek oluşmadan aldır. Sonra kendine gelince kardeşin, ağzına s*ç.
20 Yorumla
+1 yılYaşı tutmadığı için istismar olarak nitelendirilecek aldıramayacak, doşurmakistese aile problem ve baba sorununda var. Gelince açık seçik sor, ona göre ailene söyle
00 Yorumla
+1 yılKorkma hamile değil covid testi bu. Ki 17 yaşındaki çocuk hamile olduğunu öğrense hiç bişey olmamış gibi dershaneye gidemez, sen de bu olayı öğrendikten sonra buraya soruyu yazacak kafada olamazsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman yüz yüze geliyoruz 😋🤪
+1 yılsalam çocuk 17yaşda o küçük çocuk ablası olanı yapsan senden uz. Döndərə ekoda bir can daşıyır ane olacak niye elinde kal acak ona başka menzil tut çocuğu öz üzərinə götr adına yazdır öz doğma ablan başa düşdünmü meni ablan cana kiysa sen neçə dozersen dozemersen cana kiymaga eğer cana kiysa sendeuzlersen kultaz eleme hamı yazır amma sen eleme kültaz
00 Yorumla
+1 yılKardeşin şu an hem yaş olarak hem de eğer gerçekten ona aitse psikolojik olarak çok hassas bir durumdadır. Abla olarak sakinliğini koruyup onunla güzel, sakin ve anlayışlı bir dille yaklaşıp konuşmalısın.
Bak bu çok ince bir çizgidir. Üstüne fazla gidersen onu kaçırabilirsin ayarı iyi yapman gerek.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırın o zaman o niye söylemiyo ne zamana kadar saklicak hem karnı büyücek illa aldirin ve kimle olduysa onu bulun tek başına yapmadı ya bunu daha 17 yaşında bi cocuk o hemde hamile kalmıştm ama 23 yaşında bireyken
00 Yorumla
+1 yılElimde kalacak demişsiniz..
Onunda ruh halini göz önünde bulundurarak fevri davranmayın.
Elinizde kalmış zaten.00 Yorumla
+1 yılVay Arkadaş Ava gidip Avlandımı acaba.
Condom denen bişey var neden korunmuyorlar.
Hayatı kaymış
Hayırlı uğurlu olsun Hala oluyorsun haha00 Yorumla
+1 yılZor bir durum daha reşit bile değil.. Bence anne babana söylemedem önce ondan bir aslını astarını öğren kimmiş bu adam mesela
00 Yorumla
+1 yılBence kardeşin ile önce konusmalisin. Daha sonra ortak bir karara varıp ailenize açıklamalisiniz. Nereye kadar bir yalan gizlenir ki
00 Yorumla
+1 yılCiddi olamazsın? Bu corona testi değilmi? Ne hamilesi
06 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef hamile kanka
- +1 yıl
Ciddimisin? Ama resimdeki corona testi olması gerek, ona benziyor. Hamilelik testi değişik diye biliyorum bu şekilde hiç görmedim değişik oluyorlar genelde
Soran+1 yılNe Coronası ya hamileleik Testi işte 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Hızlı test var corona için defalarca yaptım ve onlar aynı resmindeki gibi gözüküyır odur bence ya da çok farklı hamülelik testi aynı ona benzeyen tabi öyle bşy varsa ya da kafa buluyon bilmiyorum
Soran+1 yılEczaneye götürdüm hamimilelik dendi
- +1 yıl
Bilmiyorum artık normalde corona testleri bu şekilde ve hamilelik testleri farklı ben hep öyle gördüm ama bilemicem. Corona testine benzer olanda varsa bilemicem yani.
Bakabilirsin aynısı:
www.cumhuriyet.com.tr/.../hizli-koronavirus-test-kitleriyle-ilgili-onemli-uyari-1829037
+1 yılBu neslin aklı da s1kişte sokuşta mk gidin gelecek planı yapın rezilsiniz
50 Yorumla
+1 yılVakit kaybetmeden annene söylemen lazım bence, üstesinden gelemez bu işin tek başına, kürtaj parası falan
10 Yorumla
+1 yılSöyleyeceksin tabiki. Elde kalmış kız zaten ☺️ Doğurduğunu düşün? Birde grup ilişki sonucu da olabilir.
00 Yorumla
+1 yılTakibinde olsun ve varsa aldırın düşürtün bir şeyler yapın
12 Yorumla- +1 yıl
Neden yazık?
Hayır bu durumda ona destek çık ve hemen çocuğu aldır ona yanlış yaptığını söyle ama onu kırma şu an psikolojisi kötü olabilir, Allah yardım etsin
20 Yorumla
+1 yılOfffff naptı o ya ha naptı 😔 yaşın kaç başın kaç ya
01 Yorumla- +1 yıl
Yine bi manyak diss atmış
+1 yılÇizginin tekini çamaşır suyu ile sil bence. Sonra geri yerine koy
00 Yorumla
+1 yılpenis üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah çıkış yolu bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılOturup konuşmak onuda dinlemek lazım ya kardeşinin değilse?
00 Yorumla
+1 yıl17 yaşında evlenseydi, çocuk gelin diye ortalığı birbirine katardı yerli gâvurlar
00 Yorumla
+1 yılCok gec degikse hemen ailendrn habersiz hamileligini sonlandırın
05 Yorumla- +1 yıl
aileden habersiz olamıyor maalesef
- +1 yıl
@ahsenhazan olur doktorunu bulurlarsa ozel muayenehanede hemen yarim saatte halleder
- +1 yıl
doktorlar hukuki olarak kurallara uymak zorunda ebeveyn izni olmadan bunu yapamazlar
- +1 yıl
@ahsenhazan 19 yaşında ne izni yahu kimseden izin almasına gerek yok
- +1 yıl
doğru oku şurayı kardeşi 17 yaşında
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılGizli test yapan biri onu evde tutmaz. ne yapacaksnz buyuk birine soyleyip aldiracak
00 Yorumla
+1 yılHap kullanma olayı falan mümkün değil mi? Eğer mümkünse ona yardımcı olmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulunca konuş. Saldırmadan. Sonra malum aldırmak gerekir. Lise bebesi bebek doğurmasın şu günlerde bi zahmet.
10 Yorumla
+1 yılSoru trol 17 yasındaki bir ergen korkudan o çubuğu yakar saklamaz hadi eyw
42 Yorumla- +1 yıl
Bende trol olduğunu düşünüyorum ama maalesef böyle tablolar çok var ülkemizde...
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olsaydı
Konuşun ve çocuk istemeye gelsin bir an önce evlenmesi en iyisi aldırmayı düşünmeyin bile o çocuğun suçu ne hakkınızda hayırlısı kimse seks yaparken düşünmüyor olan ise bebeklere oluyor başka kimseye değil.
04 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama kız daha 17 yaşında, muhtemelen ilişkiye girdiği kişide o yaşlarda, ne istemesinden evliliğinden bahsediyorsun? Bebek dedigin şey daha bir hücre, embriyo öyle sandığın gibi bir bebek daha yok ortada.
- +1 yıl
@MelissYildiz kız 17 yaşında seks yapan biri bunu düşünmeli tercih ona kalmış ben sadece yorum yaptım herkes gibi evet sadece hücre parçası değil senin organların kalbin beynin nasıl çalışıyor hücreler sayesinde ve canlı o da canlı neden anlamak istemiyor musunuz bunu kürtaj sizin için ne nadar basit. Allah var ya ona Can veren Allah var.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 880 cevap paylaştı. Olan olmuş gözün aydın yapacak bir şey yok yegenine de kardeşine de sahip cıkmakdan başka
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bebeği aldıracak başka çaresi yok. Yaşıtıyla seks yapıyorsa sana laf düşmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye sinirleniyon zorla mı s. ktirmis sormadin mi
10 Yorumla
+1 yılÇok sıkıntı ve üzücü bir durum olan olmuş artık bundan sonra ne yapılı onu düşünmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu iş karakolda biter kimden olduguda önemli cocuk istismarından başlar nerelere gider nerelere
00 Yorumla
+1 yılBana soracak olursan kiminle birlikte olmuşsa onu bulun evlendirin. Veya kizla konuş bebek büyümeden aldırın kız kardeşinin de ağzını burnunu kir... onun yaşı cinsellik yaşıyor. gerekeni yap...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilene haber ver en azından annene basit bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bu durumu kardeşinle sakince konuş belki düşündüğün gibi bişey yoktur
01 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 351 cevap paylaştı. onu çöpe atmak yerine yatağı yırtıp içine koymuş öylemi
üstelik 17 yaşında00 Yorumla
+1 yılhemen kendisiyle konuşman lazim, simdi olur olmadık yanlış seyler yapar
10 YorumlaGit kendisine sor yuzyuze konuş belki tecavüze ugradi
10 Yorumla
+1 yılZarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez ve layık değildir.
20 YorumlaNerde nanevyediyini sordunmu? Naneni yedireni bulmanız lazım. Sonrada onun kendisine nane yedirtmeniz lazım. Nanenin tatdını bilmiyor demek.
01 YorumlaPardonda daha 17 yasında ve evlenmemıs. yapmiş yapacagini. gec olmadan aıle uyelerının ogrenmesını ıstemıyorsanız hemen aldırmalısınız.
00 Yorumlabence kardeşini köşeye cek konus beceremezsen güvendiğin biri ile yap durumu öğren olmadı kürtaj olacak daha 10 hafta olmadıysa
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat