Değerini bilmeyen sevgili için mücadele eder misin?

#DeliMavi
18 Mart 2023
Değerini bilmeyen sevgili için mücadele eder misin?

#DeliMavi
18 Mart 2023
hayır tabi ki de değerimi bilmeyen sevgili için asla mücadele etmem. çünkü ben platonik takılan birisi değilim herkesin aşk hakkında ki görüşleri farklıdır ama benim aşk yorumumda bir insan bir insanın değerini bilmiyorsa bence ortada zaten aşk veya sevgi artık kalmamış demektir. ve beni sevmeyen bana değer göstermeyen değerimi anlamayan bir kadın için tabi ki de mücadele etmezdim kendimi yormazdım bunun için.
Soru aslında hatalı sorulmus. Kadınlara Turkıyede sevgılılerı ya da eslerı tarafından deger verılıyor. Erkekler oyle degıl. hep bırseyler beklenılenın bız. Avrupai erkekler ıle bızım aramızda ne kadar fark olustu. Orada kı kadınlar sevgılılerı ıcın daha cok cabalıyor.
Bosuna demıyorlar cografya kederdır dıye. Avrupa da olsak degerımız bılınırdı. Ulkeye gelen yabancı kızlar bıle bıze hasta. Bır tek Turk kadınlarına begendıremıyoruz kendımızı.
*kaderdir.
Soru kisiler hakkında kadın ya da erkek fark etmeksizin sordum.
Soru aslında düzgün benim birinci cümlem saçma diye düzeltelim. cidden ben onu niye yazmışım. O biraz ezbere olmuş coşmuşum kusura bkmyn tarzım değildir normalde.. gergindim biraz dün akşam.
Anladim.
Sadece sevgili değil. Değerimi bilmeyen hiçbir canlı için mücadele edemem.
Etmem bırakırım
Cevap
41Cevap
Kemalim yapmazdan devam ben, bilmiyorsa vardır bir sıkıntısı beyimin bildiririz sonra😄
Güzelmiş devam o zaman 🤣
Etmişliğim var da, gerçi sevdiğim kişi için çabalarım bu aralar yoruldum sadece. Her şey güzel giderken sonradan bozulması çok kötü.
bir yere kadar, evet. Seviyorsam kendisini yoklarım en azından. Hiç umut yoksa bir daha asla mücadele etmem.
Mücadele emek haracyanlara yapılır
Tamamen vakit kaybıdır ve uğraşmaya değmez..
Bana değer vermeyene içimde sevgi varsa bile bunu göstermemeyi öğrendiğimden beri daha mutluyum. Yalnız kalırım ama değersiz hissettirenle kalmam diyerek öğrenmiştim merak eden varsa.
Bence sorunun cevabı belli peşinden koşarım süründürsün beni dikkate bile almasın ben yeter ki seveyim dermişimmm :) ya yok be anam umrumda bile olmaz.
Sevgi için verilen mücadele aslında kendimiz içindir. onun için değil. O nedenle illa ki mücadele verilir. Mücadele etmeye değmeyecek olsaydı sevgili olmazdı.
bir ilişkide bir kişinin değerini bilmemesi, saygısızlık ve yıkıcı davranışlara neden olabilir. Bu tür durumlarda, mücadele etmek yerine ilişkinin sağlıklı olup olmadığını ve ortak bir çözüme ulaşmanın mümkün olup olmadığını değerlendirmek önemlidir. İlişki sürdürülemezse ve sorunlar çözülemezse, ayrılma seçeneği de bir seçenek olabilir.
Sevgili kabul etmem, değerimi bilmeyen birini hiç etmem. Yani çifte ret yerdi o kişi ve mücadele de etmem ‽
Değerimi bilmeyen hiç kimse için mücadele etmem. Umudumun ve değerimin olmadığı yerde çabam da olmaz...
Sevgili değil eşim olsa mücadele etmem.
Kimse benden önemli değil.
Kimse için kılımı kıpırdatamam
Kendimce sevgim tükenmediği sürece çabalar mücadelemi ederim, hislerim tükenmişse eğer o kişiye ölü gibi olurum
Uzun süreli bir ilişkiyse, bir kalem de silmem, biraz şartları zorlanirim. Aynı şekilde devam ederse o zaman beni kaybeder.
Değer görmediğim yerde hiçbir şekilde mücadeleye girmem. Önce hakedileceğim ki karşılığını fazlasıyla vereyim.
Ederim, mücadelemi görüp onunda değerini bilmezse bırakır giderim.
" Daha iyisini bulana kadar en iyisi o dur " der devam ederim. boşluktan iyidir yahu..
gösterdiğim çaba kadar çaba görmüyorsam bi yerde dururum
bir süre çırpınırım öyle çırpınma hem de sonra vazgeçiyorum işte
Mücadele ederim ama sonra sabrımı taşırır ve ondan vazgeçerim
Değerimin olmadığı gönülde ve ortamda ben yokum.. Mücadeleye hacet duymam!
Sevgili olsun, arkadaş olsun ya da kim olursa olsun değerimi bilmeyenler için mücadele etmem.
Annenin fincan takımı değil.
Kırılınca yerine yenisini koyamazsın.
İcimdeki o kisiyi sildikten sonra zaten bagim kopar
Eğer seviyorsam biraz ederim. Ama bir yere kadar. Kendimi de helak edemem.
Aslında etmem de sevdirdiyse kendini napalım ederiz.
Bir yere kadar mücadele ederim sabır taşı değilim sonuçta Kendime saygım var..
Değer bilmeyen hiçbir insan için mücadele etmem artık…
Ederim ama öyle aylar yıllar adamam bir yerde biter
Edemem. Değer görmediğim yerde durmak kendime yapacağım en büyük haksızlıklardan biri olur.
Böyle bir durum varsa karşımızdaki kişi muhtemelen psikolojik sorunlar yaşıyordur. Oradan kaçın!
Akıl var mantık var, neden MÜCADELE edeyim.)))
Asla edilmemesi gerek herkesten önce kendine değer ver ki değer gör ama ben kendi hayatımda bunu pek uygulayamıyorum anaç bir ruhum var sürekli affedip koruyup kollayıp koşulsuz karşılıksız sevesim geliyor psikolojim bozuk galiba ama sen yapma
Degerimi biliyor ama benim verdiğim deger daha fazla yani verdiğim deger aldığım değer oluyor çok fazla ama ciğer yemeye gidiyoruz çok sorun olmuyor
hayır, benim ona verdiğim değeri karşılıklı olarak vermiyorsa bende edemem biter
Eskiden canım ederdim artık edemem dmde var 50 tane ondan salla gitsin canım sevmem gerekiyo aşık olmam gerekiyo mücadele etmem için ama değrerimide bikmiyosa biryere kadar
Tabi ki etmemelisin. Eğer mücadele ediyorsan değerini bilmediği konusunda tereddütlerin var demektir.
Sahiplenen erkek tutuşu yaptıktan sonra konu kapanır. Ben bitti demeden bitmez
Eden enayidir fikrimce. Bende enayiyim ama bu konu açısından değil.
Mücadele etmek çok saçma 9 yıldır mücadele ettim.
uzun smsureucadele ederim ama sabrım tükenince dönüşü olmaz
Mücadele etmem
Evet seviyorsam sonuna kadar
Kimsenin derdini çekemem. Herkes yoluna
Değerimi bilmeyen biri için kılımı bile oynatmam
Herkeze hakettiği kadar değer vermek gerekır..
Değerimi bilmeyen hiç kimse için mücadele etmem.
Cok asiksam ederm hala karsilik yoksa giderm
Kimse için edemem, yaşlıyım 😂
Kim olursa olsun silerim
Değer bilmeyene, ömür emanet edilir mi?
Hayır çok üzüldüm hicbirşeyin anlamı yok
Sevgilim olmadı ama çabalayan insanı severim.
Serçe parmağımı oynatırsam kanım damarımda kurusun
Seviyorsan mücadele edebiliyoruz
Kıymetini bilmiyorsa yol vermek en dogrusu
Onun adına sevgili denmez sanki
Bir iki ederim baktım bir sapa balta olmaz bırakır her şeye rağmen uğrâşmam
Hayır hiç uğraşamam zamanım kıymetli.
Etmedim etmem de ✌🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?