Samimiyetim olmayan çocuk bana tatlı getir diyor, mesaj at diyor ondan hoşlandigimi mi dusunuyor yoksa o mu benden hoşlaniyor :) ?

Çocukla aynı yerde calisiyoruz benimle ayni yaşta ve benim ustum. Bir sey soruyorum hep tamam diyor sadece. Her seyi bende kafama gore yapiyorum cekiniyorum sertte duruyor :))

Bende bunu konusmaya cagirdim aramizda hic iletisim yok zorlaniyorum dedim. Hic bir kere bir seye ihtiyac var mi diye sormadiniz dedim. Bu da iste erkegim siz kizlarla konusun yok, benimde ozel hayatim var yogunum falan dedi.

Sonra bende hic konusmadim selami sabahi kestim gormezden geldim. Arkadaşķnada selam vermedim. Bir sey istediler cok sert verdim mesela.

Sonra işim dustu bu cocuga maalesef konusmak zorunda kaldim :))) Çay mı kahve mi içersin dedi. Ben sok oldum guler yuzlu senli benli konusmaya basladi. Sonra maasi alinca bana tatli getir dedi. Istedigin zaman bana mesaj atabilirsin dedi. Iste seni burada baglayan biri mi var. Eski sevgilin mi uzdu dedi ne alakaysa :)) Hep is konusmayalim. Disarda yemek ismarlarim istersen diye sırıttı :))

Sizce benim ondan hoslandigimj mi dusundu. Yoksa o mu benden hoşlaniyor? DİŞARDA YIYELIM DERKEN BENI MI DENEDI Sizce NASIL DAVRANMALIYIM SOĞUK MU SICAK MI AGIRDAN MI ALMALIYIM?

Samimiyetim olmayan çocuk bana tatlı getir diyor, mesaj at diyor ondan hoşlandigimi mi dusunuyor yoksa o mu benden hoşlaniyor :) ?