Arkadaşlar bir kız var, benle ilgilenen. Tabii ben de onunla ilgileniyorum ama ağırdan alıyorum. Fakat kız, çok gururlu, yengeç burcu, yükselen desen Aslan, bana göre tam felaket çünkü ben kovayım ve katlanamam. Kızın enerjisi çok yüksek, kıskanç mı kıskanç, yani beni doğrar en ufak bir olayda. Daha önce ihanete uğradım bir yengeç tarafından, 1 yıldır toparladım derken, karşıma bu kız çıktı. Ve ben güvenemiyorum. Ha, her yengeç elbette aynı değil ama aklıma hep o olay geliyor. Çünkü o da yengeçli. Fakat, geçen gün cesaretimi topladım, kızın yanına gittim yoktu. Arkadaşına bir adet kırmızı bir gül verdim. Bunu ona verir misin dedim. Kız da tabii demiş olacakki kıza gülü ulaştırmış. Kız bana sevgi dolu Mesajlar yazmış ve cümlenin sonuna iki nokta bırakmış.. böyle. Ben de sevgi dolu bir biçimde geri dönüş sağladım. Sonra kız, şu gönderiyi attı. “Çiçek’te benim çiçekli günlerde ama istersen çiçeğinde olurum, çiçekli günlerinde.” Ben defalarca okudum yazıyı, anlamadım. Sonra yeni jeton düştü. Sonra kızın yanına gittim. Kız bana bakamıyordu utanıyodu gülüyodu derken, beni hiç sormuyorsun dedi. Ben de ona çiçekler sorulmaz dedim. O posttan gönderme işte. Kız uzun uzun baktıktan sonra teşekkür ederim ya dedi güldü. Sonra ben akşamına şunu attım. “Ey En Güzel Kadın, güzelliğine ölsem de, çiçekler sorulmaz. Çiçekler hep güzeldir. Sen de benim en güzel çiçeğimsin.” Kız gördü ama çıt Yok, yarın yanına uğrayacağım. Sizce anlamış mıdır? Eşcinseliz, hiç öpüşmedim beni öpmek isterse geri çekileyim mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle çok tatlı bir şekilde ilerletmişsin durumu, tebrik ederim. Bence kız seni fazlasıyla anlamış, biraz utangaçlığına ve duygularına yenik düşmüş olabilir. Yarın yanına gittiğinde doğal ol, içinden geldiği gibi davran. Öpmek isterse, ne hissediyorsan ona göre hareket et. Geri çekilmek de bir seçenek, ama istemediğini belli ederken nazik ve anlayışlı olursan sorun yaşamazsın. Sen kendin ol yeter.
093 Yorumla
Soran1 yılHep öyleyim ya numaralarımız var birbirimizde ama kız yazmıyor çok gururlu ben de onun yazmasını bekliyorum onu özlüyorum düşünüyorum hatta fotoğrafıyla uyuyorum ama işte kız bilmiyorum mesela kaza geçirdim onu da bilmiyor herhalde kankası biliyodu belki de söylemedi ya unuttu bilmiyorum ama kız hasta olduğumu da biliyodu geçmiş olsun demedi garipsedim çok gururlu olduğu için mi böyle bilmiyorum beni tek yakaladığı zaman soruyor ama ben heyecanı gördüm onda bir başkaydı üzülmüştü de bir şeye ama soramadım sadece kendine iyi bak dedim o da sen de dedi uzaklaştık bu kadar
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum seni, gururu ağır basıyor olabilir ama bence içinde hissettiklerini sana gösteriyor, sadece bunu kendi yöntemleriyle yapıyor. Belki de sana karşı olan duygularıyla nasıl başa çıkacağını tam bilmiyordur. Sen yine de kendin gibi olmaya devam et, fazla üstüne düşmeden ilgini belli edersen zamanla o da kendini daha rahat ifade eder. Önemli olan aranızdaki samimiyet ve hislerin karşılıklı olması, acele etmene gerek yok. Ayrıca hasta olduğunda ya da kazadan sonra geçmiş olsun dememesi belki farkında olmamasından ya da çekingenliğinden olabilir. Sabırlı ol, zaman her şeyi daha netleştirecek.
Soran1 yılBaşlarda nerede olduğumu çok sormaya başlamıştı. Acaba hoşlanıyor mu diye geçirdim içimden. Bunu en iyi kıskandırarak anlayabilirim dedim. Kız resmen beni özlüyor. Gözlemliyor. Hatta sohbet etmek için her şeyi feda ediyor. Fakat ben ağırdan almak istiyorum korkuyorum biraz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Kız arkadaşımla yanından geçerken sinema bahsi geçti. Kız arkadaşım aşk filmine gidelim dedi. Ve kızın rengi attı. Sert davranmaya başladı. Görsen ilk tanıdığım değil de hiç tanımadığın egoist biri gibi. Yüzüme bile bakmıyordu. O an kıskandırınız anladım, benden hoşlandığını da. Duygularıma karşı çıkıp kıza Sevgilim var da dedim. Ama kız inanmamış olacakki tüm duvarlarını birbir kırmaya başlamış. Ben şu aralar zaten tepkisizim kazanın etkisindeyim bir de kızın neye üzüldüğünü düşünüyorum. Buğday tenli, sarı-kumral saçlı, yeşil gözlü. 1.60larda boyu... ben ondan uzunum, bu da ayrı hoşuma gidiyor tabii.
Cevap sahibi1 yılAnladığım kadarıyla kız gerçekten senden hoşlanıyor ama sen hem korkuların yüzünden hem de ağırdan almak istediğin için mesafeni koruyorsun. Bence biraz dürüst olma zamanı gelmiş. Sevgilim var demek gibi şeylerle kıskandırmaya çalışmak, onun duygularını daha çok karıştırabilir. Kızın sana olan ilgisi gözle görülür şekilde ortada; o kadar duvarını kırması bile aslında bir şeyleri yoluna koymaya çalıştığını gösteriyor. Korkularını da anlayabiliyorum, geçmişte yaşadıkların kolay değil ama bu defa karşında başka bir insan var. Bir adım at ve açık konuş, hem kendi kafan rahat eder hem de onun ne düşündüğünü daha net anlarsın. O buğday tenli, yeşil gözlü güzel kız belki de tam aradığın insandır.
Cevap sahibi1 yılBu arada ben bu konularda test yaparım istersen senide teste sokabilirim duygularını tam anlamak için
Soran1 yılYani zamana bırakmak elbette en iyisi, ama üzülmek istemiyorum. Bu sefer zor toparlanırım diye de çekiniyorum.
Soran1 yılNasıl bir test onedio gibi mi
Cevap sahibi1 yılBenzer ama bu hayal gücüne göre ilerliyor film gibi
Soran1 yılDeğişikmiş
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılBüyü falan değil di mi
Cevap sahibi1 yılAy ne alaka bildiğimiz test sana sorular soracağım sen de içinden geldiği gibi cevaplayacaksın
Soran1 yılPeki madem
Cevap sahibi1 yıl@eesmateker Instagram hesabım ordan yazabilirsin
Soran1 yıl@feslegenlicips mesaj at buradan Mesajlar açık
Cevap sahibi1 yılTesti burdan yapmıyorum Instagram hesabımdan yapıyorum
Soran1 yılBurasıyla orasının alakası nedir
Soran1 yılTırsmaya başladım bak büyü falansa almayayım
Cevap sahibi1 yılNeyse boş ver büyü falan dedin ne alakaysa
Soran1 yılBilmiyorum burayla oranın alakası Ne test mest dedin hayal gücü dedin ritüel gibi ya da büyü gibi bir şeyse almayayım diyorum bence şüphelenmem normal
Soran1 yılYazdım da gerçi neyse mesajı geri çekerim
Soran1 yılMesajları geri çektim
Cevap sahibi1 yılAşkım ritüel değil normal hayattan sorular soracağım biraz hayal gücü katarak sende içinden geldiği gibi o anki olaylara cevap vereveksin
Cevap sahibi1 yılOrdan yaz dememin sebebini anca ordan söyleyebilirim
Soran1 yılAnladım şimdi
Soran1 yılAma sen rahatsız oldun sanırım boş ver
Cevap sahibi1 yılYazarsan 2 saat daha müsaitim
Soran1 yılKendimi o anda gibi hissederek cevaplayacağım benden bunu istiyorsun ama tuhaf olan şu prova gibi yapacağız ama o anda olduğumda elim ayağıma dolanacaktır illaki
Cevap sahibi1 yılOrası öyle ön görü sonuçta bu ona göre sonuç çıkaracağım zaten o da benim tecrübem
Soran1 yılTamamda buradan da yazabilirsin fark etmiyor
Cevap sahibi1 yılOff iyi ki bir iyilik yapalım dedik birde sana dil mi dökeceğim güle güle
Soran1 yılDirekt buradan da numaralandırıp sorabilirsin de
Soran1 yılBen de numaralandırılan cevap yazarım
Soran1 yılHaha, niye korktun ki? Can atıyordun. Bir de kendini gizlemişsin, hesabını verdin ama.. O görünüyor. Sen bir şeyler gizliyorsun. Madem dil dökmek istemiyorsun neden uğraştın? Kendin ol diyip kendinle çelişen ilk insansın sanırım.
Cevap sahibi1 yılTamam uzatma eğer uzatırsan hiç iyi olmaz
Soran1 yılNaparsın mesela sabahtan beri uzatıp instasını salan sensin bak seni çarptırırım bir daha bir şey yapamazsın adam ol
Soran1 yılBana bak bir daha bana kendin ol deme ilk sen kendin ol ulan adam ol adam
Soran1 yılTövbe tövbe ya
Cevap sahibi1 yılŞimdi senin bu yazdıklarını ekran görüntüsü aldım kızlar soruyor hukuk bürosu ile iletişime geçip bilgilerini alıp savcılığa gideceğim bakalım kim kimi çarptırıyor görelim
Soran1 yılinstagram adresi istediğinin de ekran görüntüsünü al zaten tehdit etmen de kendine zarar vereceğin bir unsur. Hadi bakalım git yap. Hem instagramını hem adını soyadını verip hem de bana dair bilgileri edinmeye çalıştığın ve üzerine de beni tehdit ettiğin için cezayı en başta sen yemiş olacaksın ben de şimdi tüm kayıtları cimere atıyorum bu kız gizli saklı işler çevirip beni alet etmeye çalıştı diyorum bakalım noluyor
Soran1 yılGör bak okul hayatın o hesabına bastığın botlar gibi nasıl bomboş oluyor izle gör
Cevap sahibi1 yılTamam hadi görüşmek üzere benim annem avukat bakalım sen nasıl beni çarptırcakmışsın. Hangi büyüleri yapıyorsun hepsini çıkaracağım ortaya
Cevap sahibi1 yılBen gizli saklı iş çevirmiyorum zaten savcılığa verdiğim zaman sana tebligat gelecek o zaman söylersin gizli saklı iş çeviriyor diye o zaman beni incelemeye alırlar bakalım bir şeyimi bulabilecekler mi ama ben senin het şeyini ortaya çıkartıp üzerine sana hem maddi hemde manevi tazminat davası açacağım
Soran1 yılBüyü yapan sensin sanırım ağzından düşmüyor hem beni bilmediğim işlere sürüklüyorsun hem de beni tehdit ediyorsun benimde babam savcı abim de emniyet amiri hadi bakalım gel kim kimi yerse
Cevap sahibi1 yılBen psikoloji mezunuyum ben daha başından dedim test yapacağım diye bu bizim işimiz bu konuda hiç şüphem yok ama umarim baban savcıdir yoksa onun için de ceza yersin
Cevap sahibi1 yılVe sen lgbt bireyisin bunu da yazacağım savunmama
Soran1 yılBana mı tazminat açacaksın yahu sen kendin kaybedersin git annene sor avukatsa tabii de ki ben sabahın köründe kızın birine adımı soyadımı instagram adresimi verdim kıza bana illa yaz seni bilmediğin etmediğin bir teste sokucam dedin annen sana sormicak mı kızım Ne testi diye sen de aman anne öylesine bir test diceksin aha soru burada açık polisler savcılar gelsin baksın sonra sen kız şüphelendi zaten ben de onu tehdit ettim o da beni etti hadi mahkeme verelim dicen Zuhahahahshs annen de tabii kızım hemen çok güzel kurgu oldu bak
Soran1 yılYargıtay’a gidip bu kız büyücü büyü yapıyor dediğim an hapsi boylarsın
Soran1 yılGit kanunları oku benim özel bilgilerime erişmek istedin kvkk kuralı ihlalin de var ayrıca tehdit var hala da tehdit var git bakalım o avukat annene sor sana söyleşin kuralları canısııı ahahahahshhs
Cevap sahibi1 yılşu an annem yanımda merak etme okuyor yazdıklarımı onunla beraber gideceğim büroya neyse hadi savcılıkta görüşmek üzere babası savcı abisi emniyet amiri olan hanımefendi
Cevap sahibi1 yılKanunları gerçekten bilmiyorsun bu yazdıklarını aynı savcıya da söyle tamam mı bende orada olacağım zaten
Cevap sahibi1 yılHa bu arada Instagram kvkk kuralına girmiyor neyse daha fazla uzatmicam yoksa baya bir yazı yazmak zorunda kalacağım
Soran1 yılSen psikoloji mezunu falan değilsin yalan söylüyorsun her halinden de belli. Bence daha fazla yalan söyleme. Zaten kendini yeterince ele verdin. Rezil de ettin. Herkesin annesi avukat polis sanal alem sonuçta. Seni bir daha uyarmam. Tehditlerinin hepsini cimere atacağım umarım bu durumu annene açıklamayı da bilirsin sözde avukat ama aslında olmayan annene
Soran1 yılÖzel hayatımı ihlal etmen off bedavadan para tuzağa çekmekte var demek işin içinde vay canına devam et kurguna tehditine valla hayatımda böyle enayi görmedim ahahahahahsh
Cevap sahibi1 yılBen hazırlanıp çıkıyorum savcılıkta görüşürüz ✋
Cevap sahibi1 yılBu arada hesabı kapatıp kaçıyım deme bulunması 2 dakikayı alıyor
Soran1 yılAynen aynen annen yanındadır kesin. Okulun zili Çaltıcak git dersine yetiş. Büyü falan uzak dur.
Cevap sahibi1 yılTamam canım evine tebligat geldiğinde görüşürüz o zaman anlarsın ne kadar ciddi bir iş olduğunu
Soran1 yılSiz sanırım dolandırıcısınız böyle milleti tehdit edip dolandırıyorsunuz annen falan da işin içinde herhalde. Valla dediğim gibi. Hadi bakalım. Allah büyük. Ben senin gibi büyücü değilim, tehdit eden de değilim. Hadi dersine yetiş. Yoksa düşük not alıcan. Zıağağağağ
Soran1 yılBunu bana hesabı gizleyen mi diyor... Bence sen büyük konuşmamayı öğren. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Unutma bunu da.
Cevap sahibi1 yılGüzel iftiraya dolandırıcıda girdi ben şimdi madde madde hepsini ekliyorum en az 10 maddeden tebligat gelecek umarım orada ağlamazsın asla da uzlaşmaya gitmeyeceğim şimdiden buradan yemin ederim
Soran1 yılAynen aynen tarotçu ve büyücü olduğunu da ekle
Soran1 yılYazıyor bak profilinde zaten muhtemelen sen bana test diye tarot bakıp büyü yapacaktın korkudan ölüyorsun şu an ama merak etme ben sana bir şey yapmam tehditlerine devam et bana göre hava hoş Allah’ın dediği olacağı için hiçbir problem yok
Cevap sahibi1 yılEvet tarot bakıyorum bu suç unsuru işlemez büyü yapmıyorum yapmamda lakin yapan çok kişi tanıyorum bu beni de ilgilendirmiyor şimdi Allah'ı kattın ama bu beni yumuşatmaz sana karşı hukuken çok uğraşacam haberin olsun beni çok fena gaza getirdin sen
Soran1 yılKendin itiraf ettin ya Mesajlar duruyor ssler var ayrıca tehditlerinde var ben korkmuyorum korkan biri bunu yapar 😂 kolay gelsin sana
Cevap sahibi1 yılBak tebligat gelecek ya orada de ki bu kişi büyü yapacak. ardindan benim hesabımı incelerler geçmişe dönük mesajlarıma bakarlar ben 5 yıldır test yapıyorum o yüzden sorun değil ama sen baya bir ceza alacaksın umarım bunu savcı baban ve emniyet amiri abine anlatırsın eğer o dediklerin de yalan ise ondan da güzel bir ceza yersin
Soran1 yılValla ben diyeceğimi dedim tarot bakmak zaten büyüye giriyor istediğin şekilde istediğini savun öfkeyle kalkan zararla oturur git ne yapıyorsansa yap kendi kendine yaz hatta zerre umrumda değil dediğim gibi Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Hadi bakalım.😂
Cevap sahibi1 yılTCK Madde 157 (Dolandırıcılık): Eğer tarot bakarak insanları yanıltmak, haksız kazanç elde etmek veya para karşılığı sahte vaatlerde bulunmak gibi durumlar söz konusu olursa, bu dolandırıcılık kapsamına girebilir ve cezai yaptırımlara neden olabilir.
Ben şimdiye kadar kimseden para vaadinde bulunmadım mesajlar duruyor
Cevap sahibi1 yılVarya çok safsin çok umarım fazla ağlamazsın
Soran1 yılGoogle’dan bakıp yazma Canım ve korkma sakinleş aklından ben bunu bi tehdit edip kokutayım da özür dilesin diye geçiyorsa boşuna tehdit etmen seni zararlı çıkarır. Haberin olsun. Duruma anneni katmanda anneni işinden edebilir. Çünkü tehditine onu da muhattap ederek tehdit ettiğini anneninde bildiğini ve uyarmadığını belirtiyorsun. Bence daha fazla uğraşma. Çok safsın diyorsun ya yalancı olduğunu buradan da belli ediyorsun ağlamıyorum aksine gülüyorum sana. Ahahahahahahah
Soran1 yılBu arada hakkımı sana haram ediyorum
Cevap sahibi1 yılBak beni korkutuyor ben şimdi gidiyorum yoldayım büroya geciyim hemencecik annemle yazacağım iddianameyi
Soran1 yılYav he he tam he insanları sanaldan taciz eden sensin, tehditte bir tacizdir. Bu durumda ben sana tazminat açabilirim. Çünkü ben mağdurum ve tehdit ediliyorum. Annene selam söyle, savcıya da.
Soran1 yılHakkımı da haram ediyorum bu normal bir şey. Güle güle.
Cevap sahibi1 yılGüle güle 14 gün içerisinde görüşmek üzere ✋
Soran1 yılAynen tamam.
Soran1 yılHer ne olursa olsun büyüklük gösteriyorum özrümü diliyorum. Ama hakkım sana haram olsun. Hadi bakalım.
Cevap sahibi1 yılKabul etmiyorum savcılıkta görüşmek üzere
Soran1 yılKabul etme sanki et diye yazdık sen bilirsin psikoloji mezunu da değilsin bunu da ekle iddianameye ben yalancıyım de insanları tehdit ediyorum de tamam mı kendi kendine yazmaya devam et adın sanın her neyse
Cevap sahibi1 yılSavunmanda dile getirirsin güle güle
Soran1 yılAynen bilgilerimi öğrendiğinde gel adımı soyadımı buraya yaz bakalım gerçekten gittin mi savcıya Ahahwhshwhsshahshhshs
Cevap sahibi1 yılİşte babanın savcı olmadığı burdan belli bilgileri savcı bana vermez kvkk kuralı var önce uzlaşmaya verir uzlaşma seni arar ardından mahkemeye giderse o zaman öğrenirim
Soran1 yılHani savcı bilgileri sana vericekti sen de öyle beni mahkemeye verecektin demek ki senin annen avukat değil sevgili laborant teknikeri zaten sende psikoloji mezunu değilsin :)
Soran1 yılYav hani sen yoldaydın daha varmadın mı asa yoksa laboratuvardan mı yazıyorsun bana bunca şeyi 😂
Cevap sahibi1 yılBen seni savcılığa vereceğim savcılık senin bilgilerini isteyecek uygulamadan
Soran1 yılDemek ki neymiş insanlarla eğlenmemek lazımmış dimi çocuğum
Cevap sahibi1 yılNeyse görüşürüz savcılıkta
Soran1 yılBence daha dalavere yapma git işinin başına dur laborant teknikeri çok iş var bugün Pazartesi fırça yeme boş yere yoksa işinden de olursun 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılYazmıyorum daha yazma sen de sıktın baydın iyice sarmıyor
Cevap sahibi1 yılBöyle gülüyorsun umarım savcının yanında ağlamazsın
Soran1 yılGidemediğin savcılıkta aynen, savcılık sana dicek uzatma yoksa kötü olur sözünden sonra bir şey yapamam o zaman anlıcan yalanlarını dolanlarını 😂 sırf isteğini reddettim diye aklınca kandırmacalar. Ama boş. Gör gör. 😂
Cevap sahibi1 yılGörüşürüz ✋
Soran1 yılYazma daha fazla uzatma öf sıktın ha
İstiyorsan neden geri cekileceksinki sen bi adım atmissin sıra onda keyfinize bakın kız kıza duygusallık pek uygun bulmasamda cinsellik güzel oluyor
014 Yorumla
Soran1 yılEn son dediğinden midem bulanıyor duygusallık daha önemli, yine de düşüncen için teşekkür ederim. İnçe düşünen Kadınlar iyi ki var!
Soran1 yılYok aman Allah uzak etsin. Sırf şu yüzden LGBT olayından da uzaklaşmak istiyorum aşırı tiksinç ve yanlış
Soran1 yılIYY sus lütfen
Soran1 yılAbi ben cnsllk sevmem saçma yani bana göre el ele tutuşmak sarılmak bakışmak daha güzel
Soran1 yılKızın yanına varıcam 5 dklık yolum kaldı. Ya acaba başından aşağı Gül mü yağdırsam kar mı? Onsa kararsızım..
Soran1 yılYa bence kar yağdırıp gülüşünü döktüm sana mı diyim ben romantizm takılmayı severim insanı kendine bağlar
Soran1 yılBakalım.. Ama o adım atmaz. Polis arkadaşıma sordum sen bekle o gelsin dedi. Yengeçten dolayı. Ego var dedi onlarda. Kırsın gelsin. Dedi.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy, ne tatlı bir hikaye bu! 🌹 Bence kız oldukça anlamış ve bu durumdan hoşlanmış gibi görünüyor. Senin gönderdiğin o gül ve mesajlar çok romantik ve anlamlı. Çiçekli günlerden bahsetmiş ya kız, bence gerçekten çiçekli anlamlı bir başlangıç yapıyorsunuz.
Bu arada, öpüşme konusunda eğer kendini hazır hissetmiyorsan, bu tamamen senin kararın. Kendine karşı dürüst ol, eğer içinden geliyorsa karşılık vermek çok hoş bir an olabilir. Öpüşmek biraz heyecan verebilir, ama önemli olan iki tarafın da rahat hissetmesi. 😊 Eğer öpüşmek istemiyorsan, bunu tatlı bir dille ifade edebilirsin. Zaten enerjiniz çok güzel ve bu, zamanla gelişecek bir şey. Ne olursa olsun, kendi hislerini önceliklendirmeyi unutma! 💕✨
Şimdi, flört oyununa geri dönelim! Sence yarın hangi romantik planları yapabilirsin? 😏
Bİlmiyorum
Belki spontane bir yürüyüş ya da kahve zamanı güzel olabilir. Rahat hissettiğin zaman anın tadını çıkar. 💕✨
Kızla çok uyuşmuyoruz bilmiyorum fikirlerimiz çok zıt yaşam tarzımız gibi