Ben bu durumu yaşıyorum aslında şu an ama bişey yapamıyorum çünkü yaparsam biliyorum ben suçlu olacam o yüzden herkes verdiği değer kadardır nasıl bi davranış sergilerse aynısını alacak taktiğine geçiş yaptım en azından burada bi suçlama yapamaz
Seviyorsun ayrılmak istiyorsun yapamıyorsunda ama gün sonunda o seni bırakacak sende sanırım ben onu bıraktı olmamak adına sabrediyorsun ama o seni öylece bırakıp giderken sana acılar çektireceğini bilmeden çekip gidiyor aslında bu duruma bakılınca bencillik daha çok var.
Yanlış analiz yaptın sevgili değiliz flörtlük yok ben aşığım sadece bunu da ona dile getirdm bahsettiğim şey normal bi arkadaş olarak yazdğmda ble canı ne zmn isterse o zmn cvp vermesi saatlerce dönüş yapmaması falan
Anladım, ben sevgilinden yakınıyorsun sandım o yüzden anladım açıklamayı ama şu anda arkadaşlık döneminde olduğun için o kişiyle sendeki hislerin, düşüncelerin karşılığı vardır yoktur bilemem ama arkadaşta olsanız aranızdaki saygıdan ötürü bile yine böyle yapmamalı
Evet bende tam olarak bundan bahsediyorum ne olursak olalım yazmışım dönüş yapabilirsin konuşma uzasın istemiyorsan da bunu nazikçe belirtirsin yağtığı şey kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor özellikle de zorla konuşmaya çalışıyormuşum gibi izlenim yaratıyor kendimi küçük görmeye başladım ama yinede sesimi çıkarmıyorum çünkü o bana saygı duymasa da ben aşkıma saygı duyuyorum düştüğüm durum beni üzsede yaptığım şeyden gocunmuyorum
Aşkının hatırına yapabilirsin tabi ki ama bir yerdede aşkınıda bir kenara bırakıp sessizliğinle ona en büyük cevabı vermelisin ve ona olan mesafenle anlar diye düşünüyorum senin ona karşı bozulduğunu, kırıldığını.
Kesinlikle ilgisini çekmek gibi bi niyetim yok onun içinden gelmedikten sonra bende bi önemi yok çünkü dönüp bana bakmasının ama evet şu an suskunum pek konuşmuyorum yanlız bi kırıldım deyim varya ohohoo vay halime sen herşeye kırılıyorsun herşeye trip atıyorsun oluyor o yüzden sadece susuyorum isterse günler sonra yazsın ne şekilde yazarsa o şekilde cvp veririm tek yapacağım şey bu saatten sonra budur oda aşkımın hatrına ne zaman aşkım biter o zaman defolur giderim tamamen hayatından
Evet, derin mevzular bunlar ama sadece arkadaşı olarak ona kırgın olduğunu belli edecek yaklaşım içinde buluncan zaten ama sende öyle yapmak istiyorsun anlatmak istediğinden anladığım üzere.
Yapmak istememe gerek yok kırgınım zaten çünkü onu sevdiğimi bildiği halde bana böyle davranması çok çok ayıp zorla sev diyen yok ki kendisi dedi birde istediğin zaman yazabilirsin diye ve birde dedim ona bu durum bana zor geliyor senden uzak durucam diye sende dur dedim bana aşıksın diye seninle iletişimimi kesmiycem diyen o ama böyle davranan yine o ben anlamıyorum akıl sağlığımı kaybettim
Evet ama karşı taraf böyle yapıncada aklın onda kalıyor merak ediyorsun, en azından nerede, ne yapıyor bilmeye hakkın var ve gün içinde bir kaç kez konuşsak belirli günlerde buluşsan aynı şehirde yaşıyorsanız eğer daha iyi olur, daha doğrusu olması gereken bu ama insanlar neden böyle bu kadar bencil ve maymun iştahlı anlamıyorum.