Boyum 1.90 ve çevremdeki cogu kız 1.60 civarı sizce boyu sallayıp kısa kızlara yazmalımıyım şu zamana kadar ben uzak duruyordum ama git gide uzun kızlar azalınca çaresiz kaldım napmalıyım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
1.70'likler falan olur sana, bence erkek ve kız arasında 10-15 cm olmalı, ama bulamıyorsan 20 cm de olur yani :D
20 cm bulsam öpüp basıma koycam onu bile bulamıyorum :D
Kısa kızlara yazıldığında onların kollarını açmış bir şekilde seni bekleyeceğimini mi sanıyor musun? :)
Ya kız düşürmekten kolay ne var zaten nere adım atsan kısa boylu zaten :D
Tamam bende basketciyim de arkadaşlarım var bir sürü basketci hepsi uzun boylu deilki seninkide kesin kısadır :D
Ya ben daha 18 yaşındayım evlencek kız aramıyorum sadece tipe boya bakıyorum o dediklerine zamanı gelince bakılır :D
Sıkıntı cekmem vücudum iyi sayılır tipim cok iyi olmasa bile bakımlı bir erkegim giyimle cok dikkat cekiyorum ondan kız sorunu yasamıyorum bulurum her türlü
Yok fotoda öyle normalde giyinimle çok dikkat cekerim 1 resimden bakıyosun omuzlarımı fark etmenede sasırdım ama şu an daha genis spor yaptım uzun süre o resimden sonra baya
Yüz mankeniy missinde begenilirimissinde bana göre lafla peynir gemisi yürümüyor şu an resmine bakıyorum da bisey göremiyorum genelde cirkinlerin yaptıgı gibi kendini gizliyon bana kalırsa çirkinsin bana tipsizsin demen ne kadar dogru bilemedim
Bunu laf olsun diye söylemedim. Tipimin iyi olmasina rağmen tipe önem vermezken senin bu tiple tipe ya da boya önem verip kısa boylu insanlara hakaret etmen ne kadar doğru bilemedim ben de. Kendimi de çirkin olduğum için gizleyecek kadar tipe önem vermiyorum güzelligimle ya da boyumla prim yapacak kadar karakter yoksunu değilim sadece.
Ben gerçekten cocugum daha kisiligimi biliyorum şu an ben ayrım yaparken karakter diye ayrım yapmıyorum gerçek bu karaktere önem veriyorum diye yalan söylemek istemiyorum benim gibi düşünen tonca erkek vardır yasım daha artınca belki karaktere daha önem verip insanlara saygı gösteririm ama bu yasta olan bu napablirim
Benim gibi ciddiyetsiz bir insan kolay kolay böyle şeylere üzülmez ondan sıkıntı yok karakter içinde yasımı daha cok erken görüyorum
Ablam çok boş yapmışsın be, lafla peynir gemisi yürümüyor. Herkes ilk başta tipe önem verir. Sokakta suratı sirke satan, tipsiz bir çocuk görsen konuşabilmek için can atmazsın ama durum tam tersinde olunca hasta oluyorsunuz. Boş masaldan ibaret dedikleriniz. Arkadaş gayet haklı ve en azından dürüst size göre :D Bence siz vicdan rahatlatacağım diye karakter güzellemesi yapmayın kendinize. Komik duruyorsunuz
benmde 1,87 ama ben buluyorum keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım diyorum bazen :D
Boyumdan bende memnunum kardeş keske kısa olsaydım demiyorum ama cevremdeki kızlar nedense hepsi kısa
sanki 100 kişilk bir yerde yaşıyorsun he :D neredesin
İzmir de yaşıyorum bide :D aahah
Ya kalk git as kendini ya. özgüven sorunu var o zaman knk sende.
Yok birader yasamıyorum özgüven sorunu falan yazarım böyle güzel uzun boylu kız bulsam afettmem
iyi bakalım o zaman İzmir la bide elini kaldırıyorsun güzel kız cıkıyor :D
:D oarası öyle kız bakımdan cok zengin ama kısa falan ben cok takılıyorum sanırsam bu boya yoksa kız dolu valla
Bulursun umarım.
Eyvallah
Nedemek bro
Cevap
4Cevap
Sanki kısa kızlar sana meraklıydı. Inşallah öyle bir aşık olursun ki kızın boyu 1 55 1 60 arası olur 😀
Tövbe de one ya intahar sebebi allah uzak götürsün :D
Abartma boyum 1 58 ama yaşıyorum. Senin boyundan uzun kuzenim var abartcak kadar değil :D bu arada amin
:D şimdi 158 de cok kısaya bilemedim simdi cok kısa ya annemle aynı boydasın anneme sarılcam diye bel fıtıgı geçircem sen düsün
Beni ilgilendirmez dicemi dedim çokça amin :D
Ya tamam şimdi temiz kalpli cıkarsın tutar falan yapma beni ele ayaga düsürme :Deme amin falan
Onu bizi küçümsemeden önce düşüncektin :D bir gün bu dediğim tutarsa beni hatırlarsın. Ben boyumdan memnumum
Tutarsa gece rüyalarıma bile girersin ama sende acı biraz bana ya ya tutarsa düsün 155 biri yanımda cocuk gibi dolanır
Yooo 😋 hersey boyla olmuyo. Geçen gezerken gördüm erkek uzun boylu yapılı biriydi kız gögsünün altına geliyodu çokta zayıftı kimsede bakmıyodu benimde tesadüfen dikkatimi çekti. Demek istediğim herşey boy değil çok takıntı yapma yanyana gelmeden bilemezsin
Tmam bende takıyom ya onu yoksa kısa güzel bir suru kız var ama ben uzun istiyom bilemiyorum olmazsa artık kısa kızlara yürücem ya
Şansın bol olsun. Bu arada amin
Tesekür ederim son cümleyi söylemeyedin iyidi :D
Çokça amin :D hadi görüşürüz
Görüşürüz
Neyse, kırıcı olmayacağım.
Umarim bulursun diyeyim.
Kırıcı olcak bir durum yok sadece fikirlerinizi merak ettim
kısalarda sana çok meraklıydı sana :D
kısa diilim ama haksızlık yapmışsın
Tamam ben kötü demiyorum ama ben pek istemiyorum yanımda kısa bir kız hobbit gibi yanıma dolastırmak :D
Niye işim zor olsun kız uzun boylu direk götürcem de ya cirkin oluyolar ya da kısa boylu olay benim konusmam da falan değil
Teşekür ederim :D
uzun kız seviosan uzunlara yaz nası sevion ki
Uzun kız seviyomda bulmıyom ki kızların hepsi kısa
hea bende uzunum bende adam bulamıorum da yaz gitsin bence kısalara da sans vermek lazım hem ben ciftlerde boy farkını seviorum guzel duruo bence kız da topuklu falan giyer artık olur yani
Ama kızda hep topuklumu giycek giymedigi zamanda yanımda hobbit gibi dolasıyolar çok ta iyi olmuyor
İzmir e git İzmir e jdshf orda herkes uzun boyluymus. hem bırak giysin sanane artık spor ayakkabıya bile topuk yaptılar kısa kızlar hep giyiyo zaten
izmirde yaşıyom zaten ve herkes uzun boylu değil erkekler genel olarak uzun aslında burada :D
:D hadi ya hjsdbfhj benim de tek umudum oraydı nese erkekler uzunsa tamm sanada yapacak bir şe yok bdhffjf artık kısaların birine yazacan
çok seyapma ya tatlı duruo boy farkı
Bu aralar artık öyle düşünmeye başladım kısa bir hatuna yazıyım yapcak bisi kalmadı :D
Benim 1.97 ben ne yapm -,-
Ovv birader senin işin baya zor allah yardımcın olsun
Aşık oldugum kızın boyu 1.65 birde ama karsilksz
tövbeler olsun yarabbim sen büyüksün
Büyük müyüm anlamadım?
190 gibi durmuyon hic ya erkekle cik istersen
190 dan daha fazlayım hatta :D yoah daha neler
:D resimdeki 1.83 haci
Benim Tam boyum 192 falan bot giysem bide 196 yı buluyor sen ne diyon :D
Oooo:D
1.90 uzun mu?
Benim boyda 1.85))