+1 yılFiziksel çekim olmayan ilişkiler ancak zeka, güven gibi soyut kriterler ya da maddiyat/statü gibi maddi temeller üzerinde yükselir. Ancak fiziksel çekim, binanın kolonlarıdır. Kolonları olmayan bir binanın temeli iyi olsa da yükseldikçe yıkılıp yok olma tehlikesi artar.
Fiziksel çekim yeter şart değilse bile gerek şarttır. Olmazsa olmazdır. Güven ve maddiyat temelli sağlayıcılık üzerine kurulmuş ilişkiler genellikle güven ve kaynak sağlayan tarafın terkedilmesi, aldatılmasıyla sonuçlanıyor.
Fiziksel çekim, genetik varyasyonlarla ilgili ama tabi ki bunların zekâ, güven, maddiyat, statü gibi parametrelerle de desteklenmesi gerekiyor. Özellikle yüksek değerli erkeklerde hem genetik varyasyonlar, hem sosyo ekonomik imkanlar, hem de iletişim yoluyla iyi bir oyun kurma yeteneği mevcuttur.
Yüksek değerli erkek, kadınlarla flört etmek için aksiyona girmez. Kadınlar onunla sevgili olup evlenmek için kuyruğa girer.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birinin karizmaya duruşa zekaya havaya yakışıklılığa sahip olması direkt çekim duymaya sebep olmayabiliyor çekim çok ayrı bir dünya en olmaz diyeceğin kişiye oluyor bazen Ben birinci sıraya koyarım şahsen olmadan olmaz biblo niyetine mi koyup akşama kadar seyredeceğiz napacağız 😂 Aura tutmadı mı boş
24 Yorumla- +1 yıl
Aura meselesi bu şekerim djdj
- +1 yıl
Yav arkadaşım tâbi ki zekası karizması duruşu yakışıklılığı havası olan erkeğe çekim hisseder bir kadın. Gidip de Şahin K'ya İlyas Salman'a, Baykal Kent'e çekim hissedecek değilsin yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden önce fiziksel çekime bakarım. Bu insanı koynuma alabilir miyim? Sorusunu sorarım kendim, sonra diğer kritere bakarım. Tipini beğenmediğim hiç kimse ile arkadaşlık dahi kurmak istemem. Tipte önemli yanıma yakışmalı. Ona göre flörtüm olur.
21 Yorumla- +1 yıl
Önemli bir faktör 🧐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Karakteri önemli sosi 🙄 herkese mavi boncuk dağılmasın yeterli
116 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki, maviden başka renkler de mevcut yetooo
- +1 yıl
Siyah bile var 😅
- +1 yıl
Düşün dünyada ne kadar çok renk var :D
- +1 yıl
Sen mavili mi dağıtıyorsun :D ayırt etmek lazım herkesin kendine öz
- +1 yıl
Şaka lan :D aferin sana
- +1 yıl
Ne demek engelcii, duymak okumak istersen haber ver “aferin sana” derim ben yine :D
- +1 yıl
Yaa bıraaak :D
- +1 yıl
Gıcıksın 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. O çekim yoksa ilişkinin ömrü uzun olmaz.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Fizik önemsiz benim için ama yüz güzelliği önemli. Aşırı güzellik gerekmez ama en azından ilgimi çekmesi lazım, hoş gelmeli gözüme.
Karakteride istediğim gibiyse o zaman aşık olunabilir. Ama karakteri iyi olmayan biri dünya güzeli olsa çekilmez11 Yorumla- +1 yıl
Yüz güzelliği fiziksel çekime dahil.
Ahhh kuzularım ahhh fiziksel ve dış görünüm hiç önemli değildir. Ve soruya gelecek olursak o kriterleri bulunca zaten flört değil direkt aşık oluyorsun. Bu aşk denen şeyi zaten bunca yıldır kimse çözemedi ve şunu söylemek istiyorum ben birinin çocukluğuna yani çocuk gibi deli dolgun olmasına sırılsıklam aşık oldum neden mi? Çünkü hayatıma renk katması ve bu stres dolu hayatta ufacık bir mutluluk yakalamak istedim. İnsanların günün %80lık kısmı mutsuz geçiyor saygılarımla.😇
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben sapyoseksuel adamım. Saydığın özellikler fizikten çok çok cok önce gelir. Ama fiziği de güzelse yeme de yanında yat hshshs
12 Yorumla- +1 yıl
Yeme zaten yamyam mısın djaj
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet ederim sonra gözüme güzel gelmeye başlar
41 Yorumla- +1 yıl
🌸
+1 yılAşk başka bir şey arkadaşlar ya. Yanii gerçekten aşık olduğum tek bir kişi olmuş mesela benim ondan öncekiler boşmuş. Çevremde herkes bula bula bunu mu buldun? Yanına hiç yakışmıyor... Gibi sözler söylese de ben çok sevmiştim. Sevdiğim için de hiç hissettmediğim şeyleri hissettim, yaşamadığım şeyleri yaşadım. O insanı çekici kılan da, tatlı bulan da sizin ona duyduğunuz sevgi kısaca...
27 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten aşık olmuş insanın hissedebileceği şeyler bunlar, her kelimene katılıyorum
- +1 yıl
Gerçek aşk sana kendini de bulduruyor. Sağlıklı bir ilişki olmasına gerek yok senin onu deliler gibi seviyor olman yeterli.
- +1 yıl
Kesinlikle, acısı bile bal diyorum ben :)
- +1 yıl
Aynen öyle ya sevindim sağlıksız ilişki de olsa herkesin bunu tatmasını ve farkındalığa erişmesini isteyen biriyim. Mutlu oldum adınıza :)
- +1 yıl
Aşkın yanında getirdiği duygu çoşkusuna bayılıyorum. Geceleri hayallere dalmayı, sabahları neşeli uyanmayı, merak etmeyi, kıskanmayı, arzulamayı, sahiplenmeyi, aşık olduğumu hayatımın merkezine koymayı vs. Ben kendi adıma tattım. Sizin gibi düşünüyorum, umarım herkes bu duyguyu dibine kadar yaşar, tadına varır.
- +1 yıl
Bende seviyorum birebir hepsini yaşadım da... Umarım sadece yaşamak yetmiyor ama farkındalık önemli. Sonunda enkaz bırakırsa o ilişki kalkmasını bilmeli insan. Farklı bakış açıları, farklı bir insan oluyorsun sonrasında zaten.
- +1 yıl
Aynen 👌☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen önce zeka bakarım kafa yapısı geri bir insan ne kadarda güzel olsa tırnak içinde çok başıma geldi akıllı tercihim olur hatta zehir olsun beyni
14 Yorumla- +1 yıl
ahsjjj olur olur
- +1 yıl
Yani sende biliyon ondan yok anca gül 😂
- +1 yıl
Kim demiş ya kadınlar erkeklerden daha zeki djsj
- +1 yıl
Bak sen benim zekamda bir insan ben tanimam o kadın benim yanıma gelsin konusmamla bitirirm 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel olarak hiç bir Kadın bana çekici gelmedi. Çekici gelen kısım diğerleri olan kriterleri olanlar oldu.
15 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına kime ne olmuş üç kere okudum :D
- +1 yıl
Tersten okursan anlaşılmaz 😄. Hani yazmışsın ya diğerleri olan kriterler parantez içinde olanlar 😂
- +1 yıl
Heee diğer kriterler, ok 😅
- +1 yıl
Şükürler olsun bu sınavıda atlattık kazasız belasız 😅
- +1 yıl
Çok şükür sjdjs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel çekimin kriterleri vücut; boy, yuz guzelligi ve tarz dimi?
Bu adamda hangileri yok?
16 Yorumla- +1 yıl
Sen hangisine önem veriyorsan o yok
- +1 yıl
Yüzü mü guzel degil anlamadım
- +1 yıl
Fiziken seni çekmiyor yani, mesela uzun boylu mu seviyorsun aksine o kısa.
- +1 yıl
Onu anladim ben bu arkadaşta senin icin hangi kriter yeterli degil onu sordum cevabina gore yardımcı olmaya calisabilirim.
Mesela yuz guzelligi vucut ve tarz degistirilebilir ama boy degismez - +1 yıl
Hıı sorunun soranla alakası yoktur :D fiziksel olarak çekim çokta önemli bir kriter değil benim için. Ben kafalarımızın uyuşmasına, zevklerimize, anlaşabilmemize önem veririm. İlk etapta budur. Zaten gözüme dünyanın en yakışıklı adamı gibi görünür tanıdıkça.
- +1 yıl
Kadınlar icin gercekten oyle fiziksellik erkek icin cok onemli bir kriter ama kadin karaktere statu para tipin hepsine baktigindan elbette tipte eksiklikler olsa dahi kabul edebilir
+1 yılÇok ortada bir soru oldu ya🤔 olabilir sanırım belki diğer özellikler fiziksel olarak cezbetmeye azcık katkı sağlayabilir. Tabi hiç beğenmediğim durumda bu olmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Hıhı ortada soru ne ya
- +1 yıl
Yani insan arada kalıyor bir düşünüyor ((:
- +1 yıl
Bu saatte zor dimi :D
- +1 yıl
Evet😄
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yıl“Sadece İç güzelliği yeterli” dediğim şey Karpuzdur
23 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Fiziksel çekim yoksa sevgili değil sadece arkadaş oluruz.
+1 yılOlurum yeter ki zeki ve yvsk olmasın gerçekten basit erkek sevmiyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Zeki olsun *
- +1 yıl
Basit erkeği ben de sevmiyorum, alerjim var
- +1 yıl
Maymun gibi yaş fark etmeden bir ona bir buna maşallah
- +1 yıl
Farkettiğin an tekmeyi basacaksın, yaş farketmeden ohoo neler neler yapıyorlar. Çok duyduk biz “o benden büyük, o evli, onun sevgilisi var, o kızım yaşında.. asla olmaz asla” 😅 al birini vur ötekine
- +1 yıl
Evet o evli ne işim olur , o benim arkadaşım gibi “ sorunca da kızarlar sen on yargilisin derler ama bu hale getiren kendileri.
- +1 yıl
Bir şeyden şüphe ediyorsan, onun arkasından kesin bir şeyler çıkıyor. Havadan nem kapmıyoruz ya.
- +1 yıl
Evet bir kerede şaşırtsınlar
- +1 yıl
Şaşırtan olursa acıma bas nikahı 😃
- +1 yıl
Nikahta diyormuş askim bu benim arkadaşım ama evli ha yanlış anlama 😂😂
- +1 yıl
dhdjs 😂😂 bekarlık sultanlıktır
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEdemedım edemem olmuyo olmaz olur gıbı olabılır ama olmaz sjsjs
17 Yorumla- +1 yıl
shshs olacak gibiydi 😃
- +1 yıl
Olurumtraktı ama olmadı en azından denendı ama olmayacagına kanaat getırıldı sjsjs
- +1 yıl
Sonuç itibari ile olmadı 😅
- +1 yıl
Ama denedık sahıtsınız denemedık mı arkadaslar sjsjs
- +1 yıl
Neyse şahit olalım bari djsak
- +1 yıl
Bu da boyle bı anımdır ıste sjsjs
- +1 yıl
Anınla buraları şenlendirdin :D merci
Beni zihinsel ve beyinsel olarak çekiyorsa zaten sapyoseksüelliğim tutar ve flört kaçınılmaz olur 🙈
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman hüp diye içine çek beni dersin 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evet ederim diğer her şeyim uyuyorsa zamanla çekim hissediyorum çünkü
12 Yorumla- +1 yıl
Biz kadınlarda bunu seviyorum cidden.
+1 yılYalan konuşmasın kimse önce fiziksel çekime bakılır her zaman. Ne güzel kız, ne yakışıklı çocuk diye fiziksel olarak çekim olur. Sonra gider açılırız ve tanıştıkça diğer tüm kriterlerin uyup uymadığı çıkar ortaya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel çekim seviyorsan ve beğeniyorsan zaten oluyor. Mesela ben duruşuna konuşmasına aşık olduğum bir adama dokunmak isterim, öpmek isterim.
Çünkü beğeniyorum, hoşuma gidiyor yani..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Dışını sevmediğimin içini merak etmem o yüzden önce dış güzellikten çekim almam gerek idare eder kıvamında :D. Bana genelde dışı müko içi fiyasko çıkanları denk geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZekası, dişil enerjisi yeterli seviyede değilse isterse Adriana Lima olsun, ilgimi çekmiyor. Bu da benim lanetim.
10 Yorumla Zekası olmayan dünyanın en yakışıklısı da olsa bi anlam ifade etmez. Güzel bakan güzel görür. Güzel bakmak için de diğer unsurların olması önemli
10 Yorumla
+1 yılEvet ederim tabiki fizik çok da önemli değil benim için kafa yapısı uyuştummu tamamdır. Yapışı veririm adama kocam daa kocam diye gezerim artik.
21 Yorumla- +1 yıl
Biz kadınlar 🙄
+1 yılEtmem. Dış kabuğu etkilemeyenin, içini merak etmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Fiziksel olarak çekim hissetmediğim birisi ile ben sohbet edemem ki 😅 flört nasıl edeyim 😊
10 YorumlaHislerime önceden yorum yapamam görmem lazim
10 Yorumla
+1 yılBütünlük çok önemli temel kriterlerden birisi yoksa yok zor biraz o iş
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu olması lazimm ten uyumu yakalarsaniz bırakmayın
10 Yorumla
+1 yılkadında güzellik erkekte karizma ön plana çıkar sanırım
10 YorumlaFiziksel çekim olmasa bile konuştukça anlaştıkça samimiyet artar. Tabi o da bunu istiyor ve hissediyorsa olur. Aksi takdirde boşa kürek çekmiş olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel çekim de bir parçası bu işin beraber düşünmek lazım
10 YorumlaBence bu kriterlere uymayan biriyle bı ilişki çok uzun olmaz. İstediği kadar komik disiplinli olgun olsun yüzünü gördüğünde bir anlam etmiyosa içinde gitmez iliski
10 Yorumla
+1 yılÇekim yoksa olamaz
10 Yorumla
+1 yılDenemeye değer 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
Aferin lan :D
- +1 yıl
Haklıyım dimi
- +1 yıl
Haklısın tabii, fiziksel çekim var edilebilir djdj
- +1 yıl
Genel olarak her zaman haklı olduğum doğrudur
- +1 yıl
Her zaman haklı değilsin maalesef
Bilmiyorum 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Yaparsın olur olur 😂
+1 yılOlabilir kendimden düşünürsek ben çok yakışıklı değilim o zaman karşımdakinin güzel olmasına gerek yok zeki olsada olur
10 Yorumlafiziksel cekım olmadan dünyanın en yakışıklısı da olsa olmuyo hiç bir hissiyat tam anlamıyla gerceklesmıyor o zaman çünkü
10 YorumlaTen uyumu şart diyorlar 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Böyle hep sarılasın dokunasın geliyor dimi :D bizim aramızda var ondan, garanti djsjak
- +1 yıl
😅❤️🥳
+1 yılÖnceden olsa buna hayır derdim ama şu an kesşnlikle şans veririm
10 YorumlaBazen çok zıt karakterlerde bile güçlü bi bag ve çekim oldugu için bir olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Tövbe haşa biz Allah yolundayız
17 Yorumla- +1 yıl
🥸📿
- +1 yıl
Fakiiir 😄
- +1 yıl
Evet sen o’sun 😅
- +1 yıl
Çil çil alyuvarlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzelliğin on par’ etmez
Bu bendeki âşk olmasa20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHepsi bir arada olmalı
10 Yorumla
+1 yılFiziksel çekim önemli ya
10 Yorumla
+1 yıldenerim diğeri zamanla oluşabilir çünkü
10 YorumlaÇok isterse yaparız birşeyler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılSpor yaptırırız ya sıkıntı yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O an ki ruh halime göre değişir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen görmeden bilmeden etmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Görmeden bir şey denmex
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Sağlıklı bir ilişki olmaz bu bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNet olurum 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Yaniii 😯
- +1 yıl
Flört yani 😄
- +1 yıl
Hıı :D ol tabii
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekim önemli çok
20 Yorumla@acayipadamm seni anlatmış..
22 Yorumla- +1 yıl
❤️
Ten uyumu yoksa işler zorlaşır
20 YorumlaEtmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtmezdim
10 Yorumla
+1 yılHayır olmaz
10 Yorumla
+1 yılEderim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet şans veririm.
10 Yorumla
+1 yılHayır etmem
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım