Güzel ve çekici olduğum halde aldatıldım! Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar,
8 aylık bir ilişkim vardı, zor bir adamdı kendisi, ben hem maddi hem manevi olarak güçlü bir karakterdim bunu oda biliyordu ama ona tutuldum, hep yanında oldum psikolojik olarak ve maddi olarak da kendi isteğimle destek oldum. O da hafife alınacak biri değildi asla tabi, ağır oluşu, yanımda ilgili oluşu çekici geliyordu başta iyiydik ama zamanla çevresinde kadın alternatifler olduğunu gördüm, rahatsızlığımı dile getirdim. O da bana karşı boş olmadığı için hepsini sildi hayatından, lakin zamanla gizli gizli ara sıra oralara yöneldiğini gördüm.

En son arkamdan gizli işini yakaladım ve ilişkiyi bitirdiğimi belirttim. Hatasını bildiği için kabul etti bu sefer, gizli gizli irtibat da olduğu kadınlara baktım, yüzeysel olsa bile içim rahat etsin diye baktım. İnanın, silikon dudaklı, full makyajlı, kaşlarını makyaj ile kalınlaştıran kadınlar. Yani anlatamam size, tip olarak da yerlerde olan kişiler, ben çekici çevrem tarafından ilgi görülen bir kadındım daima ama hep ona sadık oldum. Neden böyle oldu, neden doğal olarak hepsine sahip olduğum halde bu duruma düştüm?

Bu durumu nasıl atlatacağım bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım?
Güzel ve çekici olduğum halde aldatıldım! Sizce ne yapmalıyım?