+1 yılbak arkadaş ben senin yorumlarını da okudum cinsel sağlık sorunun varmış anlıyorum ama izin ver sana şunu söyleyeyim
ALDATMANIN BAHANESİ OLMAZ
anladım cinsel sorunların olduğu için yaşayamıyorsun ama bu seni aldatması için azıcık bile sebep vermez ona, azcık Allah korkusu, ahlakı, vicdanı ve sana karşı birazcık bile sevgi saygı besliyor olsaydı bunu yapana kadar senden boşanır dı sana ihanet etmemek için ama o sana biraz bile saygı ve sevgi beslemediği için senle kalmaya devam edip başkasının altına yatmayı kendine hak görmüş sevgi falan bunlar bahane senin şu an vereceğin net karar ayrılmak çünkü buna devam edecek madem ona yetmiyorsun yetemiyorsun böyle istismari bir ilişkide kalana kadar ondan ayrıl hem o ne halt istiyosa onu bulsun hem sende için rahat şekilde bunun utancından ve eksiklik hissinden kurtulmuş olursun, öte ki türlü bu devam edecek seni değil hayatı boyunca bir kişiyi bile aldatmış biri bunu mutlaka bir başkasına da yeniden yapar o çizgiyi bir kere geçti çünkü senin için artık TEK DOĞRU boşanmak çünkü bu devam edecek ve cinsel sağlık sorunun olması hayatının geri kalanında boynuzlanmayı hak ettiğin anlamına gelmez zira böyle bir şeyi sadece birine bunu yapmış bir Allahsız hak eder, yalnızlıktan kimse ölmez en derin yalnızlık en boş kalabalıktan iyidir her zaman ne yapacaksın seni biraz bile sevmeyen ve saymayan biriyle mi kalacaksın çünkü insan bunu sevdiği ve saydığı bir kimseye asla yapamazyapabiliyorsa ya sevgi saygı yoktur ya da psikolojik olarak sorunludur ve bu sorunlar senin sorunun değildir cezasını çekmesi gereken kişi de sen değilsin o.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrılırdım. Çünkü ne kadar seversen sev bir yapan bir daha yapar.
Sonuç olarak fenerini bir başkasının yanında söndürürmüş. Bana tutacak ışığın gölgesini de, aydınlığını da alsın götürsün.
Sonuçta erkeklik gururu diye bir şey var. Gurur bazen aşkta işe yaramaz ama sen başkasının yerine tercih edildiğinde gözü hiçbir şey görmez.
O yüzden bana yanlış geliyor. Bunun ne geri dönüşü olur ne de affı.
Ona veda etmek gerekir. Kendi seviyesindeki insanlara daha çabuk ulaşsın diye.10 Yorumla
Aldatırsa bir kez devamı gelir
063 Yorumla
Soran+1 yılEvet hakslin devami geldi çünkü cinsel yönden yetersizsim
Soran+1 yılAma saçmalama karımı seviyorum oda beni sadece cinsellik yok
Soran+1 yılYaa hayırlısı var mı bilmiyorum ama seviyorum dekoltsini gördüm mosmordu
Soran+1 yılKarım anlatı bana
Soran+1 yılBiriyle yattım dedi biliyorsun bizi dedi tm dedim ama daha yapmm dedi dün yine dekoltsini akşam uyurken baktım mosmordu
Soran+1 yılAdamla aynı iş yerinde çalışıyorlar
Soran+1 yılİnan ben sordum beni seviyor musun dürüst ol dedim gerçekten seviyorum dedi ama durumumuzu biliyorsun arma karşı kıyamadım dedi
Soran+1 yılYapmam dedi daha ama maalesef aynı işyerindeler
Soran+1 yılYani ayın işyerinde olsalar kendini tutarmi diyorsun
Soran+1 yılKarım kıskanç biri asla kaldırmaz bunu
- +1 yıl
Tabi yine siz bilirsiniz ama karınız kaldırmaz da siz kaldıra bilirmisiniz? Hiç İyi bir şey diyil hep bir şüpheyle yaşamak acaba bana ihanet ettimi yine diye. Onun hissleri var da sizin yok mu. Hiç bir insan için kolay olmaz bu durumu kaldıra bilmek. Yine söylüyorum yatığına hiç bir şey bahane olmaz
Soran+1 yılBen de sağlık sorunu olduğu için hak. Vrdim ve tekrar yaparmi şüphesi çok ağır çünkü yapmam dedikten sonra dekoltsinde bı sürü morluklar vardı ve geç saatlerde geldi
Soran+1 yılKesinlikle evet öyle ama yapacağım bişi Yok kadının ihtiyacı var
Soran+1 yılcinselliği İki ayda bir anca yapabilirim karımda hergun istiyor bende vermiyorum istediğini
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılAma 9 ay sonra yapacam benim durumum hep böyle süresi Yok ve bekarken o tadı bilmiyordu şimdi o tadı aldığı için vazgeçemiyor
Soran+1 yılAsla seni birakmm dedi sen birakmasan beni dedi ama biliyorum istisnasız her gün yapıyor o adamla çünkü hafta sonu is olmamasına rağmen işe gidiyor
Soran+1 yılYa iki ayi bırak hafta sonu iki gün dayanmıyor işe gidiyor ama hafta sonu tatil aadamin ofisine gidiyor o gün kimse yok ya
Soran+1 yılŞüphe değil artık eminim
- +1 yıl
Yargılamak gibi anlamanızı istemem sadece fikrimi söyliycem size. Hani evlenince sorarlar ya iyi gün kötü gün, hastalık sağlıkta diye. işte asıl sınav o durumlarda ilişkiyi ayakta tuta bilmek ihanet etmemek gerçek evlilik sevgi sizin de durumunuz öyle sınavınız bu ama eşiniz sınavdan geçememiş belli. Kötü gün illa parasızlık diyildir hastalık da illa kaza ve ya yatakta yatmak diyildir
Soran+1 yılHani derler ya alışmış kudurmuştan beterdir işte karımı alış ti
Soran+1 yılSağol ben karımı bu şekilde kabul ediyorum dert etmiyorum mutsuz değilim artık
Soran+1 yılİki yıldır beraberiz sonradan oldu benim durumum
Soran+1 yılKarımın keyfine diyecek yok hiç dönmez gibi adamla yatıyor
Soran+1 yılO adam beliki karıma çok zevk veriyorki karım hafta sonu bile ona gidiyor
Soran+1 yılEvet bugün de Cook geç geldi mesala yine yatmış boyun morluklar ilesmeden yenisi ekleniyor
Soran+1 yılBenden onay aldı ya seks hayatına müdahale etmm dedim ona oda nasıl sarıldı bana görmen lazımdı seni çok seviyorum dedi
Soran+1 yılYokk cann kendine saygısı yok deneyelim çünkü saygı duymuyorum dedim seks hayatına çünkü hakkı bu
Soran+1 yılGözüme sokmuyor ama sevişiyorlar ya boynunda izler kalıyor dekoltesinde memeleri çok iz kalıyor ama ne yapsın ki boynumu emme mı diyecek
Soran+1 yılEvin içinde nasıl kapatacak ki
Soran+1 yılEvin içi sıcak çıkartıyor üstünü bazen üst kısmı tamamen çıkartıyor izleri var işte belinde mesala kızarıklık oluyor bazen nasıl kapatacak ki hergun izin verdim onun rahatlığı var
Soran+1 yılBak bazı kadınlar aşırı istekli unutma karimda öyle mâlesef adamda kaldığı günlerde oluyor
Soran+1 yılAma bana göre cinselik bi kadinin en Temel hakkı
Soran+1 yılAma işte bazı kadınlar ayda bı kerede olsa dayanır bazıları haftada binkere bazı kadınlarda hergun yapmak ister karimda öyle işte bu yüzden bazı o adamda kalıyor geceleri
Soran+1 yılBen kendisiyle konuştum hamile kalma daa istediğin yapabilirsin
Soran+1 yılİşte daha fazla zevk almak için prezervatif kullanmıyorlar hap alıyor
+1 yılAyrılmam galiba
15 Yorumla
Soran+1 yılDimi sonuçta seviyorsun ve tek gecelik aldatmış seni
- +1 yıl
Onunla alakası yok yuvam dağılmasım diye onun sevgisinden de şüphe edilir affetmek ayrılmamak değildir affetmek için süre ve karşıfakinin çabası gerekir
Soran+1 yılBence tek gecelik cinselik olduğu için bişi olmaz duygusallık yok çünkü
- +1 yıl
Pişman bile değilsin eğer sen aldatsan ve karın affetse yine yaparsın sen
Soran+1 yılPişman değilim çünkü karımla cinselik yaşamıyorum karıminda cinselik hakkı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye bir halatla bağlanmadım. Ayrılmayı bu kadar zorlaştırmaya gerek yok veya imkansız bir şeymiş gibi görmeye göstermeye gerek yok. Bir ilişkiye başlıyorsan ayrıladailirsin. Tabii ki güzel giden ilişkide kimse ayrılmasın onu kastetmiyorum ancak en azından aldatma gibi bir durumda ayrılık olsun bir zahmet.
Bir de aldattığı halde ayrılmayan insanlar hakkında şunu düşünüyorum. Karşı taraf seni aldattığı halde ayrılmıyorsan peki ne yapması lazım daha ayrılman için. Elbette başka büyük nedenler de var ancak aldatma ihanet gibi bir şey yapmış sana karşı. Bunda bile ayrılmayacaksan daha ne yapacak.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık ayrılmak çünkü birlikte bile olmam gerek yok istediği kadar aldatabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim seni ne demek istedin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmış ve ben bir şey yapmayacağım yemin ediyorum adamı bir döverim sonra yollarım babasının evine. Paşalar gibi de boşanma davasını da açarım. He giderken de bir bokunu da istemem. Alsın hepsini bir yerine soksun. Böyle kişiler dayağı da hakediyor. Aldatırken bana mı sormuş?
14 Yorumla
Soran+1 yılOhaa karım beni aldatiii Sence ne yapmm lazımdı iyice dovmm mi lazımdı
- +1 yıl
Ne dövmesi bi jadina el kaldiramazsin hatasi çok buyukde olsa
Soran+1 yılAdami doverim dedin ya
Soran+1 yılBen dovmedim zaten anlayış gösterdim istediğini veremedim için başka adamla buldu
+1 yılSevgi her şey değildir. Kendine saygısı olan insan ayrılmalı. Sevdiğin insan senin onu sevdiğin kadar sevseydi başka birine elini sürmek veya flortlesmek gibi karaktersizce hareketler yapmazdı. Kocam da olsa aşkından yansam da ayrılırım. Sen başkasıyla olmasına göz yumabiliyor musun? Bir de onların bir daha yapmicam affet yaparsam şerefsizim gibi sözleri olur onlar da yalan bir kez yapan bir dahakine daha dikkatli şekilde bir daha yapar. Kendine saygın olsun saygılar..
08 Yorumla
Soran+1 yılYapmam dedi ve cinsel hayatımız çok az bu yüzden o adama hayır diyemedim dedi
Soran+1 yılAldatmanın türü cinselik olmuş
- +1 yıl
@leyya22 benim için aldatma fiziksel veya duygusal... ikisi de aynıdır.
- +1 yıl
Niye hayır diyememiş? Sen ne güne duruyosun. Sen sevdiğin için burada kendine cevap arıyorsun ama o bir adama hayır diyemeyip s€x yapıp zevk alabiliyor. Miden kaldiriyor mu gerçekten? Ya da kendine saygın bu kadar az mi
Soran+1 yılBen cinsellik yapmam sıkıntım varrr rahatsız oldum ama yetersiz olmm ona hakverdim işte
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkek fiziksel kadın genelde duygusal aldatır.
Bir nebze olsun erkeklerde pişmanlık dönüş olabiliyor sevse de aldatan erkek çok var masum olmasa da ama kadın aldatmışsa o ilişki zaten çoktan bitmiştir.
Aldatmanın kadın erkek arasında küçük farkı ön plana çıkarmak istedim eminim bunu yanlış anlayan da çok olucaktır.10 Yorumla
+1 yılyopk ne ayrılacağım be istediği kadar aldatabilir hiççç mi hiiiiç problem yok tabi canım :D :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılBu devirde evlenen erkek ağır maldır. 2 gün sonra boşanıp nafaka ödeyecekler. Evlilik erkek düşmanlığıdır.
10 Yorumla
+1 yılbir defa aldatan bidaha yapar ayrılıp biraz üzülürsün ama yan yanayken sürekli üzülürsün ki zaten seni kaybetmeye göze almış birini yanında neden tutasın bırakırım çok sevsem bile
01 Yorumla
Soran+1 yılBu arada haklsin bı kerelik aldatma değil di
Konuşurum, sebebini öğrenirim. Eğer hatalı olan bensem ve buna beni ikna edebilirse bir müddet ayrı kalırım, doğru karar vermek için. Eğer ikna edemezse boş kağıt imzalatır, mahkemede onun adını çıkartmadan boşanırım.
00 Yorumla20 li yaşlarda ayda bir olması mümkün değil, arkadaşlar 1 Nisan şakası yapmış, o yaşlarda günde 3-4 bile olurken iki taraf içinde ayda bir insan doğasına ters, bu durumda bir fikir beyan etmek yanlış olur.
00 Yorumla
+1 yılYedirebiliyosan kendine ayrılma ömür boyu çek acısını ama bence yedirilebilecek bişey değil seven insan neden yapsın ki böyle bişeyi senin ona olan sevgin ikinizi nereye kadar götürür hem...
03 Yorumla
Soran+1 yılOda beni seviyor tek taraflı değil fakat cinsel anlamda yetersizim buda beni aldatmasina sebep oluyor
- +1 yıl
Öncelikle Yetersizlik olarak görmemelisin kendine bunu yapma herkes cinsel ilişkiyi en yükseklerde yaşayacak diye bir şey yok bu aldatmasına sebep değil seven insan her şeyiyle sever unutma bunu
Soran+1 yılOda beni seviyor yoksa ayrılır di ama oda genç kız ihtiyaci var yani yetersizim sıkıntım varrr
Beni aldattığını öğrendiğim andan itibaren çok seviyor olmam bir anlam ifade etmez. O saatten sonra kendisinden en fazla iğrenirim, sevmeye devam edemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılElinde olmaz ki sevmk
Önyargıyla hemen hayır ya da evet diyemem onu yaşarsan ancak öyle karar verebilirsin. Şimdi evet evet demek kolay ama evlenince her şey bambaşka oluyor belki çocuk var diye ayrılmayacaksın belki çevren etkili olacak belki de sevdiğin için vazgecemeyeceksin... Vs.. o yüzde peşin peşin evet diyenler ya evli değil ya da gerçekten çok gözü kara insanlar. bekara koca boşamak kolay;)
013 Yorumla
Soran+1 yılBende katılıyorum sana bide tek gecelik aldatı duygusal bir şey değil
Soran+1 yılBencede Sevgi bitse ayrılır di benden dedim ya cinsel hayatımız yoktu oda o yüzden cinselik yaşamış
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBen bosanmadim ve karım bana sarıldı adamla aynı iş yerinde çalışıyorlar aldatmm dedi ama
Soran+1 yılBende sarıldım yuvam yıkılsın istemedim onuda anlıyorum
Soran+1 yılYani karım haklı mı bilmiyorum ne yapması lazım karımın
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle birine Sevgin kalmaz emin ol..
Ayrılırım.. kimse o sevgiye layık kalamaz , Şu an bir varsayim üzerinden soruyorsun muhtemelen ama yaşandığında o sevgi kalmaz10 Yorumla
+1 yılAşk herşeyi affetmiyor maalesef seviyorum diye gelipte ağzıma edicek hali yok degilmi böyle bir halt yiyorsa bi zahmet defolsun gitsin yani isim olmaz aldatmanın affida olmaz hatada denmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bu hayatta iki şeye katlanmam mümkün değil, sadakatsizlik ve yalan.
Sevgimi, ölsem yinede bırakırım.01 Yorumla
Soran+1 yılPeki diyelim cinselik olarak yetersizsin bu durumda ne yaprisn
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılirim diyen bebelerin hepsi umarım gerçekten ayrılır. Kadinalr genelde saf ve kabul ediyor erkekler daha kararlı. Kendi fikrim ayrılırım ya hatta buna benzer bir şey geldi başıma ve düşünmeden ayrıldım sildim
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ayrılmayan erkkelerde var ben yapmadım çünkü seviyorum ve cinsel hayatımız çok az
Cevap sahibi+1 yılAbi ise bak ya seven insan hep kiymetsizfdir ne çok isterdim sevgilim senin gibi olsun ama yok nafile hep bir taraf sevdikçe diyeri uzaklaşır
Soran+1 yılCinsellik yok diye karım başka bir adamla yatıyor
Sevginin bile aşamayacağı hatalar vardır. Bu da onlardan biri.
Beni aldatan biriyle ne kadar seversem seveyim aynı hayatı paylaşmaya devam edemem. Ayrılırdım mutlaka.00 Yorumla
+1 yılAyrılırım başka terbiyesizlik olamaz. Bugün aldatır yarın aldattığı kişiyle bana hain plan kurur oda mezara kadar gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılAnında ayrılırım istersem canimdan çok sevmiş oliyim. orada biter. Eğer bitirmezssem ortada güven sorunu oluşur. Kendime saygım kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılAldatıyorsa sevmiyordur. Sevecek birini arayıp bulmaya zaman harcamak daha mantıklı, sevmeyenle zaman geçirmektense.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYorumdakiler cok slk hepsi büyük konusuyor jdjjd asla affetmem yok sunu yaparm yok bunu yaparm bos laf
00 Yorumla Kesinlikle ayrılırım aldatmanın afı olmaz istediğin kadar sev o seni sevmedikten sonra ki seven aldatmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Çok seviyorum ama yoruldum aldatsın aldatmadın umrumda degil yeterki mutluluksun herkes
07 Yorumla
Soran+1 yılBende ayrılmadım
Soran+1 yılYani karım haksizmi
Soran+1 yılKarım beni aldatiii
Soran+1 yılDimi insan nasıl mutluysa öyle olmalı
+1 yılYa knk çok masumsun lağhn cidden Niye cinsellik hayatınız yok peki
036 Yorumla
Soran+1 yılYok çünkü sıkıntım var
- +1 yıl
hm kalkm8yorsa doktora git
Soran+1 yılGtim değişen bir şey olmadı iki ayda bir kalkıyor karimda dayanamiyor asla
- +1 yıl
Alla alla ya Cidden bence vsrdir bir yöntemi yemene icmene dikkat et
- +1 yıl
bunun için de besinler vardir
Soran+1 yılEskiden üç ayda bir kalkardı şimdi ayda bir en fazla ama karım bı aya tutamıyor kendini
- +1 yıl
O zaman senin spermlerin az bence çünkü benim bildiğim kadariyla zaten kalkmasinin nedeni sperlerm dolunca kaliyor bunu boşaltmak için
- +1 yıl
Bence kesin spremlerinde bir sorun var bu yüzden bununla ilgi besinler vardır doğal beslen sağlıklı araştır hangi besin iyi geliyor diye
- +1 yıl
eşini de anlayabiliyorum yani nefsine hakim olamamiş Ama seni gene seviyordur bu onun günahı ama seviyorsan ayrılma
- +1 yıl
Önemli olan kalpten yapip yapmamamasi sirf zevk için yaptiysa orasi ayri ama ayriyetten bir sevgilisi falan varsa bu sıkıntı bence
Soran+1 yılEvet ayrılmadım sadece aşık olcak diye korkuyorum karım adam cinsel yönden çok bağlanmış aynı işyerindeler pazar günü bile karım adamın yanına gidiyor bazen uydugunda karımın dekoltesi boynuna bakiyom mosmor
- +1 yıl
uhaa ben birkerelik zannetmiştim
- +1 yıl
ayrıl knk bu sürekli gidiyorsa byle senin ki de ne azginmiş
Soran+1 yılYok aynı işyerindeler mâlesef
- +1 yıl
knk ayrıl ya olmaz böyle insan biraz da hakim olur nefsine ne bilim
- +1 yıl
Seni enayi yerine koyuyor yani baksana hiç umursamiyor
Soran+1 yılYemin ederim seni çok seviyorum dedi
- +1 yıl
ha yok benim için bir problem yok diyorsan ama bu senin psikolojik olarak baya üzebilir ayrılsan bile bu süreci bir psikolog desteğiyle atlatmaya çalişabilirisn
Soran+1 yılAma sekse de bagimliyim dedi adamı bu yüzden arzuluyorum dedi yoksa ayrılırdim sevmesem seni
- +1 yıl
tabi sever el bebek gül bebek bakiyon kiza sjdjjssjis
- +1 yıl
hm walla ne bilim knks yani bu seni psikolojik olarak etkilemiyorsa
Soran+1 yılYani sürekli sarılıyor bana yanaklarımı öpüyor bu beni mutlu ediyor ve hani onu anlıyorum sonuçta çok arzuladığı bı adam ve adamda onu doyuruyor çok iyi yaptığı için vazgeçemiyor
- +1 yıl
uha kendimi kandirmaya çalişirken ben 😂😂😂
- +1 yıl
Bende öyleyim kandiriyorum kendimi jshahahhshs
- +1 yıl
Yaa tabiki de knks yani birazda nefsine sayop çiksin ne istekli kari ya
Soran+1 yılNe yapım ama durum bu yani adam ne yapıyorsa artık karım hergun onun yanına gidiyor
- +1 yıl
uha hergün bide
- +1 yıl
knk ayrıl la
- +1 yıl
Bu kadin seni herşeyde yari yolda birakabilecek potonsiyele sahip bir insan bence bu yüzden syril
Soran+1 yılİşe gidiyor işte ama hafta sonu çalışmasına rağmen artık adam nasıl bagladiysa karım karım hafta sonu da işe gidiyor
- +1 yıl
yaa allahim birak diyorum ya
- +1 yıl
kadin seni enayi yerine koyuyor sevmiyor seni
- +1 yıl
tam bir. ors
Soran+1 yılSeviyor beni ne sevmese ayirilirdi
Soran+1 yılAma bacım demesen
Soran+1 yılAma o... rspu demsen
Ayrılmam diyen biri varsa eşini aldattığı kişiyi de çağırsın evde hep birlikte yaşasınlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal olarak aldatmıştım cinsel beraberlik olmadı sadece sanaldan biriyle konuşmuştum. Affetti çocuklar İçin. ama arada yüzüme vurmasa daha iyi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılburada çeşitli durumlar var, neden aldattı, aldatma duygusal boyutta mı, benim eksiklerim ne vs. öyle direk boşarım falan hikaye bir sürü nedeni ve sonucu var bunların, detaylandırabiliyor musun sen?
00 Yorumla
+1 yılAyrılmayana boynuz hediye ederim zaten. Kim ayrılmaz?
00 YorumlaAyrılırım. Aldatma-aldatılma konusu benim için çok önemli bir konu çünkü.
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım bana göre ihanetin affı olmaz sadece sevmek yetmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Sevgimi aşkımı kalbime gömer ayrılırım çünkü yapan yine yapar son olmayacak yine yapacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılAgir bi olay bence hemen karar vermek bilmiyorum seviyosan helede cok Zor
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma varsa benden çoktan gitmiş biri vardır zaten karşımda. Kalmanın manası yok o saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılNasıl olsa yenisi de aldatacak. O yüzden bildiğim tanıdığım adam affederdim 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Haha😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemem ama ihanetin affı olmaz her şeyin affı olur ama
00 Yorumlaaklımda beni aldatsa ayrılmayacağım tek kişi var, başkası aldatsa ayrılırım ama o ayrı yaa..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kereden bir şey olmaz aşko diyecek halim yok ya boşanma sebebidir.
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım herhalde olmasa da hayatımın sonuna kadar affetmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılsana ortak almis karın :)
gerci belli ki sen bu saatten sonra seyirci olucaksin :)00 Yorumla
+1 yılHer halde yani ne yapacaktım kıçına mı yapışacaktım…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Eşinin seni aldatması seni tahrik ediyormu. Yaşlarınız kaç.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılihanet'in başladığı, güven'in bittiği yerde ayrılık kaçınılmazdır dostum.ömrünü çürütmeden, yaşın geçmeden ayrıl. ya nasip deyip yoluna devam et.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu olay mutlaka etrafında duyulacaktır. insanların ağzı torba değilki büzesin. yapıştırırlar boynuz yaftasını ağırına gider.
üç saat mesajıma cevap vermedi diye ayrıldığım oldu sence aldatsa ayrılırmıyım? sevgiyide boş ver ilişkide ilk bakacağın şey saygı olsun sana saygısı olmayan seni sevse ne olur sen onu sevsen ne olur
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılırdım. Ama çok seviyorsunuz demişsin, eğer oda çok seviyor olsaydı aldatmazdı bu yüzden seni sevmeyen kim olursa olsun yol verecen ki yeni gelene yer açılsın
10 YorumlaMaddi gücüm yirindeyse kıçına tekmeyi korum. Maddi gücüm yoksa mecbursam, ayrılmam görmezden gelirim. Ama öcümü eninde sonunda alırım...
05 Yorumla
Soran+1 yılÖcünü nasıl Alcan kizz
Soran+1 yılHimm karim beni aldati ama ayrılmadım çünkü cinsel sağlık sorunum var
Soran+1 yılErkegimde elimden bişi gelmiyor sağlık işte cinsel yok bende kariminda ihtiyacı var
+1 yılDaha bugün annemin kuzeni böyle bişi yaşadı 2 yıl önce affetmiş yine aynısını yaptı affetmekle olmuyo yani canısı her türlü yapıyo 1 kere yapan
10 Yorumla
+1 yılSevgi karsilikli olur bir tarafin sevgisi bitmisse o iliski bitmelidir artik. Tek basina iliski yurutulmez.
00 Yorumla
+1 yılAyrılırim ben yapsam ya kavga ya dövme ya da ölüm
Türkiye genel sorunu kadın şiddeti04 Yorumla- +1 yıl
Kadına kalkan eller kırılsın
Soran+1 yılYa burada aldatan karım ama
- +1 yıl
Sen nasıl duruyorsun güç sizin en iyi formülünuz çözüm konuşarak değilde şiddet ile çözen bir ülke de yaşıyoruz
Neden sordun mu aldatmayi
Sende mi sorun onda mi bunlar soran yok
Soran+1 yılSorun bende cinsel sağlık sorunum var
Ayrılırım sevginin olduğu yerde aldatma olmaz varsa sevgi yoktur karşılıksız olan her şey bir gün son bulur
00 Yorumla
+1 yılNoel babanın rengeyiği adayı olmak istiyorsan biraz daha bekle derim
00 Yorumlaberen saat'in şu sözü çok güzel bence:
... beceremediğimiz evlilik olsun00 Yorumla
+1 yılBitirim herşeyi şans mans gereksiz şeyler yapan insan bir daha yapar
00 YorumlaAyrılırım bir yapan bir daha yapar. En nefret ettiğim konu
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım
11 Yorumla
Soran+1 yılBen yetersiz oldum iicn ayrılmadım
+1 yılAyrılmayacak birisi yoktur herhalde
11 Yorumla
Soran+1 yılVar
+1 yılE tabi ayrılırım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma sorun sende ise peki cinsel sağlık sorunun var ise peki
- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılYok canım böyle bahanelerle yuvamı yıkmam
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet dimi bende yıkmadım sonuçta oda genç kız
- +1 yıl
😂
Soran+1 yılNeden güldün hakeizmiuim
Allah kimseye yaşatmasın.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorsun üzülürsün
Soran+1 yıl26 oda 23
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kesinlikle affetmem.
12 Yorumla
Soran+1 yılEee üzülen sen olursun
- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler