Onla evlenmek istiyorum ama ikna olmuyor. Problem var arkadaşım var istemiyorum diyor.
Hemen hemen her gün yazıyorum engel yine engel durmadan engel okuyor ama ayda bir yazıyor en son bak canım ben seni istemiyorum nerenle anlıyorsun dedi yazma bana artik dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yani zorlamı evlendiriceksin kızla kendini? En nefret ettiğim insan tipi takıntılı insan tipidir. Kızı soğutmuşsun kendinden konuşmak bile istemez. Kızı değil kendini ikna etmen gerekiyor. Birisi evet derse evet der. Hayır diyorsa çok seviyorsundur 2. yi aradan zaman geçtikten sonra söylersin yine hayırsa biter her şey. Sürekli takıntılı gibi tekrar etmenin manası yok tacizi var
Haklısın hergün yazıyorum yanlış oldu haftada 2 *3 defa falan yaziyom
Kardeşim kız yazma bana yazmış hala yazmaya devam ediceksen kör slaksın yani. Yüzsüzsün. Yazma demişse yazma hangi yüzle yazıyorsun abi sen ona hala? Dost acı söyler dostun değilim belki ama yazma eğer bir gram erkeklik gururun varsa. Kaldırmayın sunların totosınu ya
Eee napalim kızı ikna edene kadar tabiki biraz alttan alacaz. napayim gidip kızı doveyom mi yani düzgünce konuşmayıp 😆
Tamam haklısın yazmicam kendisi yazar mi sence acaba
Ona dedim zaten sen kimi istiyorsan onu seç dedim
Bence sen doktora gidip tedsvi olmalısın. Kız seni küçümseyip yazma bana canım yazmış. İstenmiyorsun yani ne kız sana yazar, ne de sen kıza defalarca yazınca o sana yazar. İkna etmek 2 kez olur en fazla. 3. sü taciz ve takıntılıkıktır. O kız seni istese evlenmiştiniz. Demek ki istemiyor bjnu anlamak zor olmamalı.
Canım değil grzeakli diye yazdı bana o KS degistirmis
Sevgilisi varken benimle evlenecek öylemi yaparmi?
Ay kız seninle dalgs geçiyor resmen kahkaha attım KDKDKDNDKDK Sevgilsii varsa evlenecek olsa sevgilisi ile evlenir seninle niye evlensin oğlum? Kız sana seni istemiyorum sg demiş anla ve git
Sevgilisini seviyorsa sevgilisiyle niye evlenmemiş o zaman?
Sen kimsin ya benimle böyle dalga geciyon ya düzgün konuş istersen
Yorum yapiyon tamamda abarttım ama
O kıza üzülüyorum çünkü. Birisiyle sevgili olsaydım ve sevgilimin olduğunu bilen birisi gelip bana deseydi ki evlen benimde bende git basımdan grzlakı yazma bana dicem o cocuk hala benimle evlenir misin dicek? Mahkemelik olunca anlarsın benimle düzgün konusları. Kibarca söyledim takmadın. İnsanlar sevgililer diye evlenmek zorunda değiller. 5 yılda sevgili kalıp 6. Yıl evlenebilirler. Nasıl mutluslrsa öyle olur. Sevgilisi olan birisine evlenme teklifi edilmez. Reddedilen evlenme teklifine devamlı olarak sürekli tekrarlanmaz bu yüzsüzlük olur ve takıntılılık olur. 1-2 kez edersin hadi çook aşıksın 3. Edersin. Onuda kabul etmiyorsa yolları ayırırsın. Bak cocuğun sevgilisi sen olsan tamam yani aranızdkai husumet derim. Sevgilisi olan bir kıza evlenme teklifi ettiğinin farkında mısın sen? Kdkdkmdmd
Bende çok uğraştım fakat değmedi sana da tavsiyem uğraşma.
Bende ayda bir yazacam artık
Zorlayınca kız deliye dönüyor zaten sinirleniyor. kız çevreden biri bakışları değişiyor zorlayınca
Adına üzüldüm ya Ugrastin başardın mi peki noldu?
Bence zorlama kızı. Enerjiniz uysa engel atmazdı aranızda flört olurdu. Evlilik öyle çat diye olacak iş değil.