Benim şöyle bir anım var artık. Çoook yakın bir arkadaşım yazdığım mesaji tam 1 ay görüldü yapmadı. Çünkü eline telefon alamamış, çok meşgulmüş ve kusura bakmayacakmışım😅😅 karar verdim artık arkadaşım değil.

Benim şöyle bir anım var artık. Çoook yakın bir arkadaşım yazdığım mesaji tam 1 ay görüldü yapmadı. Çünkü eline telefon alamamış, çok meşgulmüş ve kusura bakmayacakmışım😅😅 karar verdim artık arkadaşım değil.
Olabilir ben hiç o tür şeylere takilmiyorum acaba bende mi sorun var. Bir ay sonrada yazabilir bir sene sonrada yazdığında aynı samimiyetle cevaplarım. İşi vardır canı istememistir bir mevzu yaşamıştır yazmak istememiştir olabilir bence
teknoloji cagindayiz lavabolara bile telefonla girer olduk 1 ay icerisinde nasil hic musait olmayabilir bir insan tayyip bile karisina daha fazla zaman ayiriyordur
neden abla noldu
umursamazlik ve ihmalsizlik.. valla bu devirde imkansiz eline bir ay telefonu almican
Yazmak istemezsem yazmam, 1 gün de olabilir 1 ay da. Bu ergenlik değil. Hemen yazmak istersem yazarım, demek ki istemiyor. ALLAH allah, iletişimi kesin rahatsız oluyorsanız siz de.
Cevap
10Cevap
Keyfine yapıyorsa keyfine dönüş yapmam ben de
kimin neden geç yazdığına göre değişir
1 ay nedir ya ahah böyle insanları ömürlük ghostlamak lazım
1 ay dönmemesi mümkün değil bir insanın. Açık bir şekilde seni umruna bile saymıyor. Bir daha cevap bile verme ona.
Bakmaması mühim değil de yalanını seveyim
Çok takılmam bu konulara.
Sinir olurum ve iletişimi keserim
Ben de onlara geç dönerim
Hiçç öyle beklerimm 😐
Ben de geç cevap veririm, hesaplaşırız yahu. 😂
Geçerli mazeret yoksa bir daha yazmam
Yazmayı bırakırım bi daha da umursamam
Hiç dönmem djd
Engelliyorum
Beni sinir eder.
Yazmam silerim direk