Bir uygulamadan tanıştığım bir kız vardı 5 6 ay sadece uygulama üzerinden bir oyun oynadık ama oyun dışında bir muhabbetimiz olmadı sonra ben kıza açılmaya karar verdim ve açıldığımda kiz flortu olduğunu söyledi bende kızdan ozur dilerim kızı komple sildim ertesi gün kiz aradı ve neden heryerden sildiğini arkadasca oyun oynuyoruz dedi nerden baksanız yine 1 sene boyunca oyun oynadık oyun esnasında kızın çocuktan ayrıldığını duydum bende bunun üstüne kıza yazmaya başladım whatsaptan sohbet esnasında kiz cevap vermeyi bıraktı ve aradan 2 gün gecti cevap gelmeyince bende kızı engelledim ertesi gün kiz beni aradı ve beni engellemişsin bu yaptığın cok ayıp dedi neler yaşadığımı bilmiyorsun insan bir sorar dedi bende onun üstüne pisman oldum ve kızla bildiğin mesajdan konuşmaya başladık 2 gün kızla mesajdan konuşup ikna ettim ve engelimi kaldırıp tekrar konuşmaya vasladik whatsaptan ama kiz 4 saatte bir kısa cevaplar veriyordu bunun üstüne aradım ve benle konuşmak isteyip istemediğini sordum ve kiz konusmak istiyorum dedi ama telefona çok bakmadığını dile getirdi yine geç cevaplar devam edince kıza yazmayalım sen musait oldukça sesli konusalim dedim oda tamam dedi ve dün akşam mesaj attım musait misin diye aradan 2 saat sinra no yazmış bende kıza anladim kusura bakma artık seni darlamicam konusmak istersen musait oldugunda ararsin dedim ve hala dönüş yapmadı 1 gün oldu bu kızdan asiri hoslaniyorum bana akıl verin bu kızın ilgisini hiç cekmiyor muyum çekmiyorsam 3 kere sordum benim sana ilgim var ona göre konuşalım istemiyorsan soyle diye istiyorum neden der ne yapmak istiyor sizce ben ne yapmaliyim
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar bir akıl verin be
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar