İşimin olmadığı soyledim ve o baya gezdirmemi istiyor. E gezdirirken de para lazım olacak yemek için para lazım olacak bunları nasıl ödeyeceğim? Ayıp olur ona da odettirirsem sonuçta ülkeme geliyor off
Çalışmadığımi söyledim ona
Çalışmadığımi söyledim ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
vay anasını ya. gençler bu ülkede yabancı birini gezdirecek ama parasızlıktan onu bile yapamıyor. yani kamu diplomasisi alanında da parasızlıktan sınıfta kaldık
Ailem bana haftalık harçlık bile veremiyor. Ben arkadaşımı nasıl bir kebapciya lahmacuncuya ya da bir sergiye götüreceğim bilmiyorum off
keşke imkanım olsa ben gezdirsem arkadaşını. çok ayıp olacak
Sen neden oseyeceks8n pardon kendi ödesin onun parsı burada kaç kat değerli yoksa rehber tutsun
O da beni kendi ulkesine çağırıyor masrafları ben öderim diyor yiyecek falan. O da işte turkiyeye gelicek kalacak yeri kendisi öder tabi. Ama yemek konusunda falan hadi şuraya girelim der lüks mekan olur nasıl ödeyecem? Hem arkadaşız ülkeme gelmiş bütün herşeyi ona nasıl odeteyim? Hadi diyelim alman usulü oldu Bir yere girsek benimde yemek yemem gerekicek ufacık şey bile pahalı olan restronlr var off yani
Rehber istemiyor ki istese tutar zaten. Arkadaşımla gezmek daha eğlenceli diyor
söyle bence ona
Defalarca konuyu açtım zaten. Maddi durumunun kötü olduğunu ülkede az paraya çalıştığımızı herşeyin pahalı olduğunu, şu an öğrenci olduğumu ve çalışmadığımi defalarca söyledim. O da anladım üzücü dueum falan diyor ama Türkiye'ye gezmeye gelmek istiyorum diyor. E gelince onunla buluşup gezmem lazım baya para harcamak ister bu. Hadi şuraya gidelim buraya gidelim falan diye off nasıl ödeyecem bilmiyorum
söyle kardeş o versin
Kendi parasını kendi harcasa bile onunla gezmek için benimde para harcamam lazım ona da demem tabi asla. Neden benim paramı ödemek zorunda kalsin ki yani?