Kızlar, Sizce anladı mı?

Arkadaşlar bir kız var, benle ilgilenen. Tabii ben de onunla ilgileniyorum ama ağırdan alıyorum. Fakat kız, çok gururlu, yengeç burcu, yükselen desen Aslan, bana göre tam felaket çünkü ben kovayım ve katlanamam. Kızın enerjisi çok yüksek, kıskanç mı kıskanç, yani beni doğrar en ufak bir olayda. Daha önce ihanete uğradım bir yengeç tarafından, 1 yıldır toparladım derken, karşıma bu kız çıktı. Ve ben güvenemiyorum. Ha, her yengeç elbette aynı değil ama aklıma hep o olay geliyor. Çünkü o da yengeçli. Fakat, geçen gün cesaretimi topladım, kızın yanına gittim yoktu. Arkadaşına bir adet kırmızı bir gül verdim. Bunu ona verir misin dedim. Kız da tabii demiş olacakki kıza gülü ulaştırmış. Kız bana sevgi dolu Mesajlar yazmış ve cümlenin sonuna iki nokta bırakmış.. böyle. Ben de sevgi dolu bir biçimde geri dönüş sağladım. Sonra kız, şu gönderiyi attı. “Çiçek’te benim çiçekli günlerde ama istersen çiçeğinde olurum, çiçekli günlerinde.” Ben defalarca okudum yazıyı, anlamadım. Sonra yeni jeton düştü. Sonra kızın yanına gittim. Kız bana bakamıyordu utanıyodu gülüyodu derken, beni hiç sormuyorsun dedi. Ben de ona çiçekler sorulmaz dedim. O posttan gönderme işte. Kız uzun uzun baktıktan sonra teşekkür ederim ya dedi güldü. Sonra ben akşamına şunu attım. “Ey En Güzel Kadın, güzelliğine ölsem de, çiçekler sorulmaz. Çiçekler hep güzeldir. Sen de benim en güzel çiçeğimsin.” Kız gördü ama çıt Yok, yarın yanına uğrayacağım. Sizce anlamış mıdır? Eşcinseliz, hiç öpüşmedim beni öpmek isterse geri çekileyim mi?

Kızlar, Sizce anladı mı?