Nişanlım şiddete meyilli biri gibi konuşuyor, çarparım ağzını burnunu kırarım diyor. Evlenmeden ayrılmalı mıyım?

Bi muhabbette bana inanmazsan zaten ağzını burnunu kırarım atarım oraya tarzı konuştu. Bi kerede telefonda kavga ettik bak seni öldürürüm diye bağırdı. Hesap sordum bu ne demek diye sanki hemen öldürdüm sinirle çıktı ağzımdan dedi. Yine böyle bi tartışma oldu dedi ki mesaj atıp duruyorsun yanımda olsan çarpacam haberim yok. Şiddete meyilli gibi konuşuyor. Beni deli etme beni sinirlendirme benim ayarım bozuluyor. Psikologa gitmem lazımda gitmem tarzı konuştu. Ablası da şey demişti onun namus davaları oldu çok vardır böyle namus ahlak tarzı davaları. Kolları orası burası hep çiziktir izdir. Bıçak çekme olayları var. Sinirlendirme alttan al huyuna git bilmem ne. Nişanlandım ama yavaş yavaş bunlar meydana geldi. Benide öldürür korkuyorum valla. Sizin fikrinizi almak istedim.
Nişanlım şiddete meyilli biri gibi konuşuyor, çarparım ağzını burnunu kırarım diyor. Evlenmeden ayrılmalı mıyım?