Hoslandigim çocuk ile mesajda çok yakıniz ama okulda ikimizde birbirimizle mesajda konuştuğumuz gibi konuşmuyoruz pek o diğer kizlar ile rahatca konuşuyor ki keza bende öyle Erkek arkadaşlarm ile rahat konusa biliyorum ama ona gelince yapamıyorum ne yapmalıyım benden hoşlanıyormudur?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okuldaki hareketleri nasil sana karsi utangaç mi
Evet nerdeyse hiç konuşmuyoruz
Diğer kizlarla rahat senden cekiniosa hoslaniodur büyük ihtimalle sanaldan rahat konuşabiliodur
Evet evet öyle ama bu durum beni korkutuyor nasıl desem diğerleri ile rahat konuşup benimle konuşmaması beni incitiyr ve sınıftakilerde bizi shipleyip duruyorlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Bu durum seni korkutmasın aksine sevinmen lazim sana farkli davranıyor işte diger kızlara o gozle baksaydi onlardan cekinirdi bi de lise ortamı mi bu
Evet bilmiyorum ben beni sevmediğini düşünüyorum
Böyle olunca sınıfta iftar vaktinde buluşma ayarladirlar sınıftaki kızlardan üç beş kişi yazdı bana sormadı bile bazen ben yanlış anlıyorum diyip geçiyorum
Arkadaslari falan hic cocuk ve senin hakkinda bi sey demediler mi senden hoşlanıyor falan diye
Hayır sadece ikimizi shipliyirlar ama sanaldan konuşması felan
Aslinda bende bi cocuktan hoslaniyorum da bende anlamiyorum bu erkekleri ya😢
Sanaldan konusurken nasil konusuyor mesela iltifat falan ediyor mu
O iltifat edecek bir tip değil mesela benle konuşmadan önce sürekli kızlardan bahsederdi işte arkadaşlar bu kız böyle şöyle ama onunla konuştuğumdan beri bir kızdan bahsettiğini görmedim
Mesela nasıl tiplerden hoşlanıyorsun die sorduğumda ki ozaman konuşmuyorduk uzun zayıf kızlardan hoşlanıyorum dedi ama kendal Jenner gibisini bulmakta zorlancan dedim artık takmıyorum dedi
Peki o zaman beden dili nasıl sana karşı sana surekli bakiyor mu gizli gizli mi bakiyor heyecanlaniyor mu saciyla falan oynuyor mu seninle konuştuğu zaman gulumsuyor mu
Ben minyon tipim acaba görüşünü değiştiğimi die merak etim sordum fark etmez dedi anlamıyorum Allah erkeklerin belasıni versin
Sen uzun zayif bi kiz misin peki
Benimle konuşurken gözleri parlıyor gülümsüyor sonra gözlerini deviriyor
Bence büyük ihtimalle hoslaniyordur senden ya
Hayır demek istediğim şu önceden ona karşı bir şey hissetmeden önce sordum nasıl kızlardan hoşlanıyorsun die ozaman sadece arkadaştık ama yine sorduğum zaman bana örnek göstermedi fark etmez dedi
Ya bu erkekler simdi bi hoşlanıyor gibi yapiyor gidip soyluyorsun hoslanmiyorum diyolar o sana acilmadan tam anlamiyla emin olamazsin ya da birileri gelip senin kulagina bu cocuk senden hoşlanıyor demeden anlayamazsin gerçekten cok garipler
Evetvar
Tamam silerm şimdi
Bilmiyorum
Evet boşalmış