Güzel bir insanken mahvoldum?

Acayip yakışıklıydım ama şimdi kötü bir haldeyim hem fiziksel hem ruhsal zaten fiziğimi böyle görünce ruhum daha çok ölüyor, şu pandemi döneminde de var ya karnım şişti daha çok saçlarım döküldü, yüzüm gözüm böyle kötü bi hale geldi, böyle kendimi çekiyorum resimde sanki dövmüşler gibi bir halde bakışlarım var, zaten pek dışarı çıkmıyorum çıkıncada böyle niye oldun lafları bile duydum tanışmalarda kursta biri öyle dedi, acaba acıyorlar mı bana diye düşünüyorum birde stres var ya insanı delirtiyor, oda baya etkiledi hayat zor, aile durumum, insanlar, kullandığım ilaçlar... falan yılarca sonuç bu kuzenimin eşi bile arasıra çık gez tamam mı diyor, sanki bu hallerimi anlıyorda öyle diyor, acaba bizi bundan sonra paramı insanların desteği mi yoksa duamı kurtarır bilmiyorum ya, yaşda ilerledi yani hiç demeyin ki ben niye çok yakışıklı değilim onların hepsi şanslı olmuyor işte, bide babam öldü bizi mahvederek yani sizin anlayacağınız iliklerime kadar dertliyim çevrede de spora gittim kaliteli bir yer değildi, kavgalar çıktı, üstüme yürüdüler bazısı sevdi bazısı sevmedi, seveni her zaman göremedim yanımda, nette dolandırıldım.. insanlara güven bile kalmadı.. sizce böyle ölürmüyüz sıkıldığımdan burnumdan bile kan geliyor?
Güzel bir insanken mahvoldum?