Soru yukarda benimde mesleğim güzel öğretmenim almanyada
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
arayarak bulursunuz
Hocam nasıl arıyarak bulayım ben flört etmeyi bile bilmiyorum akademik başarıya takıntiliydim hep sevgilim olmadi yani
Burdan bulamazsın gibi, düzgün terbiyeli birini bulursun ama aynı zamanda doktor olması zor. Başarılar
Yok bu programdan aramıyorum zaten sadece akıl verecekler vardır belki çevrem geniş değil benim
Burada mantıklı konuşan insan çok az
Duadan başka birsey kalmıyor geriye 😹😹
🤷♂️😄
Sosyal medya denk geliyorum tıp okuyanlara ama yazmıyorum tanımam etmem yani çok saçma gelir
Neden doktor olmasını istediğinizi merak ediyorum, sakıncası yoksa söyler misin?
Bana denkler çünkü ben öğretmenim zor şartlar altında almanyaya geldim pis bir geçmişim yok aile kızıyım neden olmasın tabikide doktor olup karakteri de olmalı karakteri yoksa umrumda değil mesleği
Anladım aramanız da başarılar.
Tıpçı bir sevgiliniz olsaydı anlarsınız demek istediğimi 2 arkadasimin tıp okuyan sevgilisi var çok düzgün beyefendiler tabikide hepsi öyle değil ama geneli öyle
Evet ne yazık ki ne tıpçı ne de normal sevgilim var o yüzden anlamıyorum, Sizin kriterlerinizi de yargılamadım herkes istediğini aramakta özgür.
Almanya full doktor zaten ama doktorlar biraz genisdir aldatir
Ya nerden biliyorsun doktor arkadaşın felan mi oldu
Zaten en son turkiyede doktor kalmamisdi unuttunmu
Yok onu demiyorum aldattiklarini nerden biliyorsun
Hemsire yakinlarin varsa onlara sor onlar sana diyecek
Hepsi öyle değildir herhalde bir arkadaşım şu an almanyada meslek eğitimi programı ile hemşire olacak bende 22 yaşındayım 3 yıl sürüyor bu eğitim bende başlayacağım yani hemşire olacağım ama şöyle bir şey var kötü gözle bakarlar mi ben flörtöz birisi değilim sevgilim felan da olmadi hiç hep akademik başarıya bakıyordum ailem böyle büyüttü
Hepsi diyemem ama bir cogu playboy gibi bide cogu hemsirelerle yapiyor en iyisi sen hemsirelere sor iste bu adam boylemi falan filan
Şimdilik çevre yapacağım sağlıkçı arkadaş bulucam
Iyi günlər
Doktorların kafası kırık oluyor burada
Dksjdkks nerden biliyorsunuz
Arkadaşımın sevgilisinden ve Kendi deneyimimden
Bir doktorla birlikte yaşadım
Nerden tanistin ya dkshdksjs
Sizin mesleğiniz neydi benim arkadaşım var onunda sevgilisi doktor ama çok beyfendi
Türk mü adam
Türk evet onlar turkiyede benim üni arkadaşım kendisi ben almanyadayim ama burdada çok türk var ama ben nasıl desem cekingenim ya
Türkiye'de okuduysa kafa kırık çok fena davranıyorlar tıp okuyan birçok arkadaşım var
Sizin mesleğiniz ne nasıl böyle çevre yaptınız ki ben öğretmenim mesela fazla öyle sağlıkçı arkadaşım yok
Sanki sağlıkçılar fazla egolu ben egolu değilim sicakkanliyim enerjilerimiz uyuşmuyor
Ben öğrenciyim üniversitede tanıştım hepsiyle
Bende sicakkanliyim bu insanın ruhuyla alakalı karşımdaki doktorda öyleydi ama takıntıları vardı enerjisi harikaydi
Benim eğitim fakültesiydi hepsi öğretmendi yani bu arada sen nasıl tanistin ya ben çekiniyorum 😣😣 bu arada hemşirelere ne gözle bakıyorlar?
Valla kendisi benim doktorumdu diğerleride birlikte kaldığımız yerdeydi
Ben sohbet etmeyi yeni insanlarla severdim
Hemşireler hakkında ne diyorlardi
Hemşiresi yoktu yalnız çalışmayı seviyor doktor arkadaşlarından bahsederdi
Bilmiyorum yani
Çok soru sordum özel olmazsa neden ayrıldınız
Çok takıntılı biriydi
Hangi konuda mesela
Temizlik ve kıskançlık
Bulursun ma zaman gerekir
Biliyorum hocam cevremde sağlıkçı arkadaş mi edinim
Yok eyer kısmetinde varsa o seni bulur
Almanya’dan mı doktor bulacaksın
Turkiyeden
Yabanci birisiyle konusmak ıstemiyorum
Neden peki ülkeler arası bir sevgililik durumu istesin karşındaki
Konuşabiliriz belki sevebilir beni bilmiyorum ben daha önce flörtüm bile olmadi yani
Yok anladım sevebilir de pek yürütülebilir bir şey olmaz hani sonuçta insanlar şehir farkından ötürü bile zorluk çekiyor ülke farkını düşünürsek
Oda denklik ile almanyaya gelir ozaman sorun kalmaz
Niye gelsin işte Almanya’ya gelmek o kadar kolay değil pratisyen olması lazım vs vs bir sürü şey var
Bilmiyorum ya doktor temiz düzgün sevgili bulduk da almanyaya gelmesi kaldı dksjdjsk
İşte dediğim o yani sonu olmayan bir şeye başlamak saçma olur
Ama almanyada çok türk doktor var bilmiyorum benim yaşım 22 daha benim yaşıma denk olanlar okuyordur şu an tıp okuyanlara tanışmam gerek ama ben gidip yazamam tanışamam işte almanyada tıp okuyanlarda var turklerden
Hastanede