Erkek arkadaşımdan beni aldattığı için ayrıldım. Muhattap bile olmadım ayrıldıktan sonra. Bağırma çağırma faslı dahi olmadı. Bundan sebep mi bilmiyorum. Acısı geçti ancak öfkem dinmiyor. O ağlamalar üzülmeler yok ama içimdeki öfke hala aynı. Geçmesi için napabilirim? Arayıp öfkemi kusup onu sevindirmek istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖfkeniz olur normal olarak sizi aldatmış sonuç olarak ama ne değişir ki? öfkeyle kimse bir yere varamaz tek söylemeniz gereken yaşattığını yaşa olacaktır bir gün yaşattığını yaşar zaten kimse yaşattığını yaşamadan devam edemez bu bilindik bir şey zaten şimdi sizle aldattığı kişi onla aldatır veya ondan ayrılır sevdiği başka bir kız onu aldatır ama bir gün yaşattığını yaşar bırakın gitsin ne yaparsa yapsın ve iyi ki aldatmış demeniz gerekiyor sizi gerçekten sevmediğini görmüş oldunuz bu sayede bu tür insanlar asla hiçbir şekilde ne sevmeyi nede sevilmeyi haketmiyor herkes bekler ki bu tür kişiler hiçbir zaman sevilmesin öfke dediğim gibi bırakın geçici bir şey için hiç değmez.
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama insani bir his işte atamıyorım içimden
- +1 yıl
Atamaz tabi aldatılmak nedir sadece aldatılanlar bilir kendi içinizde tutun bir süre sonra geçecektir yansıtmayın hiçbir şekilde
Soran+1 yılYani o kadar çok istiyorum ki benim öğrendiğim gece yaşadığım hissi yaşamasını. Ama aynısını yaşayamaz çünkü birini bu kadar içten ve gerçek sevemez. O yüzden hırsımı alamıyorum
- +1 yıl
Umarım ileride daha iyi biri çıkar karşınıza doğru biri gerçek biri ve sizi sever aşkın gerçek olduğunu kanıtlar size ve herşeyi geçmişi falan hatırlamaz olursunuz bu olacak er ya da geç iyi akşamlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Size de iyi akşamlar
En İyi Cevaplar
Yapma. Acının boyutunun farkındayım ve bu bir süreç olarak devam edecek, giderek umursamadığını hissedeceksin. Keşke bu şekilde olmasaydı ama olmuş bir kere. Kafanı düşünmeye çok vermemen gereken bir zaman, kendine zihnini meşgul edecek şeyler bulmalısın, kariyerine odaklanabilirsin, ya da benim gibi sıfırdan bir kitaplık inşaa edebilirsin 😊 ben benzer bir süreci 1,5 senede atlatabilmiştim, o yüzden kolay olmuyor ama bu süreci yaşamak zorundayız maalesef
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o kadar uzun sürmez. 1 ay oldu henüz. Baya toparladım aslında. Ama işte öfkeden kurtulamıyorum
- +1 yıl
Aslında ilişki süresiyle doğru orantılı olabilir. Benim 6 yılın sonunda olduğu için atlatmam çok zor oldu. Adına sevindim bu bile güzel bir başlangıç, hayatta görülmesi gereken o kadar şey, harcanabilecek o kadar kısıtlı vakit var ki enerjini onunla alakalı herhangi bir şeye vermenin sana sadece zaman kaybı olarak döneceğini düşün ve bunu unutma. Ayrıca öfkeyle bile olsa onu düşündüğünü asla gösterme, yaptığı ayıp ile yaşasın, aynaya her gün baktığında o yüzü görsün ve yaşattıklarını hatırlasın. Umarım en kısa zamanda geçmişin hayaletlerinden uzaklaşırsın ve çok mutlu bir hayatın olur 😊
Soran+1 yılZerre kadar üzüleceğini sanmıyorum. Bunu ondan ayrıldıktan sonra anladım. Çok temiz sevmiştim. Bana bunu yaptıysa hiçbir şekilde üzülebilecek biri değildir. Öfkem biraz da bundan
Gizli Üye(25-29)+1 yılöfkenizi çelişik bir mantık da olsa ancak sanırsam güzel bi unutarak, olur ya bir gün denk geldiğinde de yoksayarak dindirebilirsiniz bence. öbür türlü içinizde öfkeye denk maddeler bulup bulup bunun kendinizce ve kendi kendinize kızma kısmını yaşayacaksınız sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ilişkim oldu. İkisinde de aldatıldım. Birincisinde arayıp kavga ettim hatta kızı da araya kattım kıza da saydırdım. Onlar ayrıldılar hatta. İkinci ilişkimde ise öğrendiğimde hiçbir şey yapmadım söylemedim bile o da kızla nişanlandı. Şimdiki aklım olsaydı ilk sevgilimde de bağırmazdım aramazdım. Sakinliğini koru sustuğun zaman asıl daha kolay unutacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ya
Cevap sahibi+1 yılNişanlanan simdi ayrılmış ahdjfjf
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılgeçer zamana düşünmeyin
00 Yorumla
+1 yılöfkeni dısa vuramadıgın icin cok normal böyle hissetmen ve kötü de olsa hala ona bir sey hissettigin anlamına geliyor ne yazık ki. Bu da ona enerji akısı saglar, senden giden iyi enerji, onun enerjisini yukseltir. Ben olsam affetme ve bag kesme meditasyonları yapardım emin ol bunlar sana cok iyi gelecektir affetmek seni guclendirir ve enerji akısını durdurur.. birde son olarak karmaya inan eden bulur kadere bırak ve özgürles bu histen
10 YorumlaÖfkenizi kusmak bişeye yaramıycaktır belki anlık rahatlıcaksınız ama ertesi gün tekrar aramak istiyceksiniz… ister istemez gururunuz kırıldı bence kendinizi sevin bu süreçte ve o kişiyi tamamen silin stalklamyin bile
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmam. Çünkü içten içe hoşuna gider biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey.
Yanlışı bulup bir daha yapmamak.
İntikam alsanız ne olacak, ne kazandıracak egodan başka.
Ama çok şeyi kacirmaniza sebep olacak.
1. Zaman
2. Belki kıracağız kişi çok değerli biri olacak.
Hayat herşeye rağmen devam ediyor.
En kötü şey bir tecrübe katiyorsa en değerli olan odur çünkü.
Her zaman söylerim.
Kalitesiz insanları hayatınızdan çıkartın ki, kalitelilere yer açılsın.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öfke belirtme intikam alma sadece sizden götürür. Üzerinden zaman geçmiş zor gelebilir ama değerli bir kez yaşayacağınız bir hayatı gereksiz olaylarla sallamaya gerek yok. Aldatan sizi üzmüş olabilir ama asıl kendini aldatmış sayılır. Umarım geride bırakır iyi bir hayata adım atabilirsiniz.
00 YorumlaÇok zor şeyler yaşamışsın ne desen şu an haklısın fakat bu acılarını ancak zaman içinde unutabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Aman be kızım boş ver öfke kusmayı falan. Ona vereceğin en güzel ders yok saymaktır. Hiç bir şekilde ilgilenme normal olarak bile konuşma. Sen vicdanen rahatsan gerisini salla. Bırak kendi bokunda boğulsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılKendi ailesinden görmediği sevgiyi verdim ona. O anlamda çok çok rahatım. Dediğim gibi hiç iletişime girmedim öğrendiğimden beri. Ama öfkemi aşamıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi dayanmissin, bravo... femekki mantigini kullanabiliyorsun pek cok kisinin aksine. Ben boyle du4umda iki defa kaldim. Aldatma degil ama baska sebepler. birini gidip mudurune herseyi anlatarak intikam aldim. Icimin yagi erimisti ve bir daha o aklima gelmedi. digeri icin se, 3 yil sonra falan bana ekleme daveti gondermis instadan, sanki hicbirsey yok gibi, o zaman uslupta nazik sozlerde agir, bir mesaj gondermistim. ondan sonrada icimin yaglari eridi
00 Yorumla
Olgun biri gibi davranmış olmak ya da kötü olmayayım diye susarsan yapmadıkların boş anında seni yakalar kafana takarsın. İçinde bir şey kalmasın öfkeni belirt bu seni rahatlatır
Kalbini kıran kim varsa içinde kalan bir şey kalmasın
hayat kısa ölüme kadar bir tek sen varsın hayatında, çok değerli olduğunu bil 🌸12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm. Ama olgun biri gibi davranmak için değil de onun umursanmadığını hissetmrsi için böyle davrandım. Çünkü eminim tepki vermem onun egosunu okşar
O kadar güzel ve temiz bir ayrılık olmuş ki. Bende böyle yapardım.
Öfkeni yazıya dök veya ses kaydı al. Hafifle kurtul ve bu duygundan özgürleş. Seni esir etmesine izin verme. Meditasyon da deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAynısını bende yaşadım hiç bir şey söylemedim, gerek yok bi cümlemi bile haketmiyor diye düşündüm, tepkisizliğim daha çok zoruna gider dedim, aslında içimdende o an birsey söylemek gelmedi, sonra evlendi o kızla, bende söyleyemediklerimin uktesiyle kaldım içimde kaldı , keşke bağırıp çağırıp zehrimi akitsaydim diye pişman oldum , 3 yıl geçti hala pişmanım keşke ağzının ortasına vursaydim bi tane
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok öfkeliyim içimden atamıyorum deyip iletişime geçersen sadece bahane bulmuş olursun. Ona sinirleneceğine kendi hayatını güzelleştir boş ver onu, arkanda bırak.
00 Yorumla
+1 yılaldatan insana en güzel hareket umursamamaktır umursama Allah karşına daha iyilerini çıkartır böyle p*zevenkler için değerli göz yaşınızı akıtmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTepkisiz kalman daha iyi arayıp sövüp sayarsan bunun bana karşı hala hisleri var hala beni unutamamış havasına girer
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Arayıp sayıp sövsem zevkten dört köşe olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/QWUZe8bKMAAbunu izleyebilirsin
10 YorumlaNe yazık'ki hâlâ unutamamışsın kalbinin bir köşesinde gıpta kalmış onu tekrar araman sana zarar verir ve seni basit ve güçsüz olarak görür.
00 Yorumla
+1 yılkizim adam yanlismis, evli degilmissin. kurtulduguna sevinmekten baska yapabilecegin bir sey yok. insan tanimak boyledir. kazik yiye yiye ogrenirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSpor salonuna gidip kum torbası yumruklaz paintballa gidip herkese sık. Bu şekilde stresini ve öfkeni atabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılcok zor bi durum
öfkeli olmanda elbette doğal yüzleşme/ bah kesme gibi mental yönden cçalişmalarla öfkeni dindirebilsin..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar ve öfkeleri, karşı tarafın canını yakma istekleri
02 Yorumla
Soran+1 yılE bunu da yaşayalım bşr zahmet
- +1 yıl
özgürsünüz yaşayın tabi bize yansıtmayın yeteer. kendi kendinize zararırnız
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılYa mutluluk gibi ofkeni de yasamalisin... illa bagir cagir ortaligi birbirine kat demiyorum ama icini de dokmelisin
00 Yorumla Başka birisi hayatına girdiğinde, artık eskisini tamamen umursamadığında öfken de dinecektir diye düşünüyorum
00 YorumlaO öfke bir ömür sende olacak öfkeyi hırsa çevir
Kariyer ine odaklan04 Yorumla
Soran+1 yılHırs yapacağım bir kariyerim yok ki. Devlet memuruyum. İşim, düzenim kurulu. Ben de düşündüm kendime bir odak bulup ona yoğunlaşayım diye ama aklıma bir şey gelmedi.
Soran+1 yılValla deneyeyim madem. En olmadı ya dövüş kursuna gideceğim çünkü ya psikiyatriste 😱
+1 yılOnu unutman için duygularını bitirip nötr olmalısın.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence çok haklısın katılıyorum sana
Başka birisi hayatına devam etmen onu unutman mantıklı olan bence
00 Yorumla
+1 yılBaşka birşeye yönel yeni aşklara yelken aç geçmişi arkanda bırak
00 Yorumla
+1 yılOfkeli olmak iyidir kanmazsin umursamadan yasamaya devam et
00 Yorumla
+1 yılEr gec icini dokecegin an gelecek… buraz daha sabir…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDayanacaksin asla yaptığın unutmazsin ama öfken unutkanlık gibi olacak
00 Yorumla
+1 yılÖfke değil o, siz ilişkiyi bir mücadele gibi görmüşsünüz ve yenilgiyi kabul edemiyorsunuz. Bence hayatınız bu noktasındaki gerçeği kabullenin. Altın çamura düştü diye değerinden bir şey kaybetmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaksızlığa uğramış olma hissi çok kötü. Çünkü gerçekten çok sevdşm çok inandım. Bana derdini anlattığında ona iyi gelmek isterdim ya. O kadar derin hissederdim acısını. Şu an öfkem buna. Aynısını yaşasın isterdim ama öyle bir kalbi olmadığı için yaşamaz da. Aldatılsa da koymaz ona. Bu canımı sıkıyor
+1 yılewet , düşüncen normal. o his geçmiyo.. biliyorum
00 Yorumla
+1 yılSimdi onun seni geri hatirlama zamani tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılZaman lazım malasef 5 sene içinde bisey kalmiyir. Hayatina yeni biri girince
00 YorumlaBence gerek yok.. zamanla oda unutulacatir. Herhalde henüz taze..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bişiy diyim mi. Değersizlik hissinin verdigi öfke hiçbir zaman gecmiyor...
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yapcan care mi olcan
Soran+1 yılUmarım geçer🥺
+1 yılBence ofkeni kus icinde kalmasin, kendini bisey sanar flan die dusunmen, senin kendini kotu hisetmenden ustun olmasin ki herkes gibi ofkelenmekte haklsn bu dogal bisi sonra icindekileri akitmis biri olarak onu heryerden engellersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu bende bir kaç hün önce yaşadım seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sana da 🙏🏻
biten bitmiştir artık ne acısı ne sevgisi kalsın. ayrılıksa aldatıldıysan bırak öfkeni hergün gökyüzü ağlasın. yanıyor ıcın intikam ateşi ile zmana bırak ateşin başka biri ile alev alev yansın.. bilmem anlatabildim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiniz ne kadar sürdü? Ayni şeyi yaşamış biri olarak o sinir yillar geçsede gitmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBir sene
Cevap sahibi+1 yılBağirip çağiran biri olarak. Ne yapsanda boş
Soran+1 yılYa bana ne koyuyo biliyo musun. Yaşadığım hissi o da yaşasın istiyorum. Birine köpek gibi aşık olsun ve aldatılsın istiyorum. Sonra birini öyle sevebilecek biri olmadığı aklıma geliyo. Hani aldatılsa da koymaz ona. İşte bu ben de öfke yaratıyor.
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun. Bolca Ah et. Ondan çıkacaktır gor bak
Soran+1 yılİnşallah 🥺
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamazki zaten , geç aynanın karşısına bağır bağıra bildiğin kadar
00 Yorumlao öfke geçmiyor abla aradan ne kadar zaman geçerse geçsin ilk günki gibi o öfkeyi hissediyorsun yetersiz de hissediyorsun bisey yaşamaya korkuyorsun artık nerden bildiğimi sorma
00 Yorumla
+1 yılBir kum torbası al onu yumrukla. ben bi ara icip icip fotograflarina bakarak icimden gecenleri soyluyordum. iyi geliodu
02 Yorumla
Soran+1 yılBir de alkolik falan olurum onun yüzünden dkdjjd başıma bi o gelmedi
- +1 yıl
O da geciyo... ama rahatliyosun cidden alkolik olmak oyle kolay değil . o kadar param ve zamanim yok zaten ara sira yapiodum
+1 yılSadaka ver kurtuldum diye şükür namazı kıl huzuru bulacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bunu düşünüyorum. Ya evlenene kadsr öğrenemeseydim
- +1 yıl
Allah kurtarmış geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazmedemiyoruz bende öyleyim insllah yasattiklarini yaşiycaklar sen ağlamamişsin benim ağlamaktan gozlerim kurudu yaşamiyan bilmez çok ağır insan kendinde arıyor suçu
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben ilk iki hafta full ağladım. Banyoda ağladım, yorganın altında ağladım, yollarda otobüslerde metrolarda ağladım, iş yerinde bile ağladım. Ama son iki haftadır daha iyiyim. Öfkem geçmiyor işte sorunum o
Cevap sahibi+1 yılÖfken gecmezki gelip pişmanım dese yalvarsa belki ben çok ah ettim her baktigin yüzde beni gör dedim evlenirsen yanında uyuyandan şüphe duy ayağına taş deyse ben gelim dedim benimde geçmiyor bide ben hala çok seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnünüze bakın kardeşim ne intikamıymış be ders çıkarmıyorsunuz ulan ben nerde hata yaptım da bu malla çıktım demiyorsunuz suçu birazda kendinizde aramıyorsunuz ne varsa ne yoksa ihanet intikam
04 Yorumla
Soran+1 yılİntikam kelimesini nerde kullanmışım?
Cevap sahibi+1 yılÖfke demişsin yukarı da aynı şeyler bırak cehenneme gitsin abla sen neye ugrasiyrosun ikiletme bir şeyi sil ve önüne odaklan artık köpek gibi zaten pişman olur
Soran+1 yılDerdim intikam değil. Öfkemin geçmesini kendim için istiyorum en çok
Cevap sahibi+1 yılÖfke iyi bir şey değildir en iyisi unutmak
Öfken sevginden geçmedi zamanla sevgi bittiğinde tMamen pda bitecektir
10 YorumlaEn iyi intikam güçlenmektir para kazan ve snra müspet ed ona
00 Yorumla
+1 yılÖfkende geçer zamanla zaman geçince kalbindeki his belli olur ya tekrar aşk ya da nefret
00 Yorumla
+1 yılAslında muhatap olmayarak doğru yapmışsın kaliteni korumuşsun bebeğim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Git döv. Bir bok diyemez. İçin rahatlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHhahaha onu istesem de yapamam. İki katım
+1 yılMuhaTTap yazan kadından daha itici ne olabilir?
01 Yorumla
Soran+1 yılYazım hatası yapmışım olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKelin ilaci olsa basina sirer eger cozum bulursan bana da haber ver olur mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur 🥺
Cevap sahibi+1 yılBenimde esim baskasini sevdigi icin bosadi beni iste...
Soran+1 yılSenin ki daha ağırmış. Allah sorsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılEvli mutlu ve cocuklular beni aldattigi ile evli simdi
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Öfken asla geçmez dündirmelisin öfkeyi işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl
Hiçbir şey yapma işe yaramaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEe kaldı böyle ama. Mideme falan vuruyor artık
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Öfkeni kusmazsan dinmeyecek. Ara ve küfür et
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini bir şey sansın istemiyorum bu kadar zaman sonra
Soran+1 yılİnan ki hoşuna gider biliyo musun?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçer öfken de
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürer? 1 ay oldu ayrılalı
- +1 yıl
Herkeste farklı olur yani sana bağlı
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılSen de onun en yakını ile yat
00 Yorumla Hic bisey yapmamaya devam et bence
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
Takilma fazla atlatırsın00 YorumlaBuz gibi serin sular seni bekler
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldım ve ayrıldım. Acısı geçti ama öfkem geçmedi, bunun için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler