Çalışmana bak boşver önce kendin Sonra başkası gelir. Yarın birgün sorun olur evlilik falan olmaz pişman olursun. ya da Allah korusun boşanırsin keşke çalışsa idim dersin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne güzel işte yaa evde uyu mis gibi. Yat kalk keyfine bak. Eve hizmetçi al zenginmis nasıl olsa nisanlin.
Hayır evin tek kızıyım ortada bir emeğim var kuzenlerimin hepsi atanmış çalışıyor çok güzel de ev gecindiriyor onlar oyleyken ben babamin kafasını egdirmek istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çalışmana bak boşver önce kendin Sonra başkası gelir. Yarın birgün sorun olur evlilik falan olmaz pişman olursun. ya da Allah korusun boşanırsin keşke çalışsa idim dersin.
Ne güzel işte yaa evde uyu mis gibi. Yat kalk keyfine bak. Eve hizmetçi al zenginmis nasıl olsa nisanlin.
Ben olsam öyle biriyle evlenmem benim kadınım kendi ayakları üstünde durabilmeli ölümlü dünya bana bişey olmayacağının garantisi yok yanlış düşünüyor
Zaten atanamıyacan boşver
Takip et birkaç önerim var
Değiştir onu
ev alırız de :)
Çok zenginler evleri var
o zaman tadını çıkar... ne uğraşacaksın... ye iç keyfne bak
Ama ailem kabul etmiyor
neden kabul etmiyor.. olurda boşanırsanız diye mi... boşanmak için evlenecekseniz evlenmeyin...
Hayır evin tek kızıyım ortada bir emeğim var kuzenlerimin hepsi atanmış çalışıyor çok güzel de ev gecindiriyor onlar oyleyken ben babamin kafasını egdirmek istemiyorum
bu babanın başını eğdirmek değil.. herşey meslek değil. mutluysan mutlu kal bence...