Aşk İlişkileri Ondan sonra kimseyi istemiyorum? minikbaloncuk Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ondan sonra kimseyi istemiyorum sebebi ne acaba Güncellemeler+1 yıl Bilmiyorum ki işte kimseyi istemiyorum ona karşı hislerim geçse bile sanki kendime göre biri yokmuş olmoycakmis gibi hissediyorum Ondan sonra kimseyi istemiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onu unutamamış olman ya da onun gibi birini bir daha hayatında istemeyecek olman. 1 1 Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Çok hakli bi yorum🥺 Yorumla
Pianoblack2 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl kendini yanlış ve saçma şekilde ona ait hissediyorsun 0 4 Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Evet aynen oda doru Yorumla Pianoblack2 +1 yıl bunu halledebilirsin yapabilirsen sen kazanırsın Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Biliyorum zamanla olucak işte Yorumla Pianoblack2 +1 yıl istersen çabalarsan olur Yorumla
zippirikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Garip iste sevgili bile degildik ayrilmiyalim diye sevgili bile olamdik. Cok agrip birini sevmek ama kavusmamak 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çünkü daha çok yeni yaraların iyileştiği de önüne bakacaksın 1 0 Yorumla
doktorwho0 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl O anın psikolojisidur bu zaman geçtikçe insanların fikirleri degisir 0 0 Yorumla
Peyazpapatya Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl O kişiye karşı saplantı olabilir. Tedavi olmanı öneririm 1 0 Yorumla
isim_soyisim Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl gerek görmüyorsun hayatı anladın ve kendini bağımsız hisediyorsun. 1 0 Yorumla
sessizz94 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçer diyenlere inanma bende aynı durumdayım hiç kimseyi istemez oldum 😏 0 0 Yorumla
vampirrr Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ölene kadar tek mi yaşıcan kendine bu bencilliği yapma 0 0 Yorumla
blacksea77 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 64% +1 yıl unutamamışsın sen ama unut bence 0 1 Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Zamanla olucak Yorumla
Psikoterapisy19 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hayatını inceleyelim mi 0 2 Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Olur inceleyelim Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Mesaj göndersene Yorumla
Berkan56 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Büyük konuşma! 0 2 Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Tamam özür dilerim Yorumla Berkan56 +1 yıl Önemli değil. K. b bu aralar gerginim Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. saftirik olmandan 0 2 Yorumla minikbaloncuk +1 yıl Kes be Yorum yapma sen bana Yorumla Gokhanclsknn +1 yıl Saftiriksin ağla hadi orda ağlak Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Takıntı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onu unutamamış olman ya da onun gibi birini bir daha hayatında istemeyecek olman.
Çok hakli bi yorum🥺
kendini yanlış ve saçma şekilde ona ait hissediyorsun
Evet aynen oda doru
bunu halledebilirsin yapabilirsen sen kazanırsın
Biliyorum zamanla olucak işte
istersen çabalarsan olur
Garip iste sevgili bile degildik ayrilmiyalim diye sevgili bile olamdik. Cok agrip birini sevmek ama kavusmamak
Çünkü daha çok yeni yaraların iyileştiği de önüne bakacaksın
O anın psikolojisidur bu zaman geçtikçe insanların fikirleri degisir
O kişiye karşı saplantı olabilir. Tedavi olmanı öneririm
gerek görmüyorsun hayatı anladın ve kendini bağımsız hisediyorsun.
Geçer diyenlere inanma bende aynı durumdayım hiç kimseyi istemez oldum 😏
Ölene kadar tek mi yaşıcan kendine bu bencilliği yapma
unutamamışsın sen ama unut bence
Zamanla olucak
Hayatını inceleyelim mi
Olur inceleyelim
Mesaj göndersene
Büyük konuşma!
Tamam özür dilerim
Önemli değil. K. b bu aralar gerginim
saftirik olmandan
Kes be Yorum yapma sen bana