AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Ticaretle uğraşıp kazanmayan yoktur. Memurdan daha fazla kafa patlatıyorlar ama memur kadar bilgileri yok maalesef.
Memuru seç ot gibi yaşa ya da esnafı seç saman gibi yaşa.
Biraz daha acarmisiniz
Açarsam site hesabımı kapatır.
🙄
Esnaf bence eğer büyük veya orta esnafsa tabiki
Esnaf
Sebebinide yazabilirsen
Esnaflar ticaretle uğraştığı için işi büyütebilirler gelecekleri daha çok var daha fazla para kazanır yeni başka şeylerle uğraşır tutturur deli para kazanır memur sabit maaş alır rahat hayat yaşar ama hayatı hep aynı geçer yani
Ama her yıl zam alır
Türkiye Cumhuriyeti topraklarında ikisinin de finansal olarak pek bir farkı kalmamıştır.
Bu kızdan bir bok olmaz ya ne kadar s4lakca bir düşünce tarzı ulan evleneceğin adamı ömrünü heba edeceğin onunla yaşlanacağın adamı mesleğine göre mi seçiyorsun para göz falan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama böyle filtreleme yapmak çok mantıksız
Niye sen güzel kız çirkin kız diye ayrım yapıyorsundur ama
Benim o ayrımı yapmam senin bu hareketini mantıklı hale geitrmez işine bak
Kaybolll lan
Enayi kadın
Enayi olsam ikisine karar vercek kadar düşünmem
Aynen bir kaç ay sonra boşanma sorusunda görüşürüz
Boşanma ile alaka seviyesi ne
Senin dahil olduğun bir ilişki yürümez
Evet kanka hepiniz doğrusunuz ben yanlışım
Aynen öyle sen yanlışsın
Kudur
Neyse soruna cevap vereyim mi
Yok
2 side seni seçmemeli bu nasıl bir evliliğe yaklaşım...
Esnafın vakti olmaz Ama parası olur
Memurunda maaşı vardır
Esnaf karısı Binnaz olman en doğrusu şu konjonktürde
Hangisi yapıldıysa o olacak kimi hak ettiysen o olacak bundan kaçamazsın
Ben olsam kısa bir muhabbet ederdim sonra işine bakmaz seçim yapardım.
Ben memuru tercih ederim. Esnaf çok zenginsin olur
Memur isten atılır esnaf iflas edebilir..
Sen iyi koca olacak adama var
iHangısını beğendin? hamgisiyle anlaşiyorsun?
Hamgısıne cekım hissediyorsun?
Abi çok üzücü ya yorumlara bakıyorum da kimse ses çıkarmamış. Sanki mal seçiyorsun karşındaki insan yani. Bir erkek kıza aynısını yapsa kuduruyonuz ama. Rezilsiniz ya
Ben yazılması gerekeni yazdım dert etme
Gözü yukarılarda olan kızlara diyeceğimi yazdım
Zengin olmak isteyenler zengin Koca peşinde koşmasın
Zengin olmak için çabalasın
Kafasını çalıştırsın
ikisi ringe çıksın kaybeden meydanı terk etsin kazananla yola devam 🙋🏻♀️
Ne iş yapıyor esnaf ilgimi çekti bak bense esnafim banada gorucu usulu bakiyorlar
Tüm yönleri birinin esnaf birinin memur oluşu mu? Evlenme kardeşim
Oooo bak ilk sorduğunda anlamamıştım soruyu, yani tüm yönleri diyerek belirttiğin sadece memur ve esnaf oluşuydu, şimdi güncellemişsin memuru düz memur esnafı da market sahibi diye açıklamışsın bayağı bir aydınlandım be evet şimdi daha net cevap veriyorum kesinlikle evlenme insanların gelecekleri ile oynamamak lazım
Mantık evliliğine bir örnek. Hayatınla kumar oynuyorsun resmen..
Esnaf dediğin ne iş yapıyor beyaz eşya da satabilir telefon da satabilir ayda ne kazanıyor ona bak
Yanında kim duruyorsa kim seni mutlu edecekse onu seç derim. Bir memur olarak söylüyorum daha önce de ticaret yapıyordum yani çoğu şeyi gördüm huzur ve mutluluk sadece yol arkadaşı seçtiğin kişiyle oluyo.
Memur bey geçim olarak ne durumdasınız
İyi yani.. Ama sana şunu söyleyebilirim maddi olarak bakıyorsan bu duruma ne kadar maddi durumun iyi olursa olsun hep daha fazlasını istersin bu sadece sana has değil herkes böyle bende daha fazlasını istiyorum çünkü biz insanlar yaratılış olarak böyleyiz. Hep daha fazlasını isteyeceksin şimdi sana senden maddi durumu iyi olanlar hoş gelebilir ama o duruma sende gelince yetinmeyeceğini anlayacaksın bilmem anlatabildim mi. Ha bana sorarsan memurun geldiği saat belli tatili belli yıllık izni belli ama esnaf dükkanını bir gün bile kapalı tutsa zarardadır yani hayatının çok büyük bir kısmını işine ayırmak zorunda. Artık sen ölç biç işte
Düz memurdan bahsettim bazıları aogretmen doktor sandı
Dediklerim aynen geçerli
Anlamadım ki 😄
Esnaf daha iyi daha çok kazanır ama daha çok çalışır
Bu soruya esnaf ya da memur demek aptalca olur. Bu sorunun ve şıklarının hiçbir değeri olmadığını bilmeyerek sen bir kere evliliğe hazır değilsin, öncelikle kendini iyi analiz et, evliliğe ne kadar hazırsın. Saygılar.
Benim eşim esnaf ticaretle uğraşıyoruz ve çok şükür halimiz vaktimiz yerinde senin yerinde olsam esnafi secerdim
Ne üzerine
Zeytin ticareti.
Allah daha çok versin
Ben kendim okuduğum için karşımdaki insanında okumuş bi meslek sahibi olmasını isterdim. Hem en azından yarını düşünmeden devlet yerinde bi işi olur...
İnsan olsun merhametli olsun onları bilmen yeterli fakirde olsa sana iyi bakmaya çalışır zengin diye seçersen insan olmadıktan sonra herşeyden mahrum kalırsın tecrübelerden yararlan
👏👏👏
Adam gibi adam oluşunda esnafı memuru önemli değil. Ha suban ki zamanda illaki maddi yönden önemli ama en başta adamlık. Esnafın belli saati yok sabah dukkanini açar gece yarısına doğru kapar. Monoton bı hayat. Ama. Memurun saatleri belli.
Bu zamana kadar olan ve bu günden sonra olacak kazanımları değerlendirmek gerekir.
Net esnaf memur ne kardeşim seks günün bile belli bi gündür ayın 16 iyi geçer 30 unda sorun yüzü gülmez standart hayat istiyorsan farklı tabii ama esnaf la yüzün güler :) ensafın işini yaz fizibilite çalışması yapalım 😂
Aq evliligide ticaret olarak gorusunuz ya turk kadinlari aonra nie yurt disindakilere gidiyor
görücü usülü olabilir fakat hiç mi konuşmayacaksınız gördüm bitti mi olacak.
Önce karar
bu kısım gerçekten üzücü bence ya. bakın düşündürücü demiyorum üzücü diyorum, yani inşallah hakkınızda en en hayırlısı olsun ama sonradan olası bi sıkıntı bi bilmediğiniz şeyin size getireceği pişmanlık çok saçma olur ya. bu durumda ancak tipine bakarak en yüzeysel halinde bi kişilik çıkarımı yaparak karar vermek kalıyor artık size, mesleğinden bağımsız yani.
Özellikleri önemli sadece dediğine göre karar veremem.
Ben memur adayı bir kız olarak esnaf diyorummm. Daha sıcak kanlı ve hayatı yaşamayı bilirlerrrrr
Kanka ben maddi olarai sordum
Yorumlarda hem mobilyacı demişsin hemde market sahibi demişsin? Ne alaka? Bide seçtin ni?
Esnaf risk olur.. canım çulsuz da kalabilirsin, akıllı esnafsa saraylarda bile yaşatabilir seni.. memur stabil hayat orta halli yaşam risksiz ama ne fazlası ne çok az ı na tabii olursun. Karar senin.
Kişiliğine değil parasına bakan kişi. Bu kadar ucuz insan olmak çok komik
Artik hep boyle maalesef
Ve sonları hüsran. Kocam beni öldürecek, kocam bana şiddet uyguluyor. Devamı show haberde
Karakter ablacım kiminin milyonu olur sevdiğine 1 TL harcamaya kıyamaz kimi de kendisine bi mont almaz canları sağolsun der
Evlenme direkt. Önemli olan meslekleri değil duygusallık yazmayın demişsin bir de hangi kafadasiniz siz?
Memur mu esnaf mı ne alaka yaa senet mi imzalıyorsunda kefil mi yapıcaksın kimle anlaşıp mutlu olacağını düşünüyorsan onunla tabiki de
Namaz kılanla evlen, Allahın emanetini en iyi namaz kılan korur,2side namaz kılıyorsa esnafı seç, namaz kılmıyorlarsa uzak dur
Yok biz paraya bakmıyoruz diyen kızlara bak sen,
Hahahahah aamk nerde ya hepsi lafta ya yalancı *
Sen güzelliğine bakarken iyi
Güzellikle paranın ne alakası var ya ya
@KerpetenRamiz kes hödük
S g bencil ya goto k a h p e s i para için kendini satıyor nerde şerefin ya goto
Bence işine göre değilde iyi bir insanmı kötü insanmı ona bakarak karar ver canım ☺️
Sana iyi olanı seç bence uzun uzun düşün hangi iyi olur diye amma böyle bakıyorum soruya aşk mantık mı sorusu gibi
Esnaf iflas edebilir ama memurun kolunda altın bilezik severek evlenip o güzel guyguları yaşmak varken neden görücü usulü
Bence eğitimli insan gibisi olacağını sanmıyorum ama sen kalbinin sesini dinle umarım hep mutlu olursun🙂❤️
Memur her zaman kazanır klasik laf vardır ya devlete sırtını yasla diye zam üstüne zam alıyorlar esnaf diyen tam IQ süzdür
Şuana kadar haline şükür eden bir tane memur görmedim
Karakter dürüstlük önemli sözünde duran birimi
Esnaf çünkü ticaret daha çok kazandırır esnaf ta ticarette girdiği için en güzelli esnaftir bence
Hiç şaşırmadım nedense kadınların önemsediği tek şey maddiyat ikisinden de olurda senden olmaz 😂😂
😂😂😂
Manyak misin ya sana uygun olani olacak tabiki baska ne ister bir kadinki
İnsan daha iyi meslek değilde insan olarak bak olaya. ya da kimi seviyorsan o iyi ya da kötü.
Aradığın şey kimdeyse o araştır kardeşim sor çevresine
Memur bence esnaf memura göre çok sıkıntı ve stres içinde olabiliyor tabi işine göre değişebilir.
Svlilik için sana değer veren, seni seven, seni önemseyen kimse o daha önemli.
Esnafın çevresi ya çok iyidir ya çok kötüdür (kız çevre) eğer iyi ise onu seç
Esnaff tabiki ama hangisini begendiysen para gelip gecici
Tabi ki memur esnafı ne yapacaksın paraya bakacak olursan memiur derim
Güzelce konuşun bence konuşurken kimden hoşlandığınız meydana çıkıyor.
Hangisi merhametli hangisi sana sahip çıkabilecek hangisi seni seçebilecek onu seç
stabil bı hayat istiyorsan memur ama esnaf bugün 50tl kazanir yarın 50k o yüzden esnaf bence
Bence memur ben esnafim beş para etmem babam memur adamın kral
Memurla evlen kanki rahat edersin parasal yönden tabi 😉