Kendimi şu beş parmaktaki hani bana diyen serçe parmak gibi hissediyorum. İlişki sadece bana mı haram oldu. Bu saatten sonra olacaksa helalinden olsun zaten yaşım olmuş 25 üniden ne umdum ne buldum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zengin değilsen sal reis sana vereceğim 31 yöntemi ile kızların gereksiz olduğunu anlayacaksın
O yöntem demode oldu be hacı
Lan benim yöntemimle qm mam çekmez canın bu yöntem sadece bende var
Vay canına çok etkiliymiş bundan sonra qm çekmez canım vücudunun %99.9 u beyin helal olsun.
Ananı da becer de zeki çocukların nesli artsın.
Amaaan napcan kızı çok mu lazım
Sana oğlan lazım değil mi?
Var benim sevgilim
yani aşık olmadığın sürece aramana gerek yok
E o zaman sen sevgilinle ilişkiye girip kuytu köşelerde öpüşürken bizim de hakkımız yani insanız.
Aşık olmadığım şeyi nasıl arayacağım zaten aşık olduğunu arıyorsun ki yoldan geçen kızın sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorsun. Tapusu yok ya?
Hiç de öyle yapmıyoruz söyleyeyim sana ben
Öyle olmadıktan sonra sevgili olmanın ne anlamı olabilir ki e ne yapıyorsunuz?
Sevgililik bundan ibaret değil
E ne yapıyorsunuz? İlişki nasıl yürüyor anlat.
Sevgi sözcükleriyle. Sevgiyle, empatiyle. Normalde ayrı şehirlerdeyiz, benim yanıma gelecekmiş. İkimizde de hobi benzerlikleri var, öyle yani
Anladım hayır bu abazanlar gibi saldırgan zihniyetli tipler yüzünden kız bulmak bile zorlaştı. Neden bilmiyorum.
Yani bir ümitsizlik var üzerimde. İmkansız gibi geliyor bana.
Neden peki?
Söyledim ya abazan gibi saldırgan tipler yüzünden pembe bir çanta görseler hemen yazıyorlar o derece. E bırak ta bir ümitsizlik olsun üzerimizde.
Ne hemen yadırgadın? Sana da ordu gibi yazan olmuyor mu?
Yargılamadım ki. Gençsin daha, ümidi kesme. Kadınlar o tür ayrımları yapıyor kim adam kim değil
Yargılamadın yadırgadın onu dedim. Ben gençsem sen daha el kadar bebe sayılırsın benim yanımda😂. Senin bu yaşta ilişkin var benim bu yaşımda yok.
Gençsin yahu. Sanki yaşlı amca emekli parası alıyor da burada hatun arıyor. Tamam ben küçüğüm de bizim ilişkimiz mesafeli. Hemen canını sıkma
E 15 yaşında böyle işlere başlayan var ama bizim zamanımızda en erken 22 yaşında ilk ilişkisini (aşk) yaşamaya başlardı o da çekim varsa. Bırak ta canımı sıksın anlatabildim mi? 15 yaşında hamile olanları duydum. E ben daha önce ilişkiye girmiş el değmiş birine dokunmak bile istemem yobaz değilim ama aldığım aile terbiyesi bu yönde kendimi bildim bileli öyle gördüm ben ayriyeten midem kaldırmaz.
Yanlış anlama da bunlar çevrede duyduklarım şeyler yani.
Yanlışım varsa da düzeltmeni memnuniyetle karşılarım.
Elbette öyle düşünebilirsin ki doğru aslında dediğin. Benim de erkek arkadaşım önceden cinsel ilişki yaşamış, o daha 20’li yaşlarda fakat ben çok takılmıyorum. Evlilik öncesi bence doğru değil ama herkes hata yapar. Bence böyle düşünmen yanlış
Sonuna kadar saygı duyarım ama benim böyle bir hatayı kabul etmem ilişkimizde özellikle de güven konusunda ciddi bir zarar verebilir. Yoksa kul demek hata yapan demek zaten her şekilde gelebilir. Yanlışsa da benim düşüncem bu yönde. 18 yaşına kadar böyle şeyler yapmayan kalmış mıdır peki?
Peki ya sen senin (özel olmayacaksa) bu sevgilin senin ilk ilişkin mi?
Cinsel ilişki yaşamadım, evlenene dek yaşamam. Normal sevgililik diyorsan da bir ilişkim daha olmuştu ama umrumda değil açıkçası
E bırak ta umrunda olmasın erkek arkadaşın olacak arkadaşa ayıp olmasın. Normal sevgililik derken? Böyle uzaktan mıydı? Yoksa ten tene filan mı😂?
Peki 18 yaşına kadar böyle şeyler yapmayan kalmış mıdır? Bak arada kaynayıp ta cevapsız kaldı sorum cevaplayıver sana zahmet 😊.
Niye umrumda olmasın? Erkek yapınca sorun değil de kadın yapınca mı sorun? Çok temas yok. Onu ben bilemem.
Yürü be kız sana😂👏🏻. Nasıl çok temas yok kontrol kalemiyle elektrik var mı diye mi kontrol ettirdiniz😂?
Yooo
E nasıl o zaman?
Hem kızlar cemaatine üye değil misin? Hiç bahsetmiyor mu kızlar kendi aralarında ben erkek arkadaşımla şöyle yaptım böyle yaptım diye?
Hem ben sana yürü be kız dedim ama diyelim ki erkek pislik mikropluk yaptı sen de onun gibi onurunu kirletmek zorunda değilsin sonuçta erkekler atlayınca sizlerin de atlaması gerekmez. Bunun cinsiyetle alakası yok iki tarafın da bu şekilde gitmesi lazım. (yine de sen bilirsin tercih senin)
Ben bahsetmeyi sevmem. Sevgilimi çok severim, o kadar. Yani şuna kızdım aslında; sen “el değmiş bir kıza dokunmam bile” dedin. Ben erkek arkadaşımın daha önce cinsel birliktelik yaşadığını ama umrumda olmadığını söyledim ve sen “e bırak da umrunda olmasın” dedin
Sen ilişkinden bahsetmesen bile muhakkak çevrende aşina oluyorsundur yani.
2) Evet dokunmam dokunan dokunsun sen kızacaksın diye fikrimi değiştirmek zorunda değilim.
3) Umrunda değilmiş zaten? Böyle söylemem senin için ne ifade eder?
Hem önceden ilişkin olmuş o da önceden cinsellik yaşamış.
üniversitede olmadıysa o iş hiç olmaz olm
Ne alaka? İş hayatında bile olmaz mı?
olur arkadaşın dediğine takılma imkanın varsa yurtdina git
bulursun elbet