Sevgilim ondan istedipim şeyleri yapmıyor gece geç saatlere kadar dışarda bunu istemiyorum nasıl onu ikna edebilirim?

bizim yaklaşık 2:30 yıllık bir ilişkimiz var bir 01 sene ayrı kaldık sonra tekrar barıştık benimle evlenmek istediğini ve devam etmek istediğini söyledi şu anda çok yakınız o annemle tanışıyor ben sürekli onların evine gidiyorum ailesiyle dışarıya çıkıyorum beraber yemek yiyoruz kahve içiyoruz ve muhafazakar bir ailesi var yani gerçekten evlenmek istediğini görebiliyorum ama aynı zamanda çok başına buyruk bir insan yaptığı şeylerden vazgeçemiyor erkek arkadaşlarıyla birbirlerine kız atıyorlar bunu istemiyorum ama beni değiştiremezsin diyor aynı şekilde arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor ve gece geç saatlere kadar gelmiyor ben de ileride bunun böyle olmasını istemediğimi şu anda da endişelendiğimi ve onun sabah 6.07 gibi eve girmesini istemediğimi söylüyorum ama o kabul etmiyor hayatıma karışabilirsin ama bir yere kadar diyor annesi de bana hak veriyor ama o hala arkadaşlarıyla gece geç saatlere kadar dışarıda yeri geliyor benimle çıkmıyor evde oturmak istiyor ama arkadaşlarıyla dışarıda geziyor
sizce ne yapabilirim nasıl onun bana daha uyumlu bir insan olmasını sağlayabilirim çünkü onun istemediği şeyleri ben yapmıyorum onun için baristalık yapmayı bıraktım sonrasında onun istediği gibi giyiniyorum ama o benim çok fazla karıltığımı düşünüyor daha öncesinde beni aldatmıştı ama artık böyle bir şey yok ve artık böyle bir şey yapmadığını ve ondan daha fazlasını istemeye isteyeceğimi söylüyor sizce ne yapmalıyım kadınlar olarak bana nasıl akıl verirsiniz sizce onu bu başına buyrukluğundan nasıl vazgeçebilirim
Sevgilim ondan istedipim şeyleri yapmıyor gece geç saatlere kadar dışarda bunu istemiyorum nasıl onu ikna edebilirim?