Kızlar bi bakar mısınız akıl verin?

Kızlar ben 20 yaşındayım. Üniversitemi bitirdim 6 aydır özel sektörde çalışmaktayım. Hem kenarda birikim yapıyorum hemde ufaktan çeyşz dğzmeye başladım ama artık iki üç aya biter baya bir şey aldım. Kenarda da yaklaşık 150 küsür para biriktirdim. Ama asıl sıkıntı açıkçası para veya çeyşz değil çünkü aileden varlıklıyım sadece kendime bişeyler yaptığımdan bahsetmek için yazdım. 2.5 senelik ilişkim var erkek arkadaşım ve ailesi artık söz nişan istiyor açıkçası bende istiyorum çünkü şuanda görüşemiyoruz ayda 1 diyebilirim. Ailem biliyor ama bilmiyor gibi de sadece sevgilim var diye anneme söyledim direk babamın haberi yok ama o da beklenti içerisine girdi diyebilirim. Anneme babama söyle artık gelsinler diyorum söylemem sen söyle diyor ben zaten gğnde 10 saat haftada 6 gün çalışıyorum kafayı yemek ğzeretim bana bişey önerin artık sevdiğime de kavuşmak istiyorum akıl verir misiniz? İnsanlar çalışmıyor etmiyor umurlarında değil borca girip evleniyorlar ben çeyizimş ailem yapmak zorunda değil kafasıyla kendim alıyorum ediyorum gene de böyle düşünüyorlar haksız mıyım sizce
Kızlar bi bakar mısınız akıl verin?