Nişanlımla tartıştık burada arkadaşıma anlatmıştım siz de durumu yorumlar mısınız?
Sonra konuşalım dedi ben de konuşmak istemiyorum dedim şimdi arıyor ne yapmalıyım.

Nişanlımla tartıştık burada arkadaşıma anlatmıştım siz de durumu yorumlar mısınız?
Sonra konuşalım dedi ben de konuşmak istemiyorum dedim şimdi arıyor ne yapmalıyım.
Keşke sen de çalışıp bir şeyler yapsan, nasıl olur mesela? Senin beğenmediğin gelinliğin fiyatına bu memleketin %60'ı çalışıyor. Ananız anneanneniz bir sedire iki kanepeye gelin gitti. Kendini değersiz hissediyormuş. Parayla mı ölçüyosun sen değerini?
Bu devirde evlenen erkek maldır net.
Ben zaten düğün salonu parasını ödedim 30binden fazla o hiç masraf yapmadı ailem de eve oturma takımı aldı 30bin kadar onun aldığı bütün şeyler anca o kadar tutmuştur ama koltuklar oturulacak gibi bile değildi tahtaları batıyordu. Ben parayla ölçmüyorum ama hem her şeyi tek başıma yapıyor olmak hem de maddiyat konusu iyice daralttı. Ben yaptıklarımı söylemiyorum ama o 5 lira verse lafı oluyor.
He o zaman sonuna kadar haklısın pardon.
Ayrıca gelinliği verdiği paraya eşdeğer biz de damatlık takımı alacağız
Gelir olarak da benim bütün ailemin kazandığının iki katını tek kazanıyor ama harcamaya geldi mi yarısını harcıyor ben de o zaman düşünüyorum ister istemez
At nişanı bence
Düğün çok yakın herkese duyurduk artık
Tamam işte daha iyi
Eğer benden ayrılırsan yaşayamam vs diyor ajitasyon yapıyor
Tohumuna para mı saydın? Azıcık çaba versin o zaman hıyar. Hem kızın ailesi yardım edecek hem düğün parasını kız verecek hem de bacısına vize parası verip havaya para saçacak. Ne güzel mk. Kızım çok mu aradın bu sığırı? Vallahi bu dünyanın dengesi bir tuhaf. Ulan ortak yapan kıza cimrisi gelir. Her şeyi yapan adama da çirkefi. Harbiden evlenilmez ya.
Evet bu konuları bir şekilde çözmemiz gerekiyor ama insan gibi oturup konuşamıyoruz ne kadar derdimi anlatsam da anlamadığı için (ya da anlayamıyormuş gibi yapıyor) tekrar tekrar söylemekten yoruluyorum ve tartışma çıkıyor. Bir süre soğuk yapıp tavrımı koymaya karar verdim belki biraz gözden geçirir.
Cevap
3Cevap
kızz bu kimse aranızı bozmaya çalışıyor alttan alttan... eğer erkekse gözü sende kızda gözü nişanlında
2. el beyazesya nedır ya
Evet ve parası olduğu halde yapmıyor
Bisey yapma düzelir zamanla bida yapma ama
Ne yapmıyım pardon
Bunu gosterme sebebin ne
Ne var bunda şimdi
Sen haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?