Sevgilim olacak kişinin doktor olmasını istiyorum. Terbiyeli, düzgün biri olsun istiyorum. Böyle birisini nereden bulacağım?

İlk öncelikle hep kariyere bakan birisi değilim mesleğe bakan zaten karakteri yoksa benim için mesleğinin de hicbir önemi yok ilgilendirmez bu yüzden şimdi söyleceklerim için hakaret etmezseniz iyi olur konuştuğum kişinin doktor olmasını istiyorum tabikide karakteri de çok önemli ben şuana kadar kimseyle çıkmadım hep kariyer yapmaya çalıştım öğretmen oldum dil öğrendim almanyaya geldim öyle rahat serbest bir kızda olmadım geceleri takılan felan demek istediğim bu beni kötü birisi yapar mı ve ben bu kişiyi nerden bulucam hem terbiyeli hemde tıp öğrencisi çünkü bende yeni bitirdim üniversiteyi okurken bir flörtüm bile olmadi lisede de aynı şekilde bu yüzden nasıl tanışacağımi felan bilmiyorum arkadaşlar yeni sosyal medya hesabı açtım gidip merhaba tanışalım yazamam her tıp okuyan kişiye lütfen yardımcı olur musunuz

Sevgilim olacak kişinin doktor olmasını istiyorum. Terbiyeli, düzgün biri olsun istiyorum. Böyle birisini nereden bulacağım?