Şöyle bir hayalim var güzel mi sizce?

İşe başladığım da para kazandıktan belli bir süre sonra o paranin bir çoğunu maddi durumu yetersiz olan insanlara yardım edip sonra bir tepenin başına gidip bas bas bağırıp tepeden aşağı bırakmayı düşünüyorum kendimi sonra da kemiklerim de kalbim gibi paramparça olacak en önemlisi de kalbimi paramparça olmayacak asla , asla dalga konusu olmayacağım veya kullanılmayacagim. Gunah sevap olayını takmıyorum artık kolay kolay günah işlemem ama bu yüzden günaha girerim bi
Güncellemeler
+1 yıl
Düşününce önceden de int*harı denedikten sonra pişman oldum direk kardeşim geldi aklıma bilmiyorum iyi insanlar azalırsa kim yardıma muhtaç insanların yanında olacak hem kardeşim hem kariyer hem de iyi insanlar için yaşamaya devam edebilirim ne kadar kalp kırıklığı yaşasam da yaşamaya devam etmeye karar verdim bilmiyorum belki sonra ki zamanlarda yine hayal kırıklığı yaşayacağım belki ama olsun en azından ders çıkarıp yoluma bakarım. Umarim hepinizin gönlüne göre olur hayatı
Güncellemeler
+1 yıl
1 hafta geçmiş ama ben daha kötü olmaya devam ediyorum , sanki ölecekmişim gibi hissediyorum, nefesim yeterli gelmiyor, dünyadan soyutladim iyice kendimi keşke dediğim şeylerin arkasında durabilseydim ama olmuyor bu dünya bana uygun değil maalesef. Umarim bir an önce gidebilirim
Şöyle bir hayalim var güzel mi sizce?