Fiziksel olarak dikkatinizi çekmeyen birinden etkilenme şansınız var mı?

Fiziksel olarak dikkatinizi çekmeyen birinden etkilenme şansınız var mı?
İlk etapta etkilenmek zor. Hepimiz ilk görüşte fiziğe dış görünüşe bakar etkileniriz. Böyle birinden ancak konuştukça tanıdıkça fikirleri bana uyudukça kelimeleri sözleri bana kendimi iyi hissettirdikçe aşık olabilirim.
Eveeet, olabilirim. Benim aşktan anladığım günümüz insanlarının aşk anlayışından farklı. Neden sözde aşkların ömrü kısa oluyor biliyor musun? Bağlandıkları şey, aşk sandıkları hevesten ibaret çünkü. Güzellik ve yakışıklılık, maddiyat veya cinsellik hepsi anlık mutlu eden şeyler. Gelip geçiyor bir anlık heyecan gibi düşünmeli. Yanıma yakıştırılmayan birine aşık olmuştum ama kimse onda benim gördüklerimi görmedi, yani dolayısıyla “neyine aşık oldun?” Sorusuna bende yanıt yoktu. Bence bu aslında fiziksel özellikler için de geçerli, ben kaşına gözüne bayılıyorumdur başkasına çekici gelmiyordur. Aşk işte maymunu bile best model gibi gösteriyor fjsjs
Aşk dediğimiz şeyde tam olarak bu aslında. Fiziksel beğeni ile başlayan aşk değil daha çok arzu şehvet gibi hormonal ve geçici duygular. Sen sevmenin ne demek olduğunu bilen bir kadınsın belli ki
Ben biliyorum da, ne fayda :)
Ah ah şu cümleyi o kadar derinden okudum ki... çok haklısın. Sevmeyi bilen birine denk gelmen dileğiyle
Bilmukabele ☺️
Hayır. Bu, karşımda ki kişi illa yakışıklı çekici olacak yoksa aşık olmam demek değil. Ortalama birisi ya da altı da etkilerse tanıdıkça aşık olurum ama fiziksel olarak bana çekici gelmiiyor çok zor aşık olmam
İlk başta olmaz ama beraber zaman geçirdikce kafa yapısının uyuşması ve birbirine karşı yapılan fedakarlıklar bir çekime sebep olabilir. Ama bu da aşk olmaz sevgi olur. Güzel bir evlilik olur.
Cevap
21Cevap
Aşık olamam ama cok sevebilirm gerci diş gorunuşe asik olabilen biri degilim. Bir kere aşik olmasam inanmazdim ilk görüste aşka gerci aşik oldugum kisi face cikti ajajsjs 😅 teknolojinin laneti montajla öyle görunuyodu normalde cok daha iyiydi ama fotograftaki kisinin gercek olmamasi cok koydu 😅
İlk konuşması, üslubu beni etkiler. Fotoğrafını görmesem de olur yani.
Birini tipi için seversin 40 gün sürer birini karakterini için seversin 40 yıl sürer.
Benim meselem de isteğim de bu.
Olamıyorum olamamda cılız hiç sevmem sevemiyorum da
Evde kal sen
Kalmadım buldum bitane kaslı izbandut gibi adam merak etme
Aldatır seni iki gün sonra
Kesinlikle şu an en yakın arkadaşım sevgilimin arkadaşıyla oldu bizim ısrarımızla ama karşı tarafın biraz altan alan olması lazım zamanla hoşlantı duymaya başladı he şuda var tamamen aşık olamazsın tabi zamana bağlı
seversem onu tabi ki aşkı olurum öyle bir kadına.
Sizi takip ettim sizde edip mesaj atsanız olur mu rica ediyorum tabii ki de ben 3xper olmayınca yazamıyorum ilk mesajı nokta koysanız yeter
Fizik fragman, fragmanı güzelliği bütünün güzelliğini temsil etmez
Anlaşma ve güven sağlandığı sürece, gerçekten fizik önemli değil.
Fizigi kotu olmasın ama hal ve hareketleri dvranislari beni baglayabilir
İlk etapta fizik etkiler ama sadece fiziksel albedisi olan birine de aşık olmazsın
Sanmıyorum ama belli olmaz
Evet denendi onaylandı 😀
Aşık olmam ama sveebilirim
Belli olmaz otada b, kada konuyor derler ya
Bütünlük isterim.
Varmış onuda yeni öğrendim.
Evet biraz duygusalım fizik ilk seçenek değil
eee gülüş bakış önemli tabiki sonrası fizik
Olmam diyemem, hiç belli olmaz.
Yani, büyük konuşmamak lazım.
Olurum herhalde ne bilim o ana bağlı
Var tabi. Her şey fizik değil