Sırf bu abazanlar yüzünden kız kalmadı hepsi oldu kadın. Kadın her türlü bulunur bulunsa bile bana yüz veren kadın zaten kalmayacak gibi. Kız desen im - kan - sız hale geldi. Şansımı çok severim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hala kadın kız ayrımı yapıyorsun bulama bi zahmet:D
Ne demek yani bulama. Yalansa yalan de ayrım yapmıyorum. Abazanlara yüz verdiniz zamanında ayırt edemezsiniz şimdi egonuzu tatmin ediyorsunuz. İşte olan kurunun içindeki yaşlara oluyor.
Bir soru daha sorsam linkini atsam cevaplar mısın?
Kişisel tercihlerimi sana mı soracaktım pardon? Karar benim sonuç benim kız kadın ayrımı yapıyorsun açık net eğer yapmıyorsan benim tanımımda kız regl olmamış kız çocuklarına deniyor ya sübyancısın ya da cahil
Sana zaten tek kelime etmedim genel olarak konuştum. Üzerine alınıyorsan demek yaran var ki yarana dokunduk. Neyse beni ilgilendirmez yaran.
TDK da yazar
Kız için cinsel ilişkide bulunmamış dişi, erden; kadın için ise evlenmiş ya da kızlığını yitirmiş dişi insan.
Şimdi bir soru daha linkini atsam cevaplar mısın?
At lan cevaplayacağım TDK nında mak
Soru şöyle:
25 yaşındayım sizce neler için geç kaldım? ↗
Kadın için ikinci anlamında benzer bir şey var ama kız için çocuk diyor? Aynı dediğim gibi sübyanci mısın karşim haber ver sana uygun tedavi önerisinde bulunayım
Allah a şükür değilim. Ayrıca 18 yaşını geçmiş olup ta kız kalan olamaz mı? El değmemiş böyle...
Rıza yaşı 18 değil mi?
Çocuk ne demek onu mu anlatayım sana? Kız regl dönemine girmemiş yani kadın olmamış dişi birey
Kadın ise regl dönemine girmiş dişi birey
Senin şu yaklaşımın cinsiyetçi bir yorum olarak değerlendiriliyor bağnaz bir kafaya sahipsin
TDK da yazılanı söyledim işte ben doğrusu şu bu diyemem. Peki sana göre bakire kime denir bakire olmayan kime denir?
Bakire arıyorum de okey kız ne ae sübyancısı
Tamm bakire kız arıyorum böyle el değmemiş bulamayacak mıyım?
Şimdi düzelttim bak
İyi şanslar:)
Eee yanıtın yok mu iyi şanslar diledin?
Açıklama yapmadan gittin bak
Canın yanar açıklama yapmayayım aramada iyi şanslar dileyip geçiyorum
Ya söyle canım yanarsa yansın razıyım Allah Allah gerçek olsun yeter.
Az var olanlarda sana niye baksın ihtimali düşük yani bakire arayacaksan keşiş ol sonuç aynı
Bana niye bakmasın?
Benim eksiğim ne?
Düşünce yapın
Ne alaka yav? Kırk yılda bir böyle bir soru sormuştum hemen düşünce yapım hakkında peşin hükümlü oluyorsun.
Elbette olurum bakirelik seni alakadar eden bir mesele değil sonuçta ama bunu kritermiş gibi öne sürüyorsun
Tamam benim düşünce yapım da kimseyi alakadar etmez. En önemli kriter değil evet ama bir kriterim. Her şey dengi dengine hatta eşi eşine olursa daha sağlıklı olmaz mı? Misal sen olsan herkesle yatan hatta geçmişte yatmış birini miden kaldırır mı? (ki böyle söylüyorsan zaten senin için fark etmez)
Geçmişinden banane ilki olmayı değil sonu olmayı arzularım bu kadar basittir olay ve bu kafayla bulman zor dediğim gibi
Sonu olunca ne oluyor Allah aşkına ben onu anlamış değilim bu anlatsana
Kendimi anlatmayacağım gayet açık aslında
Kendini anlat demedim zaten sonu olmanın ya da ilki olmanın ne cazibesi var? Onu öğrenmek istiyorum.
Sonundan kastım aşık olup beraber bir ömür sürmek- vıcık vıcık geldi kulağa öf- ama ilkin bir önemi yok
Uyu knk
Neden uyuyayım sorumun cevabını vermemişsin daha
Başka yere alicabbar
Biz mi bileceğiz bulup bulamayacağını
Alicabbar kim? Ne dedin anlamadım
Az sonra soruya gelip boş yapan kişiye yazdım
Ters yapmak zorunda mısın hem suçlu hem güçlü.
az önce
Sen niye bana ters cevap veriyorsun yav?
Sen kimsin
Sen niye bana ters cevap verdin onu söyle.
Ben buranın bir üyesiyim işte. Güzelce sormuşum sorumu moralim bozuk sen bencilce nereden bilelim deyince moralimi daha da bozdun.
Bencilce? Nerden bilelim dedim sana öyle gelmiş