Kız kardeşim 14 yaşında, tutturdu ben artık Türkiye'de yaşamak istiyorum diye. Ne dersek diyelim ben orada yaşamak istiyorum, orada okumak istiyorum diyor.
Onu bu kararından nasıl döndürebilirim?
Kız kardeşim 14 yaşında, tutturdu ben artık Türkiye'de yaşamak istiyorum diye. Ne dersek diyelim ben orada yaşamak istiyorum, orada okumak istiyorum diyor.
Onu bu kararından nasıl döndürebilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
onunla konuşarak tabi ki de
Bir kaç gün evde Ahaber ve ATV dışında kanal izletin vazgeçer
😄
Bunu da denicem teşekkür ederim
Mesela Fox izlet şimdiki adı Now. Görsün Türkiye de neler oluyor ondan sonra aklı varsa vazgeçer
Haklısınız..
O bu değil de muhtemelen seninki sevgili buldu burdan ergen aklı yanına gideyim kafasında da olabilir.
Sokak röportajlarında gençlerin sorunlsrina nakit. 20 yaşındaki çocuk bile geçim derdine düşmüş üzücü. Türkiye yaşamak için cennet lakin yönetim berbat
Ne yazık ki öyle maalesef. Bir çocuk bunu Akledemiyor ama..
İzlet
Evet aklıma gelmemişti bu, denicem teşekkür ederim
Keyfin bol olsun
Rica ederim
🙏🏻
Bu karanlığını ve isteğini ters psikoloji kullanın. Basit kabul edecektir
Nasıl yani anlayamadım ?
Şimdi öncelikle Türkiye yi neden istiyor vatan sevgisi falan mı burada okuma aşkı mı?
Basit gördüğü için.
Yaşadığımız ülkenin diline pek hakim değil, o nedenle burada kendini kısıtlanmış hissediyor.
Türkiye'ye giderse daha iyi bir okul hayatının olacağını sanıyor. Daha iyi çevre ve bir yaşam diye düşünüyor.
Şimdi Hım durum farklı burada kendince biraz haklı yalnız kalacak gibi hissediyor ona bir örnek falan gostermnjz gerek oraya gidişte arkadaş olanları gayet mutlu olanları vs. Hatta biriyle konuşturadabilirsiniz hatta ve hatta dili farklı ya onla arkadaş olacak insanın onu gerçekten sevdiğini falanda söyleyebilirsiniz misal belki konuşmak için dili için çabalaycak bu da gerçek bir sevginin göstergesi ve orada bile arkadaş yaparsa döndüğünde buralarda daha ozguvenli ve kolayca çevre yapabilen insan olacak vs. İki tarafında artıklarını ve eksiklerini yazın işte yaşadığınız ülke de artılar daha fazla olsun ilgisini çekecek şeyler katın siz çaktırmadan en azindan ona bir kararsızlık yasatirsiniz sonra da emin olur olay şu olsun burada yapman işte Türkiye için iyi olacak gibi gibi bilmem anlatabildim mi bu kadar diyeceklerim ha birde sözün tesirli olması için ben yaparım faydasını da görürüm 7 defa allahümme ya vedüd diyin o farketmeden yüzüne hohohlayin nefes verin ikna olur inşaallah Esma ul hüsna bu arada ya vedud kötü birsey değil yani öyle Allah kolaylık versin umarım ikna olur hem psikolojimen Bi yerden sonra insan yanında ailesini ister özler 🌸
Çok güzel yazmışsınız. Hem kullanabileceğim hemde işime yarayabilecek cümleler. Çok teşekkür ederim zamanınız için, dediğiniz her bir şeyi uygulamayı denicemden emin olabilirsiniz 🌸
Rica ederim ne demek 🌺
Onu verin beni alın😅
😂😂😂😂
Yer değiştirebiliriz hiç sorun değil.
Kabul 😄
Bırak gelsin yaşasın birkaç ay sonra zaten koşa koşa geri dönecek
Annem bağlı çok ona, yalnız başka bir ülkeye gönderemez.
Çok asi bir de
yurt disinda nerdesin buraya gelmezsinler burasi cok kötü
Fransa, annem falan çok dil döküyorlar ama her gün tartışma çıkarıyor
avrupadasiniz kaliniz kaldiginiz yerde
Soruda ki detay kısmını okudunuz mu
14 yasinda yalniz kalamazki
Orada aileden kişiler var onların yanına gitmek istiyor ama henüz küçük diye yollayamayız
kimler varki aileden burada
Anne, baba, hala vs
Orada sadece baba tarafı kuzenler var
kuzenlermi yani
Baba kuzenleri yani halalar falan, büyük insanlar
boş ver iyi günler
boş ver demem bak ben ne yaptim sen gel
seni bekliyorum
Gelsin 2 güne vazgeçer zaten
Basit değil o kadar ama işte
O zaman olmayacağını bilsin
İşte bilse keşke..
Aman öğrenir zamanla takma 2 gün küser 3. gun barisirsiniz
Kaç aydır aynı ama bakalım belki birgün vazgeçer
Büyüyünce kendi gelsin
Büyük olsa yapsın istediğini ama küçük şu an işte
Büyüyünce anlar şu an fazla anlamasını beklemeyin
Merak etme 1 yıla kalmaz geri döner.
Ama işte 14 yaşında onu oraya yollayamayız. Artık çocuklar çok asi
Zaten reşit değil, sizden ayrı yaşayamaz. Tek başına buraya gelemez bile, hadi geldi diyelim. Polis size geri gönderir.
Türkiye de bana tarafı uzak akrabalar var onların yanına giderim diyor.
Hergün sırf bunun için evde tartışma çıkıyor. Nasıl pes eder acaba çok merak ediyorum
Sizin izniniz dışında hiçbir şey yapamaz. Reşit olmayan birinin velaiyeti anne banaya aittir.
Öyle elbette sadece evde huzursuzluk çıkarıyor.
Bakalım sonu ne olucak..
Türkiye'nin durumunu anlatın ona.
Denicem teşekkür ederim
Rica ederim, olmadı 2 tokat vurun 😃😃
Şaka şaka, konuşun onunla.
Yok zaten şiddet asla olmamalı.
Bakıcaz artık, abla olmak zor..
Bu arada hangi ülke?
Fransa
Anladım, hayırlısı olsun.
Teşekkürler
18 yasına gelince umarım türkiyeye gider.
18 yaşına geldiğinde istediğini yapsın ama henüz küçük ve tek başına orada yaşayamaz
Deli deli konuşmasın dövün onu 😂
Şiddet hiçbir şey için bir çözüm değildir.
Üstelik 14 yaşında, karakterinin oturma yaşları..
Sadece anlaması gerek ama işte
İleride iyi ki dövmüşsünüz der 😂
Bilemiyorum artık bir şeyler yapmayı denicem şiddet dışı tabi ki 😄
Kötü bura
Biliyorum ama o anlamıyor
Neden
Oraya özeniyor, burada dil ile biraz sorunu var. Türkiye'de daha iyi olurum diyor