Güncellemeler
1 yıl
var mı başka baktırmak?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Var , rüyada kıyamet koptuğunu görmek nedir?
Rüyada kıyamet koptuğunu görmek, genellikle hayatınızdaki büyük değişimlere, önemli dönüşümlere ve yeni başlangıçlara işaret eder. Bu rüya, aynı zamanda adaletin tecellisine, hatalardan dönmeye yönelik bir uyarıya veya içsel korkularınızın yansımasına da delalet edebilir. Kısacası, mevcut durumunuzu yeniden değerlendirmeniz ve olası değişimlere hazırlanmanız gerektiğine dair güçlü bir mesajdır.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Rüyamda iki göğsümün arası delikti. Sizce neye işaret ediyor. Kalp gibi kırmızı renkti
Rüyada göğüslerinizin arasında kalp gibi kırmızı bir delik görmek, genellikle duygusal hassasiyetinize ve açıklığınıza işaret eder. Bu durum, yoğun bir aşk, acı veya kırgınlık gibi güçlü duyguların bir yansıması.
Ben merak ediyorum
Nedir rüyanız?
Hiç tanımadığım biri arkamdan bana kendine yazık etme ağlama artık diyordu dönüp baktığım da temiz yüzlü uzun boylu bir adamdı korktum ne olabilir
Rüyanızda hiç tanımadığınız, temiz yüzlü ve uzun boylu bir adamın size Kendine yazık etme, ağlama artık demesi genellikle olumlu bir işaret.
Bu rüya, bilinçaltınızın size mevcut bir üzüntü, endişe veya zor bir durumla ilgili teselli ve umut verdiğini gösterir. Bu adam, hayatınızda size destek olacak, yol gösterecek veya olumlu bir etki yapacak bir figürü temsil edebilir. Kendinize karşı daha şefkatli olmanız ve olumsuz duyguları geride bırakmanız gerektiğine dair bir mesajdır.
Kısacası, rüyanız içsel bir rehberlik ve iyimserlik çağrısıdır.
O sıra çok kötüyüm eşimi kaybettim ağlama nöbetleri geçiriyordum sık sık sonra bu rüyayı gördüm sabaha karşı saçları siyah perçemli anlina düşmüş uzun boylu bir adam temiz yüzlü
Ağlamayı bıraktım ara sıra yokluyor o kadar
Başınız sağolsun bukadar kendinizi üzmeyin Allah korusun hasta olursunuz
Dostlar sağolsun
Rabbime emanet ol kendine iyi bak
Allah razı olsun sizden emanet olur ayrıca yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim çok zaiksiniz
Çok Naziksiniz