Çocukla aynı yerde calisiyoruz benimle ayni yaşta ve benim ustum. Bir sey soruyorum hep tamam diyor sadece. Her seyi bende kafama gore yapiyorum cekiniyorum sertte duruyor :))
Bende bunu konusmaya cagirdim aramizda hic iletisim yok zorlaniyorum dedim. Hic bir kere bir seye ihtiyac var mi diye sormadiniz dedim. Bu da iste erkegim siz kizlarla konusun yok, benimde ozel hayatim var yogunum falan dedi.
Sonra bende hic konusmadim selami sabahi kestim gormezden geldim. Arkadaşķnada selam vermedim. Bir sey istediler cok sert verdim mesela.
Sonra işim dustu bu cocuga maalesef konusmak zorunda kaldim :))) Çay mı kahve mi içersin dedi. Ben sok oldum guler yuzlu senli benli konusmaya basladi. Sonra maasi alinca bana tatli getir dedi. Istedigin zaman bana mesaj atabilirsin dedi. Iste seni burada baglayan biri mi var. Eski sevgilin mi uzdu dedi ne alakaysa :)) Hep is konusmayalim. Disarda yemek ismarlarim istersen diye sırıttı :))
Sizce benim ondan hoslandigimj mi dusundu. Yoksa o mu benden hoşlaniyor? DİŞARDA YIYELIM DERKEN BENI MI DENEDI Sizce NASIL DAVRANMALIYIM SOĞUK MU SICAK MI AGIRDAN MI ALMALIYIM?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok okeylik bir tip gibi gelmedi bana. Havadan sallıyor bana tatlı getir diye. bak arkadaşım. Çok istiyor hoşlanıyorsa kendi getirsin. Sen götürme. İstersen yemek ısmarlarım demesi de çok saçma. Çok daha kibarca teklif etmesi gerekirdi. Belli ki karakter olarak biraz hoppa bir tip, havadan sallıyor yok istersen yemek ısmarlarım yok bana tatlı getir gibi. Bana seni kullanmaya çalışıyor gibi geldi. Hele tatlı falan götürme , laf söz olur. O tip bir gibi duruyor. Dahası böyle bi tipe hizmet etme zaten. Bırak herkes işini yapsın
Peki sizce beni mi deniyor, yoksa hislerimi var bana karşı. Bazen sicak konusuyor bazen hic tanismamis gibi
Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor işte. Benim sana ilgim yok ama senin olsun ki gtüm kalksın istiyor
Off aklima takildi nasil ilgisini cekebilirim
Sorduğu soruları yazmışsın hep ama sen bunlara ne cevap verdin onları yazmamışsın 🤠 zaten olan oldu galiba. Hep iş konuşmayalım demesi yemek ısmarlarım demesi direkt flört etmek istediğini gösteriyo zaten. Bu kadar basit şeyleri bile görmemen senin de hoşlandığını gösteriyo 🤠
Ben sesimi cikarmadim hep kafami onume egdim
Ayıp etmişsin. Senden kaç yaş büyük ki
Simdi direk tamam yiyelim desem hoş olmazdi hazirda beklemis gibi
Ayni yastayiz
İlk samimi konuşmanızda mı yemeğe davet etti?
Ya daha dogrusu ben bunla selami sabahi kestim 2 gun hic konjsmadim kizgindim cunku ne desem tek tamam diyo :) Ben konjsmayinca isim dustu mecburen buna sonra bir anda sen diye konusmaya basladi şoka girdim :))
Sonra cay mi kahve mi dedi istersen disarda da yemek ismarlarim dedi sırıtti benim kafam onume egildi
Egoist biriyse hiç ciddiye alma. Kendini senden üstün görüyosa o an egosunu tatmin etmek için de söylemiş olabilir. Ama içten söylediyse gerçeten yemeğe çıkarabileceğini düşünuorsan ciddiye alınabilir. Veya anlık hoşuna gitmiş de olabilirsin. Terso yapınca kıymete binmiş olabilirsin. Böyle ihtimaller var. 🤠
Peki simdi nasil davraniyim mesela onceden tek tamam derdi simdi tesekkur ediyor birsey soyleyince
Hoşlandığı senaryodan gidersek daha hoşlandığını belli ediyo diyemeyiz. Ufaktan kokusu geliyo ama net bişey yok. O yüzden sen çok yüz vermeden normal devam etmelisin bence. Hoşlanmadığı senaryoda zaten egosundan kaynaklı “bu kız hayırdır bana nasıl böyle terso yapıyo bunu elde etmem lazım” kafasındaysa da zaten onu anlarsın diye düşünüyorum. O durumda da çok fazla karşılık vermemek daha iyi gibi. 🤠
Benimde özel hayatım var demiş.. SEvgilisi manitası falan yokmu boştamıki..