Evli biri kendinden hoşlandığını bildiği birine bakıyorsa, bu kişiyi aklına kazıdıysa, duygusal bi his varsa bu aldatmak mıdır?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yani buna aldatmak diyemeyiz bence.. evli biri aşık bile olabilri.. ama. mesele ileri gitmemek. durcahi yeri biilmek mesafe koymak.. hepimiz insanız.. ama. evliligin kuralları var o sınırlar da. gecilmemeli
Peki neden o kızı arıyo gözleryle gözümün önünde yaptı bunu
Aldatmaktır tabii. İlla aldatma için seks yapmak ya da mesajlaşmak mı gerekiyor, bildiğin aldatma bu. 10 kat uzak duracağına neyini kesiyorsun
neden bakar peki neden onu arar gözleri sürekli ondan mı hoşlanıyo beni unuttu mu
Aldatmaktır tabi başkasını düşünmeye başlamış bile. İllaki eyleme geçmesine gerek yok düşüncesinde içinde aldatmış oluyor
peki neden 5 aydır görmemesine rağmen gördüğünde onu aradı seviyo mu onu
Bence problem çünkü eşine ilgiyi azaltırsun Adama yazık olur
anlamadım tam dediğini adama niye yazık
Eşin seni sevmiyor mu
evli birini bastan cikarma calismalari vol bilmem kac
yok çıkmış zaten baştan besbelli ben nişanlısıyım çok kişi yazsın diye evli yazdım nişanı atıcam zaten
uzuldum 😕
Fiziksel olarak değil ama duygusal olarak aldatıyor işte
onu görmek istiyo ve özlüyormuş bu aşk mı peki görme isteği
Aşk mı bilmem ama kalbini açmış neticede ona gelsin kalbim açık diyor işte sonu nasıl biter burada aklına danişsın bence ya da bir sonu var mı mutlu son mu yoksa ucu açık ne olacağı belli degilmi
Evli isem işim olmaz gerçi benim ile kim evlenir o da ayrı konuda vardır belki nasibimizde biri
aldatmanın önsözüdür. bilmem anlatabildim mi. ayrıca ileri gidecek kadar da iradesiz değilsindir herhalde
ben aldatılanım bu durumun içinde sanırım gözümün önünde bi kızı aradı ben bilmiyorum sanıyo tabi ve kızı 5 aydır görmemiş neden aklında kalır bu süredir görmediği biri ve gözümün önünde yapma bari
Değildir herhalde.. Yani aldatmak sayılmaz ki bence. Olmasın ya öyle
kızın onu sevdiğini bile bile bakışmış mesajlarını okudum kızı görmek istiyor özlüyormuş neden özler ki aşk mı bu
Bence aşk. Yoksa bakmaz
Bende böyle bir şey yaşıyorum.
olay zihinden çıkıp eyleme dönüşmedikçe bişii sayılmaz 😉
iletişim yoksa aldatmak sayılmaz. Biz de insanız yani kafamız gönlümüz kayabilir sıkıntı yok tatlım 1 ay sonra unutursun çekici gelmez
5 aydır kızı hiç görmemiş benim yanımda onu aradı ama onu görmeye çalıştı 5 aydır görmediğin biri nası aklında kalabilir his yoksa
aldatmak oysa eger yolda sana bakanada bakmak aldatmak aldatmak ıcın eylem temas lazım
karşı tarafın senden hoşlandığını bile bile sürekli ona bakıyorsun duygusal bi şeyler de oluştu içten içe onu düşünmeye başladın gün içinde
hayal etmektemı suc konusursunda gercek anlamda aldatma ıcın temas sart sırf konusmak bakısmakla aldatmak sayılmaz
Evet zihnen aldatıyor.
niye bakar veya onu merak eder peki
Bildiğin şeyin neyini soruyorsun ya
bilmiyorum çünkü ona istediğini veriyorum zaten neden başkasına bakıyo neden onu merak ediyo bilmiyorum niye onu görmek istiyo
Kocan mı başkasına bakıyor?
nişanlım
ama eş yazdım böyle olunca daha çok yazıyorlar
ülkemiz mübarek aşk üçgeni seviyo
Onu senden daha çok beğeniyor ve arzuluyor mesele bu canım
görmek istiyormuş onu o kız onu görmese bile onu görmek istiyomuş aylardır görmüyormuş özlemiş aşk mı bu
Sabaha kadar anlatsan da sonuç dediğim şey. Onu senden daha çok arzuluyor ve ilgi duyuyor.
Faaliyete geçmediği kalmış
aldatmış mıdır yani niye bakıyo ondan hoşlandığını bile bile
Kendi kendini aldatıyor. Çoğu kişi eşiyle yatarken başkasını düşlediği oluyor
o kişiyi düşünüyo merak ediyo ve duygusal bi şey de oluşmuş
Arzuluyor mu
duygusal daha çok ama arzu da vardır onu görmek istiyo falan aşk mı bu görme isteği
Kadın mı erkek mi bu evli kişi
erkek ya nişanlıyız çok kişi yazsın diye evli yazdım
Aynen bir nevi öyle
peki neden bakar neden bu kişiyi düşünür merak eder
Bakmak aldatmak mi oldu ne ara
senden hoşlanıyo karşı taraf bunu bilerek bakıyosun
Evet aldatmak
peki neden bakar neden bu kişiyi düşünür merak eder
Çünkü şu an yanında olan insana herhangi duygusal bağın kalmamıştır eğer başkasından duygusal bağ görüyorsa onu seviyordur
ve onu görmek istiyo ona bakmak istiyor özlem mi bu onu mu seviyo
Evet onu seviyor yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün.
Herhalde tabi ki
peki ondan hoşlandığını bile bile neden bakar neden onu düşünür içten içe
Fikir zihniyet bozukluğu olabilir açgözlülük olabilir doyumsuzluk olabilir eşiyle sorunları olabilir
Evet bence
peki bunkişiye neden bakar neden görmek istiyo onu aşık mı
Evett
nedne peki sence
Evli çünkü
niye bakar peki ondan hoşlandığını bile bile ya da neden o kişiyi düşünür merak eder onu
Aldatmak istiyodud belki
ve görmek istiyo onu o kişi onu görmese bile onu izlemeyi seviyo apaçık mesajlarını okudum aşk mı bu
Sapıtmışşşş
öyle
Evet aldatmaktır
niye bakıyo ondan hoşlandığını bile bile niye aklında o var
Karşılıklı hoşlantı işte. Tadını çıkarın 😉
ben baktığı değilim:)
o kişinin aklında olması onu düşünmesi onu önemsediği anlamına mı gelir
Evet gelir🙃 evli misin
değilim evli falan dao kişiyi görmek istiyor bi de neden ister özlem mi onu mu seviyo
Belki arzuluyordur
arzuladığın birini görüp napacaksın ki fiziğini düşünüp şey mi…ya çok saçma baya baya aldatıyo bu beni başkasına aşık olmuş kandırıyo beni
Sende aldat. Yardım lazımsa el atarım
Evet