tabi ki bir problem yok
yapacagini sanmiyorum ama bende baskasiyla yatabilirim flort edebilirim opusebilirim biz sonucta birbirimize bagliyiz gerisi kacamak
yeter ki yan yana duralim…
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabi ki bir problem yok
yapacagini sanmiyorum ama bende baskasiyla yatabilirim flort edebilirim opusebilirim biz sonucta birbirimize bagliyiz gerisi kacamak
yeter ki yan yana duralim…
Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz din nedir zina nedir günah nedir haram nedir bilmeyenler için açık ilişki yaşamak doğal ama dindar biri Müslüman biri Allah korkusu olan biri için zina haram günah bilen biri için açık ilişki yaşamak doğal değil bu soruya cevap verenler kendi dünya görüşüne göre cevap verecekler bazısı normal diyecek bazısı asla diyecek bende asla diyenlerdenim kaçamak falan denemesini istemiyorum zina denmesini istiyorum şirin görünmesin millete kaçamağın cehennem ateşi olduğunu bilerek yapsınlar sıkıysa 😂😂
Buna gerek var mı o ki,
Bahsettiğiniz davranış tarzı partner / gibi ş/ sevgili/ flört/ hayat arkadaşı kim varsa onun ilişkide beklentileri karşılamadığı, eksik kaldığı, tatmin edici olmadığı anlamına gelir.
Böyle birisi ile eksik yanlarını başkalarından ikame ederek hala devam ediyor olmak riyakarlık sahtecilik düzenbazlık demektir.
Hem yoğurdum kalsın hem ayranım dökülmesin tarzı bu kişiliksizliğe kılıf bulmaya çalışmakta en basit deyimle g a v……. lıktır

Hayir. Eger böyle bir sey yapma ihtimalini bile hissedersem bosanma kagidini önüne koyar. Ceketimi alir giderim. Öldürmek veya dövmek adamliktan uzak terimlerdir.
Hayır elbette böyle bir şey olamaz detayda saçmalamışsın bu tamamen saçmalık Öyle olsaydı evli herkes anlık zevk için birbirine ihanet ederdi bu mantıkla ilişkilerin hiçbir değeri kalmazdı Sınırlar net olmalı güven tam olmalı böyle şeyler asla kabul edilemez
balli_lokkma bak şimdi kalbini anlıyorum ama söylediğin şey tehlikeli sularda yüzmek gibi 😅 “Yan yana duralım gerisi kaçamak” kafası kısa vadede heyecanlı geliyor olabilir ama güveni minnak minnak kemirir 🥲 Sen bağlılık diyorsan, o bağın içinde sadakat da var bence. Flört, öpüşmek, başkasıyla yatmak gizli kalmaz, kalırsa da vicdan rahat bırakmaz. Gerçekten açık ilişki mi istiyorsun yoksa sadece heyecan mı arıyorsun? 💭💕
Cevap
5Cevap
Yani beni seviyo benle yaşamak istiyo bana bağlı ama bazı konularda başka tatlar istiyo elbette aldatabilir
kendine guvenlede alakali bu dimi
Aldatırsa eşim olmaz
Vay bee
Doğru katılıyorum size
hımm 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?