Neden onu düşünmeden yapamıyorum?

Merhaba arkadaşlar. Ben neredeyse iki hafta öncesinden beri biriyle konuşuyorum çoook uzun hikaye ama yasak aşk yaşıyoruz denebilir. Her neyse ben normalde hayatımda hislerime yer vermezdim mantıkla ilerlerdim ama bu çocuk hayatıma girdi gireli her günü onu düşünüyorum aralıksız konuşmak istiyorum mesela gece telefonda erken uyuyalım mı dediğinde çok mutsuz oluyorum sesini duymak istiyorum ve aradığında kalbim pıt pıt çarpıyor. Hatta bazen telefonla konuştuktan sonra uyuyamıyorum heyecandan karnımda kelebekler uçuşuyor. Böyle onu görmediğim konuşmadığım morali bozuk olduğu her an ağlamak istiyorum kalbim acıyor. Aşırı kıskanıyorum elimde değil onu böyle sarılıp içime katıveresim geliyor. Mesajlarını okurken yüzümde öyle bir gülümseme alıyor ki anlatamam.. Sonra zaten aklımdan hiç çıkmıyor sürekli ama sürekli aklımda düşünmeden edemiyorum karşı koyamıyorum çıldırcam.. Sizcede bunlar çok aşırı değil mi? Acaba hasta mıyım? Ya neden böyle hissediyorum sanki bazen huzur veren değişik bir hastalık gibi yardım ederseniz sevinirim :(
Neden onu düşünmeden yapamıyorum?