Eşiniz size ilgi göstermiyorsa Aldatmak mı lazım?

Yaklaşık 6 yıllık evliyiz son 3 senedir cinsel anlamda uzağız. Yani 15-20 günde 1 kere ancak birlikte oluyoruz ve bu tamamen benden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı oluyor. Yani ben istememe rağmen birlikte olamıyoruz. Sorum şu : 10 yıldır eşimi tanıyorum ve bu süre içerisinde hiçbir şekilde aldatmadım ve şu an ciddi ciddi aldatmayı düşünüyorum ve hatta elimde fırsatım var. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Oturup bu konu hakkında en az 4-5 defa uzun uzun konuştuk. Birbirimizi severek evlendik ve başka birinin hayatımızda yer alamayacağını ikimiz de biliyoruz. Ailelerimiz birbirine çok yakın oturuyor düşünün ki 3 sokak içinde bütün ailem yaşıyor. Sevişme isteğimi dile getirmeme rağmen belki özellikle belki de istemeyerek benden kaçıyor veya tam o anda yarıda bırakıyor. Ne oldu dediğim de yoruldum diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Evliliğimizin ilk senesinde klasik kadın hastalığı ile uğraştık o bitti her şey düzeldi derken şimdi de isteksizlik ortaya çıktı. Ha bu arada 4 yaşında dünya tatlısı bir de kızımız var. Çocuk etkiliyor mu diyorum hayır diyor.
Eşiniz size ilgi göstermiyorsa Aldatmak mı lazım?