Yatmadım öpüşmedim diye olabilir mi dört dörtlük insandım güzellik para karakter her şey mevcuttu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Güzelliğin neye yarar zaten güzel kızlar daha çok aldatılır çünkü güzel olmaları demek çoğu erkeğin onlara bakıp ilgi göstermesi demektir buda ciddi düşünen birine güven vermez. Paranın olması da bir işe yaramaz. Karakterin olması da karşındaki insanı pek ilgilendirmez. Doğru insanı tanıman gerek anca bütün özelliklerinin kıymetini bilir :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bak bu devirde düzgün ahlaklı insanı istemiyorlar. şu an afedersin veren verene olduğu için, karşı taraf kız erkek olsun hep böyle şeyler bekliyor. Sen vermeyince dumura uğruyor ve senden vazgeçiyor. Arkadaş topluma bu kadar uymayın çoğu kadın veriyor diye karşına çıkan kişinin vereceği anlamına gelmez. İyi olmuş kendine göre birisini bulur o. Bu da sana tecrübe olsun buna göre hareket edersin artık...
00 Yorumla
- 1 yıl
Bak yurt dışında bul kendine aşkı. buradan olmaz, şimdi yorumlarda derler, düzgünü sevmiyorsunuz diye gelenler dndjjdjx herkes düzgünce bu herifler kim hayattan soğutan diye sorar o zaman insan. Valla hetero beyler tam bir fiyasko, yurt dışına bak derim aşk için.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Aldatılmamak için güzellik kriter değil
Aldatılmak tabiki kötü bir şey keşke yapmasaydı tabi ama muhtemelen senin yapmadığın bacı şeylerden kaynaklı olmuştur01 Yorumla- Soran1 yıl
Evet kesin öpüşmedim diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ohh miss kurtılmuşsun Allah korumuş. Sen güzelliğinle ahlakınla kendini korumuşsun Allah seni korumuş
215 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim elini bile tutmadım iyi ki tutmamışım
- Soran1 yıl
Bugün
- Soran1 yıl
Bitti bitti de şu canım beni niye sevmedi düşüncesi aklıma gelmese
- Soran1 yıl
25
- Soran1 yıl
Yok aynaya yine baktım güzelim bu öpüşüp koklaşmak istemiş demek ki
- Soran1 yıl
Heycanlı geliyor heralde zevk alıyorlar aldatmaktan
- Soran1 yıl
Teşekkür ederimm
- Soran1 yıl
Rica ederim bi de kötü insanlara denk gelmesem
- 1 yıl
Sorun sende değil erkekler genelde güzel kizlardan kolay vazgecir çünkü hep aldatma düşünceleri var ve genelde cinsellik olmuyorsa ilişkide afedersiniz erkek avcısı çirkin kızlarla dolu erkeklerde bu kadinlarla ilgilenmek istiyor eskisi gibi güzel bir ciddi ilişki yaşamak istemiyor sadece zevk için birliktelikler oluyor
00 Yorumla Tamam da kusuru niye kendinde arıyorsun ki sıkıntı ondaymış yol ver gitsin
03 Yorumla- Soran1 yıl
Yol verdim de ben de eksik olan neydi diye düşünüyorum sürekli
- Soran1 yıl
Haklısın
Şener Şen'in bir filmde ki sözü geldi aklıma 😅 namuslular ölsün... Yaşasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Nasip diyeceksin, başka da bir şey denmez.
Değer gördüğün kadar değer göster!00 Yorumla- 1 yıl
Sen karakterliydin ama o karaktersiz di aranız da ki fark bu onun için hiç üzülme kendisi kaybetti
00 Yorumla - 1 yıl
Yatmayıp öpüşmeyen kız mı kaldı sallama boş yere
00 Yorumla - 1 yıl
Mevcut olduğu ne malum? Güzellik tek başına kriter değil hiç bir şekilde.
00 Yorumla Sevene değilde verene baktıkları için
02 Yorumla- Soran1 yıl
Evet hep bacım kızları takip ediyordu zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Verilmiş sadakanız varmış
00 YorumlaShakira da aldatıldı.
00 Yorumla- 1 yıl
güzellikle hiç igisi yok inan
00 Yorumla - 1 yıl
Yatmamışin daha ne olsun
00 Yorumla Bazi erkekler maldir değer bilemzler
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Sevmemiş tır ve sapiktir