Güncellemeler
+1 yıl
Düşününce önceden de int*harı denedikten sonra pişman oldum direk kardeşim geldi aklıma bilmiyorum iyi insanlar azalırsa kim yardıma muhtaç insanların yanında olacak hem kardeşim hem kariyer hem de iyi insanlar için yaşamaya devam edebilirim ne kadar kalp kırıklığı yaşasam da yaşamaya devam etmeye karar verdim bilmiyorum belki sonra ki zamanlarda yine hayal kırıklığı yaşayacağım belki ama olsun en azından ders çıkarıp yoluma bakarım. Umarim hepinizin gönlüne göre olur hayatı
Güncellemeler
+1 yıl
1 hafta geçmiş ama ben daha kötü olmaya devam ediyorum , sanki ölecekmişim gibi hissediyorum, nefesim yeterli gelmiyor, dünyadan soyutladim iyice kendimi keşke dediğim şeylerin arkasında durabilseydim ama olmuyor bu dünya bana uygun değil maalesef. Umarim bir an önce gidebilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
güzel bence
Allah korusun Sonra düştüğün yerden sakat kalırsan ve bakıma muhtaç olursan ne hissedersin peki böyle düşündün mü?
Garanti öl*m olacak bir yerden atlarim veya başka yöntem denerim
Her insan ömründe bir kerede olsa intihar etmeyi düşünmüştür bu düşünceleri atlattığı zaman geriye dönüp baktığında ne kadar saçma düşündüğünü görür şimdilik boşluktasın bu günlerinde geçer bu günler geçene kadar sakin ol iyi şeyler düşün
5 senedir böyle avuttum kendimi birden fazla denedim int*harı. Ama. sonuc yine burdayım bir şey değişmiyor. Hep nerde çöp insanlar beni buldu. Ask işlerinde sürekli duygumu kullandılar, kalbimi paramparça ettiler , arkadaş ilişkileride benzerdi
Kendini bi silkele herkesi hayatına sokmaman lazım önce kendinle arkadaş ol hemen arkadaş olup samimi olma yavaş yavaş ilerlet samimiyeti aşk gönül işlerinde de kendini kimseye kullandırtma niyentinin ne olduğunu anladığını gibi gonder gitsin hayatından beterin beteri vardır senin bu durumundan daha kötü olanlarda vardır isyan etme iyi düşün sakin mantıklı karar ver ona göre hareket canım saçma şeyleri çözüm olarak görme dediğin şey kesinlikle çözüm değildir sadece yaniltmacadir
Zaten sokmuyorum artık kimseyi en son arkadaşım dediğim kişi bile bana seninle neden kimsenin arkadaş olmak istemediğini anladım dedi yaptığı saygısızliklari söyledim diye. Hep nerde yanlış tipler var beni buluyor ben sadece kabuğuma çekildim insan ilişkilerinin aşk ilişkilerinin canı cehenneme artık.
Kabuğuna çekilmek de güzel kimseyle muhatap olmuyorsun bi kaç patavatsız canım insan yüzünden kendini üzme dünyada sadece bunlarla dolu diye düşünme.
Bildim bileli yalnızım zaten zamanında kendi kendimi kurtardım int*hardan. O an yanımda birini istedim ama Allah yine bana şakasını yapmaya kalktı. Oylesien yaşıyorum biraz üzülsem hastanelik oluyorum harabeye döndüm iyice
Geçmisinden çık geleceğine odaklan düşünce yapını kafa yapını değiştir kafanın içinde kendini bi hücreye kapatmişsin hayatı ondan ibaret sanıyorsun gibi hayat senin yaşadıklarından ibaret değil yaşayabileceğin çok şey var sadece sen kendini o kafa yapısından çıkar
Ben yaşayacağım hep kötü şeyler iyi şeyler beni bulmaz. Zaten hayatı sorguluyorum sürekli hayat insana eşit davranmıyor , kariyerime ve küçük kardeşime tutunuyorum mesela en son bir ölü gördüm rüyamda canlanıp bana baktı öyle sanki sıra sende der gibi bilmiyorum psikolojim mahvoldu iyice yolumu da kaybediyorum. Hep bir umutla yeni sayfa açıyorum hep aynı döngü
Yine tutunacak dalın var tutunacak dalı olmayanlar da var böylede düşün bardağa dolu tarafından bak yaşadıkların senin tecrübendi tecrüben olduğu için ona göre hareket edersin tecrübesiz olsaydın nolurdu? daha kötü şeylerde yaşayabilirdin
Ama hissediyorum ölümü rüyamda da gördüm zaten tutanacak dalım var diye de zoraki tutunuyorum canım acıya acıya sanki nefesim yetmiyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum ya nereye kadar gidebilirsem artık acıya acıya bekleyeceğim hayatı
Rüyada gördüğümüz şeyler gerçekleşmiyor gördüğümüz rüyalar bilinçaltimizin bize uykuda yansıması sende doğal olarak sürekli ölümü düşündüğün için rüyada görmen normal Allah yardımcın olsun bahtın güzel olsun
Konuşmak ferahlamak istersen mesaj atabilirsin
En çok üzüldügum nokta da benim yaşımda ki insanlar nasıl mutlu nasıl seviliyor nasıl iyi her konuda.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey iyi insanlarin sürekli uzulmesi Tanrı nin aslında her kulunu sevmediğini gösteriyor
Eywallah sağolasın umarım seninde her şey gönlünce olur hayatın güzelleşir mutlu bir hayat sürersin iyi geceler
Hala kötüyü çağırıyorsun kötü düşünüyorsun hemen oldu bitsin istiyorsun güzel şeyler zaman alır hemen olmaz sabır ister zaman ister kendini bu dünyadan gitmeye endekslemişsin bunu kafandan çıkarmadığın sürece bu süreç devam edecek
İnşallah kendine kötü bişey yapmazsın (iyi insanlar hala var seni tanımadan etmeden görmeden duymadan seni tekrardan hayata bağlamaya çalışanlar niyetimi yanlış anlama sadece iyilik olarak hesap et :)
Aldığım nefes bile yetersiz geliyor sanki boğuyor biri öl*mü yaşıyorum aynı ölü gibiyim zaten tek farkım kalbim atıyor keşke uyusa falan da bende bu döngüden kurtulsam
Çok karamsarsın bakış açını değiştir sadece bir kardeşim var demiştin onunla daha çok vakit geçir kendini tek bırakma tek kalınca hep karamsarlığa giriyorsun kardeşinle seveceğin aktiviteler yap o zaman değişim başlar işte böyle stabil kalarak daha kötü olursun
Ben bilmiyorum sınavım var yarın mesela uyuyamıyorum bile. Keşke kardeşim olmasaydı da en azından üzülen fazla olmazdi ama ben uzun süreli dayanacagimi düşünmüyorum maalesef öl*m fikri yaşamaktan daha yakın geliyor bana , sıfırı tüketmek üzereyim artık, psikolojim zaten pert oldu gitti. Zamanınızı aldiysam kusura bakmayın lütfen
Yok estağfurullah dediklerimi yapsan faydasını göreceksin emin ol dediğim gibi kendini endekslemişsin yardım alman lazım tek başına çok zor oluyor bi psikoloğa gitsen derdini anlatsan o yardımcı olsa içini dökünce en azından ferahlarsın da ne dersin bu fikre?
Sınavlarimdan sonra giderim eğer o zamana kadar dayanabilirsem yine de teşekkür ederim umarım gönlünüzce olur her şey
Rica ederim dayanirsin ben dayanabileceğine inanıyorum Allah gönlüne göre versin sıkıntılarından en yakın zamanda kurtulursun İnşallah
Dayanamıyorum bilmiyorum ya sınavlarım çöp gibi hayat berbat zaten midem bulanıyor artık
Beterin beteri var senden beter durumlarda olup da normal yaşantısına devam eden insanlar var psikolojik sorunların var doğru ama bunlar halledebilinecek şeyler çok değil bir sene önce bi gecede depremden dolayı bütün ailesini kaybeden tanıdıklarım var bi gün içinde hayatları nasıl değişti alt üst oldu o durumu bile atlatmayı başardılar şu an hayatlarına devam ediyorlar çünkü hayat inişli çıkışlıdır acıda var tatlıda mutluluk da üzüntü de var bunlarla yaşıyor insan doğanın kanunu bu
Nasıl oldun?
Önceki günlere oranla daha iyi ve dincim. Artik mental sağlığımı düşünmeye karar verdim
Çok sevindim inşallah günden güne daha iyi olursun
Umarım yapabilirim 2 gün önce ağladım ziril ziril sınavdan önce
Ağlamak iyidir içini döküp rahatladin işte yaparsın yapabileceğine inanıyorum
Umarım yapabilirim sadece kariyere odaklı yaşıyorum insan ilişkilerini falan kapattım bilmiyorum insanlar yabancı geliyor bana artık. Yine de teşekkür ederim sorduğunuz için umarım gönlünüzce olur her şey
Acı hayal kırıklığı yaşaya yasaya hislere karşı da hissizlestim iyice belki böylesi daha iyidir
Rica ederim teşekkürler sağolun umarım her şey sizinde gönlünüzce olur
Zamanla hisleriniz yerine gelir şimdi böyle olması normaldir zamanla değişir düzene girer
Düzelmezse de bu hissizlik durumu hoşuma gitti şahsen yine de teşekkür ederim umarım gönlünüzce olsun her şey mental sağlığınızq dikkat edin kesinlikle
Rica ederim nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle devam edin sizin daha iyi olur teşekkürler sağolun dikkat ediyorum sizin içinde her şey gönlünüzce olsun ve istediğinizden daha iyi olsun hayırlı geceler
Nasılsın nasıl oldun iyimisin?
Enerjini düşürmek istemem ama daha kötüyüm şu an bilmiyorum int*harı ciddi bir şekilde düşünmeye başladım artık. Yani her şekilde hayal kırıklığına uğradım derslerim çok kötü insan ilişkileri çöp, ailemle aram berbat.
Yanlış anlamayin ama merak etmenize gerek yok benim gibi bir hiçi özellikle
Defalarca söyledim yine söylüyorum intihar bi çözüm veya son değil ve derslerin sınavların arkadaşlık insan ilişkilerin kötü diye intihar etmeyi düşünmek çok saçma hayat bunlardan ibaret değil farklı bi bakış açısından bakman senin için daha iyi olur herkes sıkıntılar kötü zamanlar yaşıyor önemli olan bunları atlatabilmek ve kendini hiç sayarak hakaret ediyorsun ve sormama gelirsek bu kadar kötü şeyin içinde sana yardımcı olmaya çalışan biri var bu hayatındaki herşeyin kötüden ibaret olmadığının bir göstergesi
5 senedir bu döngüyü yaşıyorum 1 den fazla denedim malum şeyi ama yine yaşamaya devam ediyorum daha da acı çekiyorum. En yakın zamanda metro önüne atlayacaktim yine bir şey oldu. Cesaretimi iyice toplamayı düşünüyorum. Yaşasam da bir şey değişmeyecek bunu anlamıyorsunuz. Beni merak etmeyin deme sebebim her denediğimde kimse yoktu yanımda yapayalnızdım. Bilmiyorum öl* gibiyim hem fiziksel hem psikolojik olarak dayansam bile fazla dayanamam maalesef belki böylesi daha hayırlıdır benim için yine de teşekkür ederim sorduğunuz için dediğim gibi benim gibi birini boşuna merak edip beyninizi yormayın sonum belli zaten.
Hayırlı olup olmadığını Allah bilir psikoloğa gitseniz sizin için iyi olabilir bence orada içinizi döküp rahatlayabilirsiniz ve uzman desteği almanız daha iyi olur sizin için 5 senedir yaşıyorum diyorsunuz ama beş sene içinde çözüm odaklı düşünseniz veya uzman desteğinde düşünmeniz ona göre hareket etseydiniz daha farklı olabilirdi hicbisey için geç değil şimdi buna başvurun hayatınız değişebilir bilinç altınıza o fikri koymuşsunuz ondan başka bişey düşünmüyorsunuz bakın size başka fikir öneriyorum bunu denerseniz hiçbir şey kaybetsiniz aksine her şey dahada güzel olabilir
Denerim ama yediğim laflar, kırıcı sözler, zorbalıklar unutulmayacak ki. Arkadasim dediğim kişi bile moodumu düşürüyorsun dedi o gün kendime yararım yok başkalarına zararım oluyor. Size bile negatif enerjimle zarar veriyorum büyük ihtimalle
Yok bana zarar vermiyorsunuz ama bunlar atlatılabilecek şeyler arkadaşınız da değilmiş o kişi arkadaşınız olsaydı size yardımcı olmaya çalışır ve yanınızda olurdu destek olurdu yanlış insanlar yüzünden bu duruma kadar gelmişsiniz bundan sonrada sürekli kötü insanlar gelecek diye bi kaide yok bu düşüncelerden çıkın düşünce yapınızin değişmesi lazım ve bunuda yapabilirsiniz
İnsan olmasa da olur yalnızlığa alışığım en azından biraz mutluluğu hissetmek isterim. Benim anlamadigim iki haftadan fazla geçti nasıl unutmadiniz yani benim iyi olup olmadığımı önemsemez insanlar yanlış anlamayın
Yanlış anlamayın beni kötü bir niyetim yok yaşadığınız durumu biliyorum sadece yardımcı olmak amacıyla hafızam iyidir ve bu düşüncelerde olan insanların yalnız kalmaması lazım sizi yalnız bırakmak istemedim
Anlamadım sadece şaşırdım hiç bir insan yardımcı olmadı psikolojik olarak. Sizin yaptığınız çok iyi bir şey umarım gönlünüzce olur her şey
Psikolojiden anlıyor gibisiniz psikoloji üzerine falan mı okuyorsunuz yanlış anlamayın
Rica ederim inşallah hayatınızın geri kalanında hep iyi insanlarla karşılaşırsınız
Yok estağfurullah anlamadım sağlıkçıyım ama psikoloji ile ilgili kendi çapımda araştırmalar falan yapıyordum bi ara ve okuduğum kitaplar akamedik bilimsel kitaplar onların etkisi diyelim yardımcı olduysam ne mutlu bana
Teşekkür ederim bu arada yani vaktinizi ayırdığınız için bende sağlık okuyorum umarım iyi bir sağlıkçı olabilirim tip falan mı okuyorsunuz
Rica ederim istediğiniz zaman yazabilirsiniz. Ne güzel meslektaş çıktık iyi bir sağlıkçı olacağınızdan şüphem yok. Yok ben çalışıyorum bitti benim okul doktor değilim lise çıkışlı hemşir üniversite ise sağlık teknikeri su analizlerine bakıyorum çevre sağlığı birimi ilk defa duymuş olabilirsiniz
Anladım yeniden kusura bakmayın lütfen vaktinizi aldıysam. Biraz da olsa daha iyi hissettim kendimi
Yok estağfurullah ne kusuru iyi hissetmenize sevindim güzel bir haber bu
İnşallah zamanla çok daha iyi olursunuz
Umarım iyi akşamlar size o zaman
Sizede iyi akşamlar sağlıcakla kalın
Tekrardan merhaba iyi akşamlar nasılsınız nasıl oldunuz
İyiyim geçmişe oranla derslerim için boşa üzülmüşüm biliyor musun düşündüğümden daha iyiydi notlarım. İnsan ilişkileri nötr devam ediyor ama bazı şeyleri kabullendim artık cidden kendime odakliyim artık sadece kariyerimi düşünüyorum size de çok teşekkür ederim ☺️
Bu arada neden böyle oldugumu anladım iyice geçmişimi geçmişte bırakamamisim ama artık geçmişte bıraktım her şeyi
Ben demiştim farklı açıdan bakman lazım geçmişe takılı kalmışsın çıkman lazım diye biraz zor oldu ama başardık bu duruma gelmene sevindim kariyerine odaklanman en doğru karar inşallah daha iyi olursun ve iyi olmana çok sevindim
Sonunda eski halime döndüm karamsar halim çok yoruyordu beni sizede çok teşekkür ederim umarım gönlünüzce olur her şey ☺️
Rica ederim ne demek hiçbisey yapmadık sadece insan olduk o kadar inşallah sizin için de her şey gönlünüzce olur ☺️
İlk başta güzel gidiyordun sonra kötü
Maalesef her hikaye mutlu sonla bitmiyor
O çocukların hikayesinin mutluluk sebebi olabilirsin ama
Hep başkalarını düşündüm bu hale geldim bir kere bencillikten bir şey olmaz bence
Tabi hayat senin ama böyle düşünen biri bencil olamaz sanırım
Aptal vicdanım yüzünden hep sevgilime gidip maddi yük olup , sürekli bir şeyler isteseydim, arkadaşlarımı çıkar için kullansaydim bu hâle gelmezdim o aptal vicdanım beni sürekli durduruyor. Sevgilim aldattı arkadaş dediklerim çıkarcı çıktı ne kadar şanslıyım şuna bak sürekli kazık yiyorum şaka gibi
Seni sen yapan insan yapan bu zaten
Yoksa et , kemik herkeste var
Benden kötüleri benden daha iyi değer görüyor şaka gibi mesela bir tanıdığım vardı kız erkek yemek paramı bile ödemeyecekse erkeğim demesin demişti birde erkekler benim peşimde koşuyor demişti düşününce cidden bu ülkenin insanlarından farklıyım düşünce tarzı olarak
Herkes siyah olabilir önemli olan beyaz olmaktır. Beyazda renkler belirir izler kalır ama beyaz olmak zordur siyah olmak kolaydır
Beyaz oldum diye hep hayal kırıklığına mi uğrayacagim yani ne aşk ne arkadaşlık hiç bir şey istemiyorum sadece birazcık mutlu olsam yeter kariyerime tutunuyorum az da olsa acımı azaltıyor ama gece olunca yine aklıma geliyor yaşadığım şeyler
Tabi ki değil ama insanoğlu ki ben de senin gibiyim
İşler yolunda gittiğinde " neden ben Allahım" demiyoruz ama kötüye gittiğinde diyoruz
Çünkü canımız acıyor yardım istiyoruz yaratıcıdan ama bilmiyorum herhalde artık her şeye karşı nötr yaklaşsam daha iyi olacak benim için
Agrimasa bilir mıydın kalbinin yerini
Bilmezdim büyük ihtimalle
O zaman biliyor isen farklısın demek ki
Ben zaten alıştım hayal kırıklığına sürekli psikolojik olarak artik hissetmiyorum bile ama diğer iyi insanlara üzülüyorum belki psikolojileri kaldırmayacak umarim onlar üzülmez. Ben artık savaşıyorum sadece hayatın anlamını bulamıyorum
Hayatın anlamı sensin
Sen varsın diye dünya güzel bunu unutma
Anladım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Rica ederim
Her şey gönlünce olsun
En güzele emanetsin
Nasıl bir saçma düşünce neden böyle düşünüyorsun?
Hayatın anlamını bulamıyorum uyum sağlayamıyorum zaten
Herhangi bir derdin varsa ekle beni konuşalım anlat bkm derdini bana hesabın özel değilse takip et
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana
Ölmek için sebebin ne?
Seni hayata küstüren ne anlat bkm bana
İyi niyetim kullanılıyor sürekli kalbimi paramparça ediyorlar baska konular da var.
Teşekkür ederim ama sizle konuşsam fikrim değişmeyecek maalesef çok düşündüm. Her konuda insanlar kullandı beni aşkta olsun arkadaşlıkta olsun.
Sen beni takip et gel bi konuşalım ondan sonra karar verirsin emin ol
Ama deymez bence hiç kimse için kendini üzmeye ekle beni elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana inanki
Pişman olmazsın merak etme 😞
Teşekkür ederim ama ben bilmiyorum ya karar verdim yani zaten yaşasamda aynı diğer türlü de benzer olacak en azından kalbim kırılmaz diğer türlü
Yahu saçmalama Allah aşkına kendine gel inadım inat diye tutturdun ekle 2 dk ölmezsin ya 🤦
Keçi gibi inatçı çıktın resmen sende ya 🤦😁
Pişman olmazsın merak etme 2 dk konuşmaktan takip et 🤦
Maalesef kimseye güvenmiyorum yani konuşsak ne değişecek hayat bu çoğu erkek abaza yanlış anlamayın ama hemen başka konuya getiriyorlar konuyu yine cidden teşekkür ederim umarım gönlünüzce olur her şey.
Yahu ben öyle biri değilim sana yardımcı olmaya çalışıyorum burada Allah aşkına elini vicdanına koy öyle ekle beni 😉
Abazalık ile benim işim yok 😉
Hiç kimseye bu kadar yalvardığımı hatırlamıyorum kıymetimi bil 🤦
Sorduğum sorulara bakabilirsin benim hiç farketmez yani inanki öyle biri değilim yemin ederim ki amacım birşeyler yapıp gençliğini yok etmesinler diye uğraşıyorum 😞
Teşekkür ederim ama cidden benim gibi bir hiçe degmez diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Sen böyle düşünürsen ben üzülürüm lütfen takip et elimden geldiğince yardımcı olayım 😞
Bana anlatabilirsin içindeki yaşadıklarını bir nevi içini dökmüş olursun böyle yaparak hiçbir şey olmas azıcık kndine gelip hayatına çeki düzen vermen lazım
Sen çok kendini iyice kurmuşun 🤦
Herşeye hazırlık yapmışın gibi olmaz böyle Allah'ın verdiği canı sadece sadece Allah alır 😉
Zamanında canımı al diye dua ettiğimde kabul etseydi o zaman Tanrı torpilli kullarına hizmet etmekten benim gibi kulları görmüyor
Çok saçma düşünüyorsun sana son kez diyorum takip et bütün derdini anlat bana dinlicem seni eğer hala inatçıyım diyorsan artık hiç bir şey demicem 😉
Niye sizi olumsuz şeylerimi anlatıp psikolojinizi kötü etkileyeyim gerek yok yine de cidden başınızı şişirmiş oldum kusura bakmayın
tamam eyvallah ben elimden geldiğince konuştum kndin bilirsin
Başımı şişirsen sana ısrar etmezdim emin ol dinlemek için demiştim neyse kndin bilirsin
İyi geceler
Cidden teşekkür ederim ama en son arkadaşım dediğim kişiye anlattım o bile yüzüme vurdu insanlar çıkarcı varlıklar o yüzden güvenmiyorum kimseye
Ben çıkarcı değilim Allah aşkına insan gibi dertleşip elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam sana
Teşekkür ederim cidden gerek yok hakkınızı helal edin zamanınızı boşa aldım
Helal olsun kendin bilirsin kardeşim ben teklif ettim sen kabul etmedin nediyim ki
İyi geceler dilerim Allah'a emanetsin kardeşim 🤲
Sizde umarım gönlünüzce olur her şey
Eyvallah kardeşim