Alırım başımı giderim efeler gibi heyy ✌️

Ben seniinn hayatından gittim oğluum hadi yerime koy birini koyabilirsenn demiş Sezen’im 🫠. Sahiden zor mu sen sen diye bittiğin birinin yerine yenisini koymak?
#doludolu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alırım başımı giderim efeler gibi heyy ✌️

Ben seniinn hayatından gittim oğluum hadi yerime koy birini koyabilirsenn demiş Sezen’im 🫠. Sahiden zor mu sen sen diye bittiğin birinin yerine yenisini koymak?
#doludolu
Hayır değerimi bilmeyen sevgili için mücadele etmem.. tabi ki de elimden geleni yaparım.. onu kaybetmemek için.. alttan alırım sorunları çözmeyi denerim.. konuşurum.. ama buna rağmen benim ona verdiğim değeri bilmiyorsa ya da bana kötü davranıyorsa veya beni kaybetmekten korkmuyorsa yapacak bir şey yok yolu açık olsun derim ve güle güle derim.. hayatımda öyle bir insana yer yok.. herkes için geçerli.. değer bilmeyeni tutmamak lazım
Değer görmek ve değer vermek benim için çok önemli. Eğer Karşımdaki insan benim verdiğim değeri bana vermiyorsa birlikte olmanın hiçbir anlamı yok
Mücadele edeceğim tek canlı var o da kedilerim. Ha bir de değerimi bilen için mücadele ederim
🐈
Gel pisi pisi
Saruman koymuşlar kediyi 😂
Saruman her yerde ajssjs
Bunu sadece aşk ilişkileriyle sınırlandırmam. Değerimi bilmiyorsa bırak ilişki yürütmeyi, aynı merdivenden bile çıkmam.
Herkesten benim onlara gösterdiğim değeri ve saygıyı göstermesini beklerim. Aksi takdirde ben de çok güzel ayna görevi görerek bana nasıl davranılıyorsa aynı şekilde değer ve saygı gösteririm.
Cevap
28Cevap
Etmem, kimse benden önemli ve değerli değil...
Mücadeleci bir insanın ama hekeden insanlar için, gereksiz bir mücadele içine girerek kendi değerimi asla düşürmedim. Son dönemde 20 yılı devirdiğim insanla bile yolumu ayırdım değer vermek de değer görmek de bazen yeterli gelmez evet özler merak edersin fakat kimseye gerektiğinden fazla düşmezsin. Herkes haddini hukukunu bilecek yıllarını verdiğin insanlar bir söz ederken ya da bir karar alırken seni tanımıyor gibi davanırsa babam olsa tanımam net.
Değerimi bilmeyen sevgili değil, babamın oğlu olsa mücadele etmem.. Kimse benden değerli değil çünkü.. İt itle, yiğit yiğitle...
Bu ilişki başlamadın, arkadaşlık esnasında bile belli oluyor. O ilişkinin olup olmayacağı, ya da olsa bile 2-3 aya ayrılık olacağı..
Zorluyorlar ilişki başlatıyorlar sonra kaçınılmaz son, al işte.
Sen ne yaparsan yap o görmemezlikten geliyorsa gitmek en iyisi. Durdukça kendini üzüp kafanı yoruyorsun. Hep kendine zarar veriyorsun. En iyisi bir kere üzülüp ipleri koparmak.
Sorunun cevabı zaten sorunun içinde Adı üzerinde değer vermiyor E peki değer vermeyen birisi için mücadele niye edeyim ki insana a**** mısın derler
Ettim şiddetle tavsiye etmiyorum birdaha yapar mıyım zannetmiyorum zaten niye yaptım onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️
Değerimi bilmeyen asıl kendi değerini bilmiyordur konunun benimle hiç alakası yok. Ben her zaman değerliyim, bunu kimse düşüremez
Dünyanın en büyük hatası bir insanı sevdikce, sabrettikce, iyi davrandıkça zamanla değişeceğini düşünmektir.
Eğer böyle bir sevgiliniz varsa onu bıraktıktan sonra değerinizi anlayacaktır. Ama geri dönerseniz o değerinizin hakkını vermemiş olursunuz.
Sadece sevgili değil kim olursa olsun bana hissettirmiyorsa benim için normal bir insandan farkı olmaz.
Zor ama vazgeçmeyi bilmek lazım öyle de böyle de üzülen sen oluyorsun yoksa… ne seninle ne sensiz… 🤷🏼♀️
Hayır, bırakıp giderim/gittim.
Sonrasında ah vah ediyorlar ama faydasız.
Hayır. Tek taraflı uğraş olmaz. Bana müsaade der giderim.:d
Savaşmak için neden bulamıyorsam vazgecerım
Adı üstünde değer vermiyor bir zaman sonra salarsin yaniiii
Artık değer vermeyen kimse için etmem, birisi için çok ettim değmedi.
Kıymet bilmeyen birine zamanımı harcamam. Hak edene mücadele verilir.
Ettim faydasini gormedim. Arkadas olarak bile gerek yok.
Ben başıma geldi sonuna kadar mücadele ettim onun için her şey yaptım onurumu gururumu ayaklar altına aldım sonucu Aldatılmak oldu. Tavsiyem kimse için mücadele etmeye değmez.
Alırım başımı efeler gibi heyyy karşılıksız sevgi Allaha mahsustur.
Kafamda bitirene kadar uğraşırım, vazgeçmem, duygularım bitince zaten kaya kadar sert oluyorum.
Sadece takıntılı ruh hastaları değer bilmeyen için mücadele eder 😂😂
Ettim çok mücadele ama elde var sıfır o yüzden değmeyen biri için parmağını bile kaldırma derim
Değerimi bilmeyen birinin yüzüne bile bakmam ki mücadele edeyim.
ettim ama tükeniyorsun geriye bir şey kalmıyor
Elimden geleni yaparım ama kaybetmeyi göze almış birisiridir öylesi
Ne kadar mücadele etsende boş ama yinede çok seviyor san mücadele et
Değer vermeyene gönül mü emanet edilir gı? 😃
Etmem. Deger olmazsa neye yarar ki
Hayır etmem. Değerimi bilene canımı veririm
1 saniye bile katlanmam.
Hukumet gibi ona nota cekerim. :)
Bir süre ederim
Ettim ettim de ne oldu hiç
Aşk boş iştir uğraşmak mallık gibi
Nouuu nouuu kılımı kıpırdatmam