Ayrılmayı o istemişti 4 5 aydır kendime gelemiyorum 5 aydır hala onu istiyorum bana çok şey yaptı ama yine de kalbim onu istiyor onun şu an hayatında 3 aydır başkası var her şeyi yapmış ama her yerden engelledi beni de ona bir şey yapmadım
Ne yapsam olmuyor çalışsam yine aklımda dışarı çıksam yine başkasıyla konuşsam yine aklıma geliyor emeklerimizi gerçekten bozdu ama üzülen ben oldum hiç ağlamayan ben bir kız için 100 kere ağladım arkadaşlarım bile inanmaz ağladığıma ama öyle : )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ciddi bı şey var mıydı aranızda
Evet
Ne kadarlık bir ilişki idi? Ciddi bir adım atıldı mı söz nişan evlilik teklifi vs
2 yıllık ilişkiydi zaten evlencektik ama o yanlış yaptı neden yaptı vilmiyorum
Ne yanlışı yaptı
Yazdım üste hem daha fazlası var burada uzunca yazamam..
Sende de sıkıntı vardır illa
Knka bir sıkıntı yok keşke haketseydim de höyle yapsaydı haketmedim
Kimse durduk yere çekip gitmez ki
Ya işte diyorum ya hadi diyelim soğudu örnek veriyorum bir insan nasıl direkt sevgili yapabilir ki 😶
Yedekte biri vardır veya yaralandı olarak yapar
Knkam bak burdan yazsam okur musn uzun yazabilrm biraz?
Yaz knk
Yaşlarınızi da yaz
Knkam ben şu an 22 oldum o da 21 oldu işte eylülün 5inde aradı beni sabah ayrılmak istediğini söyledi yapma dedim çünkü uzaktaydı kendi şehrindeydi buraya okumaya geliyordu sonrasında herkesi ekledi instadan ne zaman yazsam engelledi bir baktım baskasını yapmış ondan tekmeyi yedi sonrasında ağladı bana dedim ki seni affedebilirim tamam o da şehrime geldi 1 ekimde işte buluştuk dedi ki artık kimseyi yapmıcam 1 2 hafta sonra yinr başkasıyla oldu 3 aydır onunla her şryi yapmış işte her yerden engelledi beni aralık ayında haklıymışsın yazmıştı sonra cevap vermedim 1 gün sonra yazdım bilerek ne yazmıştın dedim o da yok bir şey hallettik çözdük dedi bana yazma dedi herhalde yedek olarak gördü anlamadım yine engelledi işte arqlıktan beri yazmıyor o çocukla da her şeyi yapmış bir kişinin storysnde gördüm ocak 1 de klupteydi gece işte öyle moralimi çok bozdu keşke böyle yapmasaydı
Eee sana ne ki bundan. Daha sevinsene böyle birinden kurtuldugun icin. Hem daha gençsin sen
Banane değil işte zoruma gidiyor hiçbir ş3ey yokken ayrıldı başkasına gitti o kadar hayal kurarken falan
Çivi çiviyi söker. Onu stalklamayi bırak. Kimle yattı kimle kalktı kimle beraber seni alâkadar etmiyor artık.
Üzülen biz oluyoruz ama alakadar etmiyor diyorsun ama ne yapiyim seviyordum..
tamam anliyom da biraz zaman tanı kendine
Onun ilkte psikolojisi bozukdu iyi eden bendim hep neden böyle oldu anlamadım kıskanan kişilerde vardı bizi aramızı bozmaya çalışanlar falan çok şeyler yaşadık aklımda hep
Teşekkür ederim dinlediğin için.
Ne demek. Ama bak böyle insanlar için canını sıkmaya değmez ztn. Bazı kızlar it tiplerden hoşlanıyor yapacak bi şey yok
Knka klube gel gidelim diyenden ne beklersin öyle tiplerle işte ben hep uzak tutmaya çalıştım oralardan 😶
İşte nerde şerefsiz var bulur böyle
Pişman da olmuyor anlamıyorum nasıl iş eğlence bir yere kadardır ama 🙃
Birkaç yıl sonra kafasını duvara vurur merak etme
Umarım şimdi olur : )