Düşünmeden yapamıyorum?

Öylesine telegramdan tanıştığım biri var. Sadece 10 gün konuştuk. Kafa yapımız çok farklı ama ortak özelliklerimiz de var. Bende 4 yaş kadar küçük. Çok fazla şey anlattı kendisine dair ve mantığa oturtunca hiçbiri anlamlı gelmiyor. Normal şartlarda kimseyle konuşan, mesajlaşan biri değilim flört vs falan sıfır. Sosyal yaşantımda aktifim. Hergun düzenli konuştuğum arkadaşlarım ve ailem var. Ama karşı cinsle etkileşimden hep kaçtığımdan da olabilir konuşunca etkilenmiyorum ama aklımdan da çıkmıyor. İlişki götürebilecek olduğumuzu hiç sanmıyorum çünkü bana çok zıt bir karakter. Küfürden ve öfkeden hiç hoşlanmam, Sakin mizaçlı biriyim karşı taraf tam tersi. Normal hayatımda öyle insanlarla diyalog bile pek kurmam. Bir diğer kaçtığım mesele çok rahat konuşması bunu özellikle mesajlasirken yapması. Aramalardan kaçıyor gibi geldi bana sanki yazarken daha rahat yazıyor diye onları. 10 günlük konuşma durumuna göre fazla istekli bir konuşması vardı bende muhafazakar bir hayat sürdürüyorum ve açıkçası o tarz konulardan hoşlanmıyorum. Nasıl düşünmeden duracağımı bilmiyorum. Hala konuşmuyoruz sadece 10 gün konuştuk iki tarafın birbirine uyumlu olmadığını söyledim. O da zaten aynı fikirde olup ısrar etmedi.

Düşünmeden yapamıyorum?