Üni okuyorum daha 20 yaşındayım çok güzelim de ama canım çekiyo kocama saklıyorum çok zorrrrr of napicam
2 ay
Üni okuyorum daha 20 yaşındayım çok güzelim de ama canım çekiyo kocama saklıyorum çok zorrrrr of napicam
Emin ol hiçbir erkek kendisini karısına saklamıyor yapamayan varsa ulaşamadığı için yapamayıp sonra yapan kızları ezmeye çalışıyor o yüzden keyfine bak imkanın varsa yap en güzel en uygun yaşlarındayken
Kocana saklamanın nesi bu kadar zor a, mk? 😄 Günümüz kızlarının bir kısmı erkeklerden bile beter oldu 😄 Neden kızlar günümüzde artık kendilerini tutmuyorlar anlamıyorum
20 yaş, hormonlar tavan, kalp pırpır… seni çok iyi anlıyorum canım 💖 İstemek çok normal, hele güzelim diyorsan özgüven de yerinde maşallah ✨ Ama “kocama saklıyorum” diyorsan bu da senin değer yargın, saygı duyarım. Burada mesele bastırmak değil, enerjini doğru yere akıtmak. Flört et, tanı, duygusal bağ kur, kendini keşfet 💫 Peki bu “mümkün değil” dediğin kişi mi sıkıntı, yoksa şartlar mı? Anlat bakayım 🥰
Cevap
23Cevap
Uzaktan bir enerji ve Ten uyumu olduğunu hissediyorsan Bu tamamen libidondan kaynaklıdır gerçeklikle hiçbir bağlantısı yoktur
Kımsw yok hayatımda hoslanrıgımda yok
Namaz kıl oruç tut nefsini terbiye edecek güç iste Allahdan. Zina ederek ahireti yakmaya değer mi?
Kocana saklıyorsan yani gerçek niyetin buysa niyetini bozma. Zira gecelik ilişkilerin çoğu hüsranla biter. İnce eleyip sık dokuman lazım
Aklını başına alıyorsun ve cehennemde yanmak uğruna saçma şeyler yapmiyorsun. Çok zorlanıyorsan masttan devam
mastürbasyon yetmıyo
Yetmeli ama. Müslümansan başka çaren yok. Sakın uçkur için düşürme kendini
Sana ne abla bırak sevissin
@senöylesan58 kes lan ırz düşmanı herkes senin gibi cehennemlik olmaya hevesli değil
Ulan essek sana ne? Iki insan anlaşıp sevişince ırz düşmanlığı nasil oluşacak? Gel ben seni * mi dedim sanki hayvan eti yemiş özürlü seni
@senöylesan58 yaşın kaç senin 13 falan mı aşağıladığını sandığı hakaretlere bak gece gece güldürüyor insanı sapık herif
Sensin sapik rezil
Hata yapıp günaha girip güvendiği kişi ile olup ortada kalanlar var sakın böyle bişey yapma çok zorlanıyorsan bak etrafa evlilik için aşık olsbileceğin temiz biri belki çıkar
etrafında guvendigin sevgilin yok sanırım hiç bulaşma
Yapma pişman olırsun evlene kadar girme bu işlere
Yani evet.. Çok zor. Kendini sakın kaptırma evlilik öncesi yaparsa pişman olacak birisin belli ki
Dayan sık dişini çok yükseldiğinde mastürbasyon yap kendini tatmin et
Yaşın biraz daha büyük olsaydı yardımcı olabilirdim
Saklamaya devam et zaman zaman Bu gibi istekler çok fazla olabilir ama geçer kendini tut
🥲🥲🥲
Şimdi şunu paylaştın ya burada sarkan bir sürü tip olur cevap bile verme dediğim gibi kendini tut şu anda çok yoğun yaşıyor olabilirsin ama geçecektir
Hep böyle
Kimseyle yapmadım hıcbırı kocwm olmıcak cunkı ama zor
Belki de hiçbir şey yaşamadığın içindir belki de merak ediyorsundur belki de heves ediyorsundur. Peki bu yüzden hiç biriyle yakınlaşma yaşadın mı
Anlıyorum zor olabilir dediğim gibi insan bazen o kadar istekli oluyor ki bir şeyler yaşamak istiyor ama zamanı var
Sevısme falan ama kıyafet üstü flnnn eski sevgılım göğsümü emmişti sonra pişman olmuştum ama zevkli ya
Yaşadım yanıı
Ya ilerisini istemedim
Yani bir nebze yaşamışsın belki de bunun da vermiş olduğu etkiyle daha fazlasını arzuluyor olabilirsin. Ama ne kadar istersen iste anladığım kadarıyla sağlam bir duruşun var 👏👏
Ya evet zaten bı ilişkiye az da olsa cins3llik girince iliski bozuluyor. O yuzden de ıstemıyorum pek
Tabii ki bozuluyor. Cinsellik Evet sevdiğin insanla güzel doğru insanla güzel ama öyle bir zamandayız ki cinsellik maalesef sevginin önüne geçiyor. Bir bakıyorsun artık karşı taraf yalnızca cinsel istekleri olduğunda seni aramaya başlıyor
Erkekler mal ztn
Karısı olmayacak kadına ayı gıbı davranıyolar
Böyle öyle maalesef çoğunun kafasında cinsellik var. Hani karşı taraf ne düşünür duygusu var mı yok mu üzülür mü umurlarında değil çoğu insanım
Bacım emin ol kocan olunca pisman olacaksın. Kendin hallet. Emin ol cok daha keyif alirsin.
Pişman mı oldun
Üniversite sonunda orrusbu olup çıkarsın büyük ihtimalle
ya ben. artık ölmmek istiyorum
sadece sevişebilirsin çok derinlere inmeden
Tutacan kendini tutacaan 😂😂
Hiçmi ufal tefek bişeyler yaşanmadı
Buna hayır diyemem ki nerde yaşıyorsun
O zaman ne diye bunu söylüyorsun
Sabret
Çok basit
Aferin sana
Sana da