Erkek Arkadaşım Türkiyeye dönüyor. Ben tek başıma nasıl bunun üstesinden geleceğim?

Merhaba, erkek arkadaşımla birlikte yaşıyoruz 1 yıldan beri yurtdışındayız. yurtdışında tanıştık ve bütün düzenimizi birlikte kurduk 2,3 yıl sonra Türkiyeye döneriz diyorduk fakat şu an değil, benim kendimi garantiye almam gerek bu yüzden dönemem hemen Türkiyeye, erkek arkadaşıma Türkiyeden güzel bir iş teklifi geldi daha dün sabah, yurtdışındaki olanaklardan daha iyi bir teklif o da bana sordu dönelim mi diye benim de garanti bir işim olmadığı için şu an dönemezdim, o dönecek ve bana eğer istersen burada kalırım diyor fakat ben kendisi için en güzeli hangisi ise onu yapmasını söyledim. (Kendimi düşünmeden) o ise geleceğimiz diyor, hergün ağlıyorum belli etmeden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Her şeyi onunla yaptım ve yalnız kalmak beni korkutuyor ve üzüyor nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Uzaklık bizi de uzaklaştırıcak hissediyorum
Erkek Arkadaşım Türkiyeye dönüyor. Ben tek başıma nasıl bunun üstesinden geleceğim?